Politika

Zapaljiva retorika nosioca liste Za budućnost Crne Gore

Zdravko Krivokapić

Nosilac koalicione liste “Za budućnost Crne Gore” koju čine Demokratski front, Socijalistička narodna partija, Prava Crna Gora, Ujedinjena Crne Gora, Radnička partija i Narodni pokret, univerzitetski profesor Zdravko Krivokapić u prvom intervjuu srpskim medijima je koristeći zapaljivu retoriku poručio crnogorskom predsjedniku Milu Đukanoviću da “Ko se mača lati, od njega i strada.” .

Krivokapić je odgovarajući na pitanje da li misli da bi Đukanović, u slučaju poraza na izborima, mirno predao vlast kazao da ne zna šta namjerava Đukanović, ali da predsjednik države mora da se prisjeti svog dolaska na vlast.

“Tada je samo jedna komanda “postupi po naređenju” donijela vlast Đukanoviću. Postoji jevanđeljsko pravilo: “Ko se mača lati, od njega i strada.” Smatram da je gospodin Đukanović toliko mudar da neće izazvati bilo kakve nemire”, rekao je Krivokapić, u prvom u intervjuu nakon predaje liste za parlamentarne izbor 30. avgusta, Srpskom telegrafu.

Prema mišljenju političkog analitičara Ljuba Filipovića poruka Krivokapića nije prijeteća, već je to retorika koju koristi ta grupacija.

“Čovjek prvi intervju daje srpskim medijima tu je sve jasno A što se retorike tiče, to je diskurs te grupacije ljudi i kultura u kojoj žive, koja poruke Hristove ljubavi iskrivljuje i prilagođava političkoj agendi. Ako išta ovaj proces vrijedi je što će do kraja odvojiti sveštenike od fariseja”, rekao je CdM-u Filipović.

Krivokapić je veliki protivnik Zakona o slobodi vjeroispovijesti koji je usvojen u crnogorskom parlamentu krajem decembra prošle godine. Izjavio je da bi prvo što bi uradio kada bi pobijedio na izborima bilo ukidanje tog Zakona.

Na pitanje da li računa na podršku Srpske pravoslavne crkve u Crnoj Gori u izbornoj kampanji Krivokapić je odgovorio da je Crkva rekla da se neće uključiti u politiku. Nije prvi put, a ni posljedni da sveštenstvo SPC i njene pristalice, što je svakako i Kribvokapić, u svojim javnosti nastupima koriste zapaljivu retoriku.

Riječima da “Ko se mača lati od njega i strada” je davne 2003. godine mitropolit crnogorsko primorski Amfilohije zaprepastio javnost na sahrani ubijenog srpskog premijera Zorana Đinđića.

“No, ubila ga je bratska mržnja, kratkovida i slijepa, koja previđa vječnu istinu da ko se mača maši – od mača će i poginuti”, rekao je tada Amfilohije.

A.O.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Kolašin1600
Gost
Kolašin1600

Narod odlucuje to je najbitnije. Uzalud necije zelje. Odlucno za Crnu Goru!

Deni
Gost
Deni

E moj profesore zalud ti diploma. Garantujem da je neka sledeca vijest vezana za Rusiju, pojavit cese u ruskim novinama ili ce se sresti sa nekim ruskim zvanicnikom. Odlazis u zaborav posle izbora.

KKK
Gost
KKK

Profesore, zasto je vas predizborni koalicioni logo u bojama srpske trobojke i napisan samo na cirilici ? Proslih izbora je to bio snajperski nisan sa likom tadašnjeg premijera i sloganom “Mi ili on”. Poruka je vise nego jasna kako tada tako i sada.

jst sa
Gost
jst sa

Kaoi uvjek, najjaci su na pricu.

Milet_basta
Gost
Milet_basta

Nikad ubjedljivija pobjeda DPS 30og avgusta. Ove anonimuse ni familija ne glasa vise.

oooo
Gost
oooo

O cemu ovi razmisljaju i cemu se nadaju pa planiraju svasta? Ne mucite se jadni ne bili jer do vlasti sa takvom vasom politikom u CG nikad necete doc a o nekakvim macevima jos manje jer je onima sto vole CG dosta bilo kojekakvih prijetnji od svakoga. A drugo, kome se god ne svisja u CG daleko vam lijepa kuca,… Više »

Lida
Gost
Lida

Da ovaj pobijedi Mila i Duska ,crni humor.

Lida
Gost
Lida

Pa da telegraf ,alo ,informer ,sad ce na pink i hepi a posle na politicki otpad .Ovakve ne vole ni u Srbiji a kamoli u Cg.

