Politika

Vulin: Crna Gora često napada Srbiju

Vulin

Srpski ministar odbrane Aleksandar Vulin tvrdi da Crna Gora “vrlo često” napada Srbiju, ali da to ne čini kada je u pitanju “Velika Albanija” koja, kako je rekao, “hoće da uzme dio njene teritorije”.

“I Sjeverna Makedonija će vrlo često napadati Srbiju, priznaje Kosovo bez ikakvih problema, a polovina njene teritorije je na putu ‘Velike Albanije’. Svi ćute, samo Srbija govori”, rekao je Vulin.

On smatra i da svijet neće zaustaviti nesreću na Balkanu ako dopusti stvaranje “Velike Albanije” i dodao da će ukoliko se bude rješavalo albansko nacionalno pitanje i Srbi riješiti svoje.

“Mi moramo da rješavamo cjelokupno srpsko nacionalno pitanje, uključujući Kosovo i Metohiju, a ne bez njega. Predstavnici međunarodne zajednice moraju da imaju razumijevanja za srpske probleme”, rekao je Vulin za kanal “Rusija 24”, a prenosi N1.

Vulin je naglasio da je interes Srbije da zaštiti Srbe na Kosovu, iako u Srbiji ne postoji konsenzus po pitanju Kosova.

“Kada Sjeverna Makedonija postane članica NATO pakta, a to se očekuje već u ovoj godini, svi Albanci živjeće u jedinstvenom političko-bezbjednosnom okruženju. Oni traže formalizaciju svog prostora granicama, a sve zemlje na koje gledaju ćute”, rekao je Vulin.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Nokturno
Gost
Nokturno

Uhapsiti vulina i izruciti ga kanadi da svjedoci protiv svoje tetke koja je tamo utajila 200 hiljada eura i poslala mu da kupi stan u bg..

Emi
Gost
Emi

Ovaj Vu Li Nnn neje bas dobro. Sto bi the book rekli ima neke paukove u glavi. Njega kada vidim asocijacija mi je za smijeh.

C vitamin
Gost
C vitamin

O, Boze, ove neopojene bu….!

banjanin
Gost
banjanin

Sve što ste više štitili interese srba van Srbije,upadali ste u još veće probleme,vaš vječni problem je što hoćete korak tuđeg,kada se ode u goste i kod komšije,njegovo se u najmanju ruku poštuje

expert123
Gost
expert123

Crna Gora je naucila lekcije iz istorije i8 ne zeli vise da ponavlja greske koje je cinila vec se vodi svojim nacionalnim i strateskim interesima na dobrobit svih njenih gradjana.

expert123
Gost
expert123

Prvi put u svojoj istoriji pocev od 1999 godine Crna gora vodi racuna o svojim nacionalnim i strateskim interesima koji se ne poklapaju sa interesima zvanicne Srbije. Zato je Crna Gora danas clanica Natoa i na putu za EU najdalje odmakla od svih zema;lja u regionu. Uskladila je svoju unutrasnju i spoljnu politiku sa politikom EU i usvoila zapadni sistem… Više »

ProfesorK
Gost
ProfesorK

Nikad vise 1918!!

ProfesorK
Gost
ProfesorK

Dok ti guras nos u tudje dvoriste prvo pogledaj svoje na ulice vam je po 100 000 ljudi.

cvrkut
Gost
cvrkut

Uspjeh koji Crna Gora postigla vi ga necete za 100 godina postici.

srki
Gost
srki

Nijesmo vam mi krivi sto vucete probleme iz proslosti u sto ste i dalje sa tim istim problemima u proslom vijeku.

crni sin
Gost
crni sin

Sto cini vama Crna Gora pa je stalno spominjete?

Mačak
Gost
Mačak

Ovaj ne moze, a da ne spomene Crnu Goru izgleda da im je ova zemlja bolna tacka

Jovo
Gost
Jovo

Kosovo do Bgd sto se mene tice

Ahahahaha...
Gost
Ahahahaha...

Koga je briga šta se tebe tiče? Sebi pridaješ preveliki značaj…

Kralj Nikola I
Gost
Kralj Nikola I

Ne mrzim Srbiju koliko li Crnu Goru ali ljudi moji ima li normalnog covjeka da u ove dvine drzave moze ovog da podrzi u necemu i da ga opravda i sl… on je u srb glavna tema sprdnje i izigravanja.. a ovi ga vidim poneki ovdje nesto kao brane.. tuga.. Zivjela Srbija, Zivjela Crna Gora, zivjelo Kosovo, i ostale drzave… Više »

R. Srpska
Gost
R. Srpska

Izbaci Srbiju i sve Srbe, tvoje emocije takvog tipa ( kao uostalom i svih crnogoraca) nam ne služe na čast.
Upravo suprotno,…. vrijeđaju nas.

Doktor
Gost
Doktor

@R.Srpska,
Jesu li ti onoliki podočnjaci od alkohola ili od nemanja žene?

banjanin
Gost
banjanin

Ma ko mi to vas ponovo dira,đe ponovo moram u Hercegovinu da vas branim,svako normalan čovjek voli i poštuje svoju državu,a što ćeš nismo ti mi krivi što nevolite svoju BIH

Strijelac
Gost
Strijelac

Živjela cjelovita i ne podijeljena BiH, sa Sarajevom glavnim gradom.

