Politika

Vulević na čelu andrijevičkog odbora SD-a

SD Andrijevica

Socijaldemokrate (SD) Andrijevice izabrale su na današnjoj Konvenciji novi 20-očlani Opštinski odbor, na čijem će čelu biti Radisav Vulević, dok će funkciju sekretara obavljati Milan Marić.

Kako je saopšteno iz SD, Vulević je istakao zadovoljstvo onim što je urađeno u prethodnom periodu, ali i najavio da će talas prave socijaldemokratije, koji se sve više širi Crnom Gorom, još jače doprijeti i do građana Andrijevice.

„Sve veća podrška naših sugrađana, koji nam se svakodnevno pridružuju, dala nam je vjetar u leđa da prevaziđemo mnoge izazove i iskušenja i ostanemo dosljedni istinskoj socijaldemokratiji”, kazao je Vulević.

Predsjednik SD, Ivan Brajović, kazao je da je ta stranka izgradila stabilnu partijsku infrastrukturu u cijeloj Crnoj Gori.

“To je jedan od razloga zašto smo na svim izborima, na kojima smo samostalno nastupili od osnivanja, uspjeli da ostvarimo parlamentarni status i osiguramo da izvorna socijaldemokratija bude zastupljena u cijeloj Crnoj Gori, uključujući i Andrijevicu“, rekao je Brajović.

Prema njegovim riječima, pokazalo se u više navrata kako je slaba partijska infrastruktura dovela određene političke subjekte do marginalizacije.

„Naš postojeći uzlazni trend podrške građana će se nastaviti i u narednom periodu”, zaključio je Brajović.

Za članove Opštinsko odbora Andrijevica su, pored Vulevića i Marića, izabrani Martina Ćulafić, Branko Marsenić, Marinko Marsenić, Petar Marsenić, Dragica Đeković, Zoran Novović, Predrag Vukičević i Ivana Marijanović.

Članovi odbora su i Novo Bakić, Rada Asanović, Aleksandar Asanović, Milanka Marić, Bojan Lončarević, Slavica Radenović, Ljubiša Vučeljić, Vidak Jukić, Jelena Otašević i Gordana Vulević.
(kraj) gop

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Kotor001
Gost
Kotor001

Sta rade bratja Brajovic & Vujica kompani.
Koriste nemastinu pa placaju ljudima da dodju, svako malo putni troskovi. Ali sta ih briga

idealista_
Gost
idealista_

Skup mnogo loših ljudi na jednom mjestu. Interesdžije.

Send this to a friend