Gugia
Gost
Gugia

Pravite rrazliku izmedju prof i predavaca.. Svi za Crnu Goru🇲🇪🇲🇪🇲🇪

Vikni
Gost
Vikni

Za budućnost Crne Gore 34 odsto, DPS 33, Demokrate 12, SD 7, URA 5, BS 4…

Bilab
Gost
Bilab

Za budućnost Crne Gore! Odličan intervju uvaženog profesora Krivokapića.

Ao, što je ovo?
Gost
Ao, što je ovo?

Kakva bi to bila buducnost sa nazadnim mracnjacima? Neka, fala vi na ponudi – NECEMO S VAMA, NI DA BOG. Čini mi se da dozivate traktore, one iste koje su vas 140 hiljada dovele u Crnu Goru te je ocrniste tuđjim mantijama. Sikter, dušmani!

Mogs
Gost
Mogs

Jasno je da DPS gubi izbore. Ovakav tekst je dokaz haosa u toj stranci.

petar
Gost
petar

ovaj nikad nece
pobjedit

Marko Vukotic
Gost
Marko Vukotic

hahaha, vi ste smijesni, ovaj ne moze nikoga pobijedit

Brato
Gost
Brato

On je poruku Hristove ljubavi iskrivio i prilagodio politckoj agenda, i ovakvih izjava cemo sve vise i vise slusati.

vecavestica
Gost
vecavestica

Ovaj prijeti, Amfilohije kune, sve ista bratija. Dok srbuju u sopstvenoj zemlji, nema im pobjede!! Ja Milaša ne podnosim, ali za prosrbe ne bih nikad glasala!!

Vasilije9
Gost
Vasilije9

E zna li ti sta je tebi potrebno da bi dosao na vlast, potreban ti je narod koji ce da te glasa, a Crnogorci i narod u CG ni ne pomislja da glasa za neku “buducnost” koja na sva zvona pljuje po Crnoj Gori.

CG_ORO
Gost
CG_ORO

I sta ima Krivokapic da trazi i da se nada u CG, da ce neko da ga glasa sad posle ovako skaradnih izjava i ove cetnicke retorike? Nece niko i on je prolazna licnost crnogorske politicke scene.

Košarkaš
Gost
Košarkaš

Ova izjava oko mača sto spominje, sta oce da postigne njom? Da se malo dodvori Vulinu da bi od njega sablju dobio je li?

Mareza
Gost
Mareza

A Crkva se vec uveliko uplela u izborni program u CG, toliko da je postavila nosioca liste kolaicije DF I ostalih partija Krivokapica, onda je preko Dake Davidovica u tu koaliciju uvela i SNP, Milacica isto, i ih pod sapu drzi i vode im medijski dio.

Miki
Gost
Miki

Cetnicka posla !!!

Ridjani
Gost
Ridjani

Ti si za propast CG ne buducnost dragi profesore

Ao, što je ovo?
Gost
Ao, što je ovo?

Nešto je podbuo ovaj.

Hemuli
Gost
Hemuli

Pored ovog zapaljive retorike primijetio sam da je DF uzeo skoro pa isti naziv liste za buducnost, a u Srbji na izborima je bilo prije za buducnost srbije, aleksandar vucic. Ni to sami nijesu mogli, jadnici.

Asistent
Gost
Asistent

Amfiohije nije nosilac liste ali je zato nasao pristojnu zamjenu ovog Krivokapica koji tako igra do rezimu SPC u CG i daje pripremljene izjave.

Biljarda
Gost
Biljarda

Prvo sta bi uradio da dodje na vlast jeste ukidanje Zakona o slobodi vjeroispovijesti, zakona koji je priznat i na evropskim adresama on bi ukinio?! Znate li zasto, zato sto je on profesor koji predaje na bogosloviji, ušemio se sa ovim politicarima u mantiji, radi sve kako popovi kazu, a on ce uzeti iz onih dzakova para koje gradjani ostave… Više »

Misko
Gost
Misko

Mene ne iznenadjuje ova retorika jer ona u potpunosti odgovara retorici ratnih drugova iz DF – Mandica, Knezevica, Radulovica, Medojevica ovo je njihov zargon za izrazavanje pred izbore!

Zvoncica
Gost
Zvoncica

Ovo je itekako zapaljiva retorika, ponavlja rijeci Amfilohijeve primjetio sam, ocito da Amfilohije ga je predlozio DF i Mandicu da im bude nosilac liste.

Hemuli
Gost
Hemuli

Znaci li ovo da cemo od sad predizborne aktivnosti opozcije u CG gledati iskuljuvimo na srpskim portlaima, medijima, dnevnizima. Je li se to kampanja DF i ostalih vodi iz BG zajedno sa Amfihijem na celu?