Knjaz Danilo
Gost
Knjaz Danilo

Da vas istrijebimo ne bi nadoknadili za 1918-1922 sto ste nam uradili i sto ste nas napadali i ubijali… pa cetnicke horde 41-45… ali nekako je to bog i priroda sve uredili…

Nezavisna Boka
Gost
Nezavisna Boka

Srpski narod mora imati jake oruzane snage, kao faktor odvracanja od okolnih iskompleksiranih plemena koji stalno planiraju, a na zalost i pokusavaju istrebljenje Srba.

Petar Petrovic
Gost
Petar Petrovic

Ali ima nas jos u CG.Skoro30% nas sto znamo ko smo i jos 30% nasih sto ne smiju reci ko su iz opravdanih razloga.Pa da se izbrojimo ,vecina.

samo polako...
Gost
samo polako...

Ama, Vuline, otkacite vise od Crne Gore! Ne kalkulisite o tome cega Crna Gora treba da se plasi a cega ne. Ne petljajte Crnu Goru u vasu problematiku sa Kosovom, mi moramo gledati, konacno, svoj interes, a vi svoj. Ne dolivajte ulje na vatru izmisljajuci kojesta. Vi ste na visokoj funkciji, ne prilici Vam ovakva neutemeljena prica.

Gile
Gost
Gile

44 međunarodna sporazuma do sad je srbija potpisala sa kosovom.tako da se ne lazemo,vi ste ga prvi priznali jos od kumanovskog sporazuma.e sto ste dvolicni i zamajavate narod to je drugo.pozz

Gile
Gost
Gile

Izvinjavam se,htio sam reći međudrzavna sporazuma,onako kako i jes.

Hans
Gost
Hans

Priznali ste vi Kosovo, no smeijete javno reci, jer ostaste bez fotelja i para. PA su vam sad svi drugi krivi. …..A dje nadjose ovoga nesrecnika….ako je srbija naovo spala, bolje da je nije…..zali boze onolike drzave.

Liberal
Gost
Liberal

Sta se mijesa ovaj isposnik u nasa posla ?

Stefo12
Gost
Stefo12

Zavrsi vojni rok pa brani kosovo mangupe

U pravu je
Gost
U pravu je

Pardon! Bio skoro 15 dana. Vid mu se naglo poboljšao i puštili su ga da odsluži. Prvi put je tražio veze i svim silama upirao da ide u vojsku, ali mu dušmani ne dadoše. Kao, slabo vidi, a u stvari se sve znalo, pa je napravljena zavjera protiv budućeg ministra odbrane, da bi mu se svi rugali i sprdali.

Mr. Perfect
Gost
Mr. Perfect

Velikosrpsku okupaciju je CG doživjela 1918. Velikoalbansku okupaciju nijesmo doživjeli. A što se tiče mape velike Albanije, to su sve bajke, baš kao što Crnogorci prave mape koje uključuju Skadar npr. Velika Albanija je mit.

Heroina
Gost
Heroina

CG ne uzima u usta Srbiju, niti nas vi zanimate, sve stw nam rekli kako nas “volite” na utakmici izmedju zvijezde i KK Buducnost Voli! A lako je bistriti politiku iz kabineta i fotelje!

Radoš Budva
Gost
Radoš Budva

Heroina… Da ti nešto ja rečem. Ne govori ti u ime cijele CG, i ne navija cijela CG za Budućnost. Svega je bilo i tamo i odje kod nas, niti je odje pljuvana cijela Srbija, niti je tamo pljuvana cijela CG. A da su lopovi i tamo i vamo, to je istina. I smiješno mi je kad se odje neko… Više »

NBA
Gost
NBA

SVAKA CAST ZA KOM. PRAVA HEROINA,BRAVO I SLAZEM SE SA VAMA!!! POZDRAV!

StevanPG
Gost
StevanPG

Ajde ti strajkul gladju jer za drugo nijesi nista!

DonjiKokoti
Gost
DonjiKokoti

A sto ti smeta sto je CG priznala Kosovo, kad cete i vi to kad tad uraditi.

Kralj Nikola I
Gost
Kralj Nikola I

Kad tad..? Do jula najkasnije!!

DonjiKokoti
Gost
DonjiKokoti

Vise mi je ovih prica preko glave, kad ce konacno ovi prestati da nas prozivaju!

Dex
Gost
Dex

Crna gora Srbiju i obrnuto i tako ostaju na vlast

Edi89
Gost
Edi89

Velikosrpska politika i dalje aktuelna tema u BG

ZarkoGolubic
Gost
ZarkoGolubic

Dalje ruke od Crne Gore !!!

Cipsy
Gost
Cipsy

Uf vazda li je Srbija voljela da glumi zrtve na ovaj nacin, bolje se pozabavite vi unutrasnjim pitanjem, nego sto glumatate.

Lidija
Gost
Lidija

Ma ko tebe sto pita i benda

Koviljka tomic
Gost
Koviljka tomic

CG vodi svoju kako unutrasnju tako i spoljasnju politiku, i naravno da je ispravna odluka o priznanju Kosova, ali to nije kao sto Vulin prica napad na Srbiju od strane zemalja koje su priznate!

ines23
Gost
ines23

Koga folira ovaj tip ?? Svi znaju da je dogovoreno priznanje Kosova od strane Srbije, pa neka vam je srecn9 i bericetno!

Vitinka
Gost
Vitinka

A da oce ovaj vise prestati da spominje Crnu Goru i da izvlaci iz konteksta dobro bi bilo.

oliver14
Gost
oliver14

Osoba koja se ne pita nista u Srbiji ali bi voljela da se pita oko Kosova i regiona! Pa je nasao na sebe malo izdigne time sto ce da gradi marketing preko zemalja ZB.

Kosta
Gost
Kosta

Ko o cemu Srbija o Kosovu! Toliko iscprljena tema, da sad jedino im preostaje da ovako ovaj potrcko prica na ovaj nacin. Jadno na sta je Srbija spala.

goran1978
Gost
goran1978

Srbija uvijek aktivira pitanje Kosova i ko je sve priznao Kosovo onda kada u svojoj zemlji ima toliko gorucih probleme koje ne moze da rijesi, i onda idu na pricu o nacionalizmu, Srbima, Kosovu da bi se skrenulo malo sa protesta, a ovo je jedna od tih taktika.

Misionar
Gost
Misionar

Vulin treba biti pod rubrikom zabava.

R bosanska
Gost
R bosanska

E viva sanzak vojvodina i bosna

Evian
Gost
Evian

“E viva” …Nikad čuo za tu marku flaširane vode. Mi pijemo AQUA VIVA…

Petar Petrovic
Gost
Petar Petrovic

Nije Kosovo svemocno,da ga necemo vracati ! rimsko carstvo je propalo

Strijelac
Gost
Strijelac

Samo ti čekaj , a u međuvremenu pjevaj pjesme o Kosovu.

Sajo ajkula
Gost
Sajo ajkula

A da malo odeš do Kosova?

Knjaz Danilo
Gost
Knjaz Danilo

Aaa kako ne.. lakse je iz beograda napadat CG.. a i zvucnije je nekako…

Sajo ajkula
Gost
Sajo ajkula

Ma vas svako živi napada, Crna Gora, Hrvatska, Kosovo, kako li samo pretekoste. Ma vi ste neki mnogo važni likovi.

Nikola
Gost
Nikola

Ovo je živa istina, ja često napadam recimo Srbijanke kad dođu na more, a i u Beogradu i Novom Sadu.

R. Srpska
Gost
R. Srpska

A šta tražiš u Beogradu i N. Sadu kad te tamo ne vole ( kao i mnoštvo Crnogoraca) , a što se vidi po komentarima dolje ? ( ne vezano za tvoje laži o napadanju Srpkinja, jer one rijetko i dolaze u Crnu Goru: Crna Gora je Srbiji tek šesta turistička destinacija po redu, a tendencijom ubrzanog opadanja).

Nikola
Gost
Nikola

Idem tamo da ih svojim prisustvom počastim, a one nisu gadljive na šuške. Uvjek me rado dočekaju, pripaze.

Nikola
Gost
Nikola

A imam dosta novca jer imam privatnu firmu koja se bavi građevinom, rade mi neki Srbijanci za male pare, dam im 30e dnevnicu i hranu, oni presrecni, a ja se napunih. Onda odem posle svuda da troskarim, između ostalog i u Srbiju, tamo je za nas bogate Crnogorce dobro, jer nas Srbi sve slušaju ponizno. Ponekad odem i do Banja… Više »

R. Srpska
Gost
R. Srpska

Ove tvoje riječi sam opisao u prvom komentaru: tipično cg hvalisanje iza kojeg ne stoji ništa. Dolaziš u BG i u BL. Vidi, ja ne dolazim u CG. Iz moralnih, ali i iz higijenskih razloga. A dase mene pita, sve bi ja vas iz Srbije ( sreća, kod nas vas ima vrlo malo) nazad u pećine i u međeđe brloge… Više »

Jež
Gost
Jež

Svaki ti je komentar isti, srebrenički nečovječan.Dobro kad si našao teren đe ćeš pisati pro- fašističke komentare.Pomuzi krave i radi nešto korisno.

Doktor
Gost
Doktor

@R.Srpska,
Dolazio si, dolazio, nemoj da lažeš. Dolazili su i sirotani iz Bijeljine u Bečiće, znaš to dobro…
Dolazile su i tvoje izbjeglice u CG tokom rata, jesi li zaboravio? Nisu bježale u Srbiju…

Goxy Bg
Gost
Goxy Bg

Nikola, ako se uopšte tako i zoveš, ti najbolje znaš kad legneš u krevet da si sve suprotno od onog što si napisao. Možemo mi tebi dati plus ili minus, ali ti to neće popraviti napaćeni budjelar. Nemaš ti ni cvonjka u njemu. Internetu da se zahvališ što ti omogućava da gledaš žene, a ti u životu nisi ni bio… Više »

R. Srpska
Gost
R. Srpska

@ Nikola One drže do higijene, a ti si samo obični Crnogorac koji je najprepoznatljiviji po dugom i hvalisavom jeziku, a iza koga po običaju ne stoji ništa. Kao i ogromna većina Crnogoraca. Nikola, ogromna većina Srba ne želi da ima savršeno nikakve veze sa vama, pogotovo na običnom, međuljudskom nivou, a što se na najvulgarniji način ( ne osuđujem… Više »

Knjaz Danilo
Gost
Knjaz Danilo

I ponjeguju…😊😊😊😂😂😂

Milan BGD
Gost
Milan BGD

E baš u Beogradu obožavaju Bosance, Dodika osobito…a u CG popa Džomica,…hahaha

R. Srpska
Gost
R. Srpska

Milan PG

Ajde ne glumi Srbina.

Doktor
Gost
Doktor

@R.Srpska,
A đe si Bosanac?! Nije te bilo da ti čestitam rođendan…

Wea
Gost
Wea

“R. Srpska”… Imas li ti drugaricu, devojku,ženu? Baviš li se nečim u životu? Ti bre, sve znaš. I ko se voli i ko se ne voli, i da li neko laže kad piše da voli žene, ma ti si izvor svih bitnih informacija! Znaš i na kom ste mestu kao letnja destinacija Srbiji, ma blago svetu što ti postojiš. Da… Više »

R. Srpska
Gost
R. Srpska

@ Wea

Kažem ja, Srbija je prepuna crnogorštine kao što si ti. Slaba vam je tačka kad se dirnu Crnogorci po Srbiji, vrlo slaba. Odma’ histerišete.

Doktor
Gost
Doktor

@Wea,
On je ‘71. godište, stvarno!

Tragikomedija🎭
Gost
Tragikomedija🎭

Normalno da napada kad na toj hejterskoj prici politicari napravise karijere.a narod naivan ,podlozan manipulaciji.bitno je samo baciti sjeme mrznje jer narodu treba neko desavanje da bi popunili prazne zivote.

21 MAJ
Gost
21 MAJ

Crna Gora se vjecito brani od lesinara i nakad joj nece moci niko nista…tuđe necemo svoje ne damo..

Medovina
Gost
Medovina

Crna Gora, često napada Srbiju, reče ženine tetke iz Kanade, muž.I nijednim jedinim dokazom to ne podkrijepi.Ustvari reče ono što bi Srbija htjela…..a to je, da ratujemo umjesto njih za njihove nacionalne( da ne kažem grublju riječ, koja u osnovi sadrži naciju) interese, tj. da se zavadimo sa svima koji sa njima imaju problem.A, imaju ih svi u okruženju.Nedavno odigrana… Više »

R. Srpska
Gost
R. Srpska

Trebao si dodati: nikad više ni 1945. godine.

Medovina
Gost
Medovina

Može svaka od 1918. godine pa nadalje.

Medovina
Gost
Medovina

Da ne ostanem nedorečen, sve do 2006. godine.

R. Srpska
Gost
R. Srpska

Ja ću biti i rečen i dorečen. Nikad više ni 1918., ni 1945.god., ni onaj vaš prvi referendum iz 1992. godine, nikada ali nikada više sa vama na svim nivoima, od najvišljeg ( međudržavni) do onog najnižeg ( međ.odnosi). Vama se 1945. i na dalje i te kako sviđa, jer ste u tim vremenima napunili Srbiju u nekoliko seobenih talasa… Više »

R. Srpska
Gost
R. Srpska

Medovino, ozbiljno govorim. Zašto se i dalje ( poslje svega) Crnogorci u tolikom broju naseljavaju po Srbiji umjesto u nekoj drugoj zemlji ? Zašto u tolikom broju dolazite u Srbiju, šta više, a onako pokvarenjački, se u Srbiji osjećate kao svoji na svome ? Zašto mase vaših studenata ( a lažno se izjašnjavajuć da su Srbi) na teret srpskih poreskih… Više »

Medovina
Gost
Medovina

I, ja, takođe.Ne znam koliko ti to znači, ali se u gotovo svemu što si, napisao s tobom slažem.Što se Fonda zdratstva tiče, samo u ovoj godini potpisali smo ugovore sa više država o liječenju naših građana u tim zemljama, kao i slanju doktora na specijalističke studije, te tu jedino griješiš. Oduševio si me zadnjom rečenicom, vjeruj da i mene… Više »

R. Srpska
Gost
R. Srpska

Medovino, AVNOJ- evske granice nemaju veze sa nacionalnom pripadnošću. To je barem lako za shvatiti. Npr., na popisu u Crnoj Gori održanom 2011. godine, bilo je nešto malo više od 40% Crnogoraca. A na popisu u R. Srpskoj oktobra 2013.g. bilo je 92% Srba. A Republika Srpska itekako ima veze sa Srbijom. Drugo, Srbija je po Ustavu država srpskog naroda,… Više »

R. Srpska
Gost
R. Srpska

Statistika je neumoljiva Medovino, kao i rezultati popisa u CG 2011., i u RS 2013.g., bez obzira na tvoje prilično bezobrazno nametanje nepostojećeg nacionalnog identiteta ( nacija Bosanac ne postoji, niko se tako ne izjašnjava) u ovom slučaju meni. A statistika pokazuje da je vrlo lako da u glavnom gradu RS-a ima brojčano više Srba no što Crnogoraca ima u… Više »

Doktor
Gost
Doktor

@R.Srpska,
Ti i jesi Bosanac. I nisu to AVNOJ-ske granice, nego međunarodno priznata granica BiH.

Aloinformer
Gost
Aloinformer

E,vidis,zamjenjujes teze,ti sto se doseljavaju iz CG su srbi iz CG,sta tamo rade i kako se predstavljaju pojma nemam,ali znam jedno,da nema toga Crnogorca koji ce se odreci svoje nacionalnosti i uzeti srpsku…zato sve sto pricas u tom kontekstu radi se o srbima iz CG a ne o crnogorcima…

R. Srpska
Gost
R. Srpska

@ Aloinformer

Ne postoje autohtoni Srbi u CG.
Ne postoje Srbi iz CG.
Ma kako se osjećali i ma kako se izjašnjavali.
Vi bi i rođenu mater prodali za sitan interes, a kamoli nacionalnu pripadnost.

SVI STE NAM ISTI !

Doktor
Gost
Doktor

@R.Srpska, Zašto se onda ne pobuniste 1918.-te protiv takvog ujedinjenja i okupacije? Pa se niste pobunili ni kad ste uvodili diktaturu… pa se niste ni pobunili kod stvaranja druge Jugoslavije… pa se niste pobunili ni kod stvaranja treće Jugoslavije… pa su Srbalji zapeli da ne uspije referendum… Pa kakva ste vi fela to? Tj. imate li obraza kad sad sve… Više »

Bosko
Gost
Bosko

Medo, “brat” iz Republike šumske, je u stvari izbjeglica koja je danas živa samo zahvaljujući tome što smo se mi Crnogorci smilovali da ih prehranimo kad su utekli sa svojih ognjišta od gologa straha, mjesto da ih brane. Sad on živi u našoj zemlji i ne valja mu I pljuje po njoj. Takva je to fela.

Doktor
Gost
Doktor

@R.Srpska,
Ti bi trebao da pjevaš: nikad više ‘95.-a (Dejton), nikad više ‘99.-ta (milosrđe), nikad više ‘41.-45.-a (buć u Savu)…

Titogradjanin
Gost
Titogradjanin

@Doktor Jel realno da si klanje i bacanje u Savu okarakterisao sa “buc u Savu”? Znas li ti sto si rekao, sram te bilo!? U Budimpešti ima spomenik pored Dunava za pobijene na način “buc u Savu”. Oni se ne sprdaju sa time i takvim stvarima. Da je ovo SFRJ, dobio bi minimum 20 godina teske robije zbog ovoga.

R. Srpska
Gost
R. Srpska

@ Titogradjanin On je moje čedo, ja sam ga stvorio. Izvor sam iz kojega teče, da mene nema on nebi postojao. I obratno, kad mene nema on ne postoji. Zna i ko sam i šta sam, mejlom sam mu otkrio identitet i slao mu takve bljuvotine preko kojih samo kukavice kao on mogu prijeći ( svoj identitet nije meni smio… Više »

R. Srpska
Gost
R. Srpska

I nemoj mi ga kritikovati. U Srbiji ima oko 6 miliona Srba. Od tih 6 miliona barem je 600 pročitalo njegovo napisano. Od tih 600 barem 60 pozna nekog Crnogorca, a od 60 će najmanje 6 nekom Crnogorcu u Srbiji zbog njegovog pisanja ( na bilo kakav način) zagorčati život. A moj cilj je,……. trajno razdvajanje ova dva potpuno različita… Više »

Doktor
Gost
Doktor

@R.Srpska,
U pauzama, kad Srbaljima ne plaćamo da nam pjevaju i da nas zabavljaju, dobijaju po repu i to sam znaš. Za ove tvoje sirotane iz Bosne čuvamo jedan mali dio bečićke plaže, jer kad porastu biće nam potrebni konobari i čistačice.

Doktor
Gost
Doktor

@R.Srpska,
Ne pravi se hrabar pod stare dane. Znam da si bio u rezervi, kao rezervni točak od kamiona, al’ ti to ne daje za pravo da se busaš uzalud.
Mogao si i sam da zakažeš mjesto, ali nisi. Zbog čega, to ti najbolje znaš.

Cocorayco
Gost
Cocorayco

Koja faca.

18+
Gost
18+

Evo realno, pored Hrvata koji imaju tesku istoriju iz ww2, pa Albanci sa njihovim imperijalistickim planovima, pa eksteremizam koji prijeti iz Bosne, opet ove nesrece svima njima zivot zagorcavaju. O nama da ne pricam kako nas smaraju. Kako se ne nastanise na Baltik nego bas na Balkan i sa nama da se granice.

Titogradjanin
Gost
Titogradjanin

Ovoga lika smisliti ne mogu, al je rekao ono sto jeste.

Serdar_mne🇲🇪
Gost
Serdar_mne🇲🇪

Ne brini ti za veliku albaniju. Vrati Kosovo pa onda da te slusamo. Jesu li ti pipun i mandic donosili jaja da se kucate ka badnjake sto su nosili ?

Aloinformer
Gost
Aloinformer

Malo se Dacic primirio,vise voli da pjeva,ali ovaj Vulin i Covic toliko zla unose u ovaj narod da je to strasno…sigurno neko stoji debelo iza njih…vjerujem da ima i ” crnogorskih” stabova koji vrsljaju po Beogradu,koji su se navatirali sumnjivim rabotama,jer im tlo polako izmice pod nogama u Srbiji pa bi htjeli vlast da prigrabe u CG ne bi li… Više »

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Zar ovaj nije još na odsluženju vojnog roka? Ili su ga oslobodili kao… Znate već.😱

Cinik🇮🇱
Gost
Cinik🇮🇱

Svijetom vladamo mi.

Dejan
Gost
Dejan

Mali iz vojske okrece teze naopako

Božidar
Gost
Božidar

Darvin je sve rekao o ovome obliku života!

Vrhovni
Gost
Vrhovni

Daj zacuti vise, idi pa tovi svinje. Nikad vise kako bi vama odgovaralo. Mi smo Crna Gora, zemlja ponosa i ljepote. E VIVA MONTENEGRO ..E VIVA

Rade007
Gost
Rade007

Jeste jeste,mi njih vazda napadamo a oni nikoga nikad dirali nijesu. 🤣🤣🤣

Lilliana
Gost
Lilliana

Cesto cujem od Mr Vulin zalbe. Volumen reci od Srpskih politicara a nem
Kao babe ogovaraju.
Bez substance.
Dela ne reci.
Imate armiju?

Maestral
Gost
Maestral

Vulin,Drecun,Covic….sve vjesnici mira u regionu

Rolo
Gost
Rolo

Srbija je najgora drzava u Evropi. Halo, Vulin, Vučić.. Dačić. Strašno. Uglavnom, Srbija je njih i zasluzila. Kosmicka pravda.

Realno CG
Gost
Realno CG

Bolest ne bira !!!

SEKULA DRLJEVIC
Gost
SEKULA DRLJEVIC

KO TE STA PITO?
RAZMISLJAJ O BJELORUSIJI,S.KOREJI…

Lomi
Gost
Lomi

Vuline,ne glupiraj se ,isto ste kolo I vi tamo I vi ovamo,narod vise posvadjati ne mozete,jer narod vise ne vjeruje politicarima.
Bolji zivot za Marka Alena Stipu Gzima I sav ostali normalni narod……

4 C
Gost
4 C

Srbija je sa Vulinom kao mudrum i spisobnim politicarem i ministrom stekla bas bas veliki ugled u svjetu. Samo neka im nastavi ovakav kadar jos dugo da bude na celu drzave…

Prč
Gost
Prč

Sto je sad to vas problem ako druge drzave prihvataju tu kako kazes veliku albaniju na stetu svojih teritorija,vasu ne diramo.a ti ustvari porucujes potpuno drugo,svjesan da je kosovo zavrsena prica,pa najavljujete srpski problem nadomjestanjem brige oko srba upravo u istim tim drzavama naravno osim kosaova.moalo bi ste da ujedinite cg,makedonske i bosanske srbe jel apaci.zato sto niste bili u… Više »

Crnogorka🌻
Gost
Crnogorka🌻

Srećan Vaskrs Crnogorci koji slavite!!!🌝
Šta reći na ovaj tekst…naravno ništa.

Pssssssst
Gost
Pssssssst

Naravno, nista pametno od tebe.

Provokator
Gost
Provokator

Treba im uvesti carine kao Kosovo. Milijarde uvozimo od njih… Jos nas pljuju.. To su braca.
Nikad vise nece biti isto, to oni nemogu da shvate… Ogranicena nacija, najprimitivniji narod na balkanu…

Puni Puni
Gost
Puni Puni

Pa vi uvozite sa zapada ako vam je bolje i jeftinije hahahah kakav si bolid.

Goran
Gost
Goran

Vratite pare što su nam jedinima odbijali 10 godina posle zemljotresa i što smo vas izdržavali od 90 do 2006 pa da se rastanemo ko ljudi

Zlo🐂June
Gost
Zlo🐂June

Kako izdrzavali? Mi smo zivljeli kao kraljevi dak ste se vi gurali ispred kamiona crvenog krsta

zrno krstov
Gost
zrno krstov

Vas “svi” napadaju,a vi bi ste sve nazad vukli u vašu “balkansku krčmu”! Što se ne kandiduješ za predsjednika Pendžaba(Punjab)?

evo krstim se
Gost
evo krstim se

završilo predvojničku

Risto
Gost
Risto

KAKO JE OVOM DOBRO

starac fočo
Gost
starac fočo

Stojadinka ovce šiša pripomaže ju Radiša, ovce strižu u džak vunu meću, janjci bleju makaze zvekeću…
Rokeri s’ Moravu
Odgovor drugu Vu – Linu. Čedu tetke iz Kanade.

SEKULA DRLJEVIC
Gost
SEKULA DRLJEVIC

TAKO JE VULIN NASA SPC CE POKAZAT CRNOGORCIMA DA JE TO SVE SRBIJA

Роман
Gost
Роман

Знате ли колико су кућа у Сутомору, Бару и околним местима купили Албанци? Или ово питање не сме да се објављује?

Mars
Gost
Mars

Ajde strucnjak i ti si drugi Vulin.Navedi ime jednog albanca koji je kupio kucu u Sutomore?
Ili to samo lupas onako iz mrznje?

Bady
Gost
Bady

Sto ne kupiste vi kuce po Kosovu,danas bi bilo vase.

pfd
Gost
pfd

56 posto kosovske imovine pripada srbima

Jež
Gost
Jež

Bolje oni nego vi.Je li ti sad lakše?

zrno krstov
Gost
zrno krstov

A u Niš,Vranje,i puštite nas namir,svoj posao da Bog da!

Prc CG
Gost
Prc CG

Svim velikim “crnogorcima”zabraniti ulazak u Srbiju jer su to sve državni neprijatelji,a one koji su u Srbiju(velike “crnogorce”)nazad vratiti u njihove čuke i brda,pa neka tamo bukaju!!!’

sfrj
Gost
sfrj

Kako je kralju? Đe se kupaš ti? Sve kao da vi nama činite neke usluge… aj polako..

Joo
Gost
Joo

Samo srbijanci i oni koji veruju srbijanskim bajkama i idu u Srbistan….. odavno pravi Crnogorci putuju, skoluju se, lece, u civilizovanom svetu…..ko jos normalan da ide u crnu rupu Evrope…….

Puni Puni
Gost
Puni Puni

Jojara je vidiš naučio da priča kod njih. Ali zato lupeta gluposti u sve sesnest.

Prc CG
Gost
Prc CG

Hahahahah,pa ni ne prihodate a već pitate gdje je Beograd!!!!!

Qantas
Gost
Qantas

U civilizovan svet putuje, skoluje se i leči nacija koja svojim gostima iz tog istog civilizovanog sveta upucuje rasisticke uvrede i oponaša majmune! Koliko ste tamo cenjeni, bolje da i ne znate. Za vaše dobro, izbegavajte da čitate strane portale da ne biste videli pravu istinu. Ograničite se na ove vaše lokalne, jer tu piše da ste najbolji, najobrazovaniji, najlepši,… Više »

Rade007
Gost
Rade007

@Quantas,ako i misle ruzno o nama,a ne misle,to je zbog toga što smo s vama bili u zajednici. A drugo pogledaj malo bolje šta misle o nama,ne izmišljaj svašta i ne generalizuj ono što je napisao jedan portal i to zbogvrasizma. Što tek o vama misle,to bolje da ne pominjem,Vaskrs je,trudim se da ne reagujem na provokacije neprijatelja. Eto u… Više »

Qantas
Gost
Qantas

Rade007 , BLESIC ALEKSA ….
U kojim filmovima se vi uopšte pominjete , života ti??
Ko je uopšte i čuo da postojite??
Vi top, mega, giga destinacija? Bez rešenog pitanja vodovoda i kanalizacije???!
Nosite vodu u plastičnim kanisterima i vi ste ultra, mega, giga??
HAHAHAHAHAHAHAHA!!!

zrno krstov
Gost
zrno krstov

Đe si ti,u kome veeeku čoveče,još se je…te sa familijom, zbog imovine,bljak…

R. Srpska
Gost
R. Srpska

@ Qantas Šaka jada, koja je umislila da je nešto bitno. No, ta šaka jada je itekako skupo koštala Srbe posljednji vijek. Ta izuzetno pokvarenjačka šaka jada je preuzela Srbiju iznutra ( oni su kao Albanci: vežu ih plemenske, kumovsko- rođačke, kriminogene i svake druge veze) i stvorila cijelom srpskom nacionalnom korpusu velike nesreće. A mi smo i dalje naivni… Više »

Doktor
Gost
Doktor

@R.Srpska,
Kakve ti veze imaš s tim? Ti si u Bosni.

BLESIC ALEKSA
Gost
BLESIC ALEKSA

Qvantas pometi svoje dvoriste niko vas ne voli u regionu citaj sta kaze igrac ajaxa koji kaze da tamo misle da srbi nisu dobri

Quarezma
Gost
Quarezma

@BLESIC ALEKSA Vidim da si ti pročitao samo deo Tadićevog intervjua, tj.samo onaj deo koji tebi i tebi sličnima odgovara. Drugi deo glasi : ” Bitno je da srpski sportisti podržavaju jedni druge, jer ljudi često nemaju baš najbolje mišljenje o našoj zemlji. Ali, kada upoznaju ljude iz Srbije to mišljenje se menja”. Sada da vidimo šta Englezi misle o… Više »

Primorac
Gost
Primorac

Nebi imao ko voditi taj narod.

Bob Rock
Gost
Bob Rock

E kukala nam majka ako nas ti budes branio!!!

Mile
Gost
Mile

Aoo…zar ti ne gladujes?

Vele
Gost
Vele

Da cesto vas napadamo i okupiramo kao 1918. Sram vas bilo.

SKORUPAN
Gost
SKORUPAN

Od ove avetinje, avetniji ste vi sto mu dajete prostor na vasem portalu!

Prc CG
Gost
Prc CG

E bas si skorupan…nijesi mogao ljepše i bolje opisati svoje sunarodnike “crnogorce i sebe…😂😂😂😂

Faul
Gost
Faul

Dodje li to sto Čovic, Vule.Vala smo vam rak rana.

NHM
Gost
NHM

Geotice.

z d
Gost
z d

E kako nas Gargamel brani svaka mu čast. Hrabro, vojnički!!!
Hahahahahaha

Dado
Gost
Dado

Braćo Srbi da ste gledali u svoje dvorište i vodili svoj posao danas bi vi druge tice pjevale.A Crna Gora je najmanje kriva za to

Prc CG
Gost
Prc CG

Da nijesi pobrkao lončiće,pa vi ste oni koji zabijaju nos u tuđe stvari i u svakoj ste čorbi zaprska….e nesretni crnogorčići…

Pinokio
Gost
Pinokio

Prc@ Mariću ti li si?

B. D
Gost
B. D

Drmaju neki žešći kompleksi!

Weknd
Gost
Weknd

Zabili noz u ledja? Rovacka Republika! Masovni zlocini, ubistva cijelih porodica crnogorskih ukljucujuci i djecu, silovanja zena i djevojcica od 1918 do 1929! Paljenje domova crnogorskih heroja koji su bili za pravo cast i slobodu Crne Gore. Krvavi Belveder 1936! Zlocin nad porodicom Zvicer! Bratsko izdajstvo Crnogoraca 1861. (Sruseni spomenik bratskoga izdajstva pored Vlaške crkve). Crnogorski Holodomor i pokusaj iseljavanja… Više »

R. Srpska
Gost
R. Srpska

@ Weknd Izjava ratnog zločinca Jova Kapičića za BG Politiku u vremena ona kad su najbolji ginuli, a najpošteniji grcali pod sankcijama, citiram: ” Upavši u Srbiji jeseni ’44.g. ( koji su inače oslobodili Rusi, a crnogorci u buljucima kao bašibozuci išli za njima, m.o.), moji Crnogorci su pobili preko 30 ooo Srba, od toga samo u Beogradu oko 7… Više »

Koki
Gost
Koki

Crna Gora se ne bavi Srbijom. Samo se Srbija bavi svima oko sebe. Ti si dio Miloševićeve politike koju je Nato zgazio jer ste generisali zlo na ovim prostorima.

Prc CG
Gost
Prc CG

Hahahahah još jedan sendvič plaćenik!!!!

Lučić
Gost
Lučić

Prc CG
Hahahahah još jedan sendvič plaćenik!!!!

I TO UŽEGLI SENDVIČ! MALO MU GA PODGREJALI DA MISLI DA JE SVEŽ!

Koki
Gost
Koki

Pola svih komentara je tvojih, a moj samo jedan. Tako da je jasno ko je sendvičar.
PRC SRB !

Gagarin
Gost
Gagarin

I Bugarska često napada Srbiju i Riminija,o Hrvatska…….,mrze vas Japanci i Liliputanci

Prc CG
Gost
Prc CG

A vas ne voli više od 50% građana CG,vas crnogorce velike,ocima vas niko vidjeti ne može.

Pinokio
Gost
Pinokio

Ti to u svoje ime ili Vulinovo ime?

Joo
Gost
Joo

@prc….vidi se u svetu saki dan…ko je crna rupa Evrope….a ko krupnim koracima ulazi u tu EU koju ce srbijanci samo sanjati…..cujem eto uskoro vam i vize uvode…..hahahahahahahahaha……..

Prc CG
Gost
Prc CG

Kao prvo nick mi je prc CG,sto je veoma važno naglasiti dakle prc CG……Kao drugo,mema veće crne rupe u evropi od vaše CG.Kao trece malo si ze prebacio,koliko se može vidjeti iz medija nijedan ozbiljan zvanicnik neće da primi CG političare,pogledaj malo predsjednika SRBIJE kakve su mu počasti ukazane po citavom svijetu,na vašu žalost.

Zlo🐂June
Gost
Zlo🐂June

Ako smatras Srbiju svijetom, onda si u pravu

Goran
Gost
Goran

Vi osim albanaca nemate prijatelje, malo razmisli o tome

BLESIC ALEKSA
Gost
BLESIC ALEKSA

GORANE C.G. JE U NATO SA NAJRAZVIJENIJIM ZEMLJAMA SVIJETA
PRETESKO JE TO ZA TVOJ OGRANICENI SUSTAV ZA RAZMISLJANJE

Vitni Voren
Gost
Vitni Voren

Pa, da ti kazem, imati Albance za prijatelje je odlicna stvar. Kad Albanac da besu, rijec mu znaci nesto, za razliku od… nekih.

stockholm
Gost
stockholm

Ti to ne pricas to sto ti to mislis vec sto misli tvoj poslodavac

Nikšićanin
Gost
Nikšićanin

stockholm bravo,ovaj lik je Vičićev razglas,zato ga drži.Blago njma da njim!

Kotor
Gost
Kotor

Samo ti svoju brigu brini tetkino zlato,a ostavi nas na miru.

Darko
Gost
Darko

Opucismo vas. 🙂 A ima li ko da vas ne napada?

Piksi
Gost
Piksi

Nemojte ih braniti kao do sada ko boga vas molim!!!

Bihorac
Gost
Bihorac

CG nema taj problem sa granicama ja mislim da smo završili pitanje granica sa komsijama i ako imamo ne razjašnjenih pitanja ti je neko malo ćoše . A mislim da nemoze niko tražiti dio CG bez rata . Hrvati su u NATO Albanija u NATO mi u NATO zasad smo sigurniji nego sto smo bili .

Goran
Gost
Goran

Od koga ste sigurniji, ko vas stalno drži u stahu da morate da budete u nato da bi bili sigurni?

Primorac
Gost
Primorac

Ovi vampiri posrbljeni, do 90 su se kleli u partiju sa kokardom pod majcom, danas viču ugroženi, napadajući s akoga oko sebe, psihijatrijski oblikovan narod.

DjuroVIVAX
Gost
DjuroVIVAX

Sram ih bilo Primorac.Još su govorili kako mrze šah zbog šahovnice.

R. Srpska
Gost
R. Srpska

@ Goran

Sigurni su, pa prave saveze Albanskih opština.
Za sada samo dvije, no biće ih daleko više.

DjuroVIVAX
Gost
DjuroVIVAX

CG nema problema sa granicama jer je u NATO kao i Hrvatska i Albanija???? Bihorac jel spor oko Prevlake sa Srbijom ili Hrvatskom.Jel na gimnaziji u Tuzima SRPSKA ili nečija druga zastava? Ali slobodno živi u zabludi Bihorac,to je tvoje ustavno pravo.

Нешо
Gost
Нешо

Вас сви нешто дирају,пре свега ти на лечење,јадна је земља у којој си ти министар одбране

Nikola
Gost
Nikola

Blago Srbiji s tobom

Pinokio
Gost
Pinokio

Da bi ovako nešto izjavio zbilja treba da budeš Vulin.

Bnjj
Gost
Bnjj

Milo je sve kriv on uništava svoj narod sve za pare njemu nije stalo do gradjana on bi najradi iselio pola CG da mu ostanu rijeke i more i prazan prostor i svađa nas sa prijateljskim zemljama Sr i Rus

dule
Gost
dule

Bnjj,pogotovo su “prijateljske”tj.nepijateljske ove dvije zemlje Sr i Rus.

Bnjj
Gost
Bnjj

Turisti nam dolaze iz te dvije zemlje i njihovi gradjani su dobrodošli ne prave paralelna društva

Bihorac
Gost
Bihorac

Srb i Rus ti prijatelj ? Ti si lud !! Nemamo prijatelja samo interese kako kod ovih tvojih prijatelja tako i kod NATA .

Send this to a friend