Njegosi
Gost
Njegosi

On je inace profesor na bogosloviji, ode u politiku, nadje se na naslovnoj strani jedne zute stampe koja ocrnje lazima Crnu Goru, pa nije mi jasno kako on kao profesor je to sebi dozvolio, ili kako je vrijeme doslo nema vise razlike izmedju ovih sa bogoslovije i starleta.

Njegomir
Gost
Njegomir

Krivokapic je sve rekao o sebi kad je dozvolio da se nadji na naslovnoj strani telegrafa zajedno sa tijanom ajfon i onima iz zadruge..sta misli on da je CG neka zadruga, da smo mi kao narod neznaven pa ce nam telegraf biti okej kao..on je ovim intervjuom za novine koje blate CG zavrsio za nas gradjane!

Maslina
Gost
Maslina

Koliko znam izbori u Srbiji su zavrseni, tako da ne znam sta ima nosilac opozicione liste za izbore u CG da prvi interju daje za srpski medij i to telegrfa od svih najveci šund od novine koja nema dana kad ne izbaci lazi za CG i Mila Đukanovica.

Brsno
Gost
Brsno

Jesu li svi redom kupili kartu za Srbiju 30.08.u jednom smjeru… da mi proslavimo nasu pobjedu!!!

Stedim
Gost
Stedim

Ovaj mora da bude malo tise jadan!

Stubica
Gost
Stubica

Gora lista se nije mogla sastaviti i predati. Narod ce prepoznati sa kim je bolja buducnost, sa ovakvima tesko da bilo ko moze da napreduje….

Morakovo
Gost
Morakovo

Mislim da niko ne zeli da uci od ovakvih ljudi, kamo li da glasa za njih!

Dragova_luka
Gost
Dragova_luka

Sramno da se ovako pojave bilo dje, a ne na izbore… mada od njih se nista drugo nije ni ocekuvalo

Šemsa
Gost
Šemsa

Jeste li primijetili slicnost u ovoj izjavi “ko se mača lati, od njega istrada”..istu ovu recenicu je Amfilohije rekao kada je drzao cisti politicki govor na sahrani Djindjica a danas to ponavlja Krivokapic za srpski telegraf! U prevodu Krivokapic je politicki ucenik Amfilohija!

Julija
Gost
Julija

Cim je dao intervju za srpski medij morao je da zagrmi dobro na Crnu Goru i Mila Đukanovica, jer kako bi se drugacije nasao u srpskom telegrafu.

Izvjestaj
Gost
Izvjestaj

Ako ovaj pobijedi djukanovica ja cu javno tri dana da vicem na sav glas da sam magarac

Janko7
Gost
Janko7

Ovakva retorika je personifikacija i olicenje DF-ove cetnicke politike.

Perica
Gost
Perica

I posle neko da mi kaze kako je Krivokapic “nestranacka licnost”? Procitajte mu samo ovo sto je dao intervju srpskom telegrafu, pa ce vam sve biti jasno. On da nekom sa macom prijeti, e vala rano si poceo!

Nikola
Gost
Nikola

Ko si ti druze,osim sto si glasao tzv zajednicku državu…Takve ne bi trebalo pustiti da uopste predvode neku partiju…

Dron
Gost
Dron

Ovo je covjek i po , za koplje iznad svih trenutnih politicara koji bez politike nista ne bi ostvarili u zivotu

Soko77
Gost
Soko77

Profo pozdravi Tijanu Ajfon i kompaniju kad se vidite opet za preuzimanje mita

Babaici
Gost
Babaici

Ovaj covjek je postao naporan sa nekim izjavama i pojavljivanjem u javnost.. pa shvati da niko te ne postuje niti voli niti ce te ko glasati jer si takav kakav jesi

Shade
Gost
Shade

Ovaj DF polako odlazi u proslost…
Cak i oni okoreli srbi ih vise ne podrzavaju…

4 C
Gost
4 C

Prijete, agresivni su i bucni samo oni koji su slabi, koji se boje i koji nemaju kapacitet za uspjeh. Koji rade protiv svoje drzave i naroda za korist drugih, stranih drzava i naroda koje oni smatraju “svojim” a pljuju na svoje porijeklo, državu, istoriju kulturu, jezik i tradiciju i olako pripisuju to drugim državama i narodima dovodeci sebe u inferioran,… Više »

Ostatija
Gost
Ostatija

Valjda ce ljuddi da vjeruju onima koji su ims e godinama unazad dokazali, a ne vama koji em sto ste anonimus, em sto ste crkveni predstavnik

Zoro
Gost
Zoro

DPS nikad lakse do pobjede zasluzene🇲🇪🇲🇪 pored ovakvih “partija”, ne ostaje nista bez da se jedna jedina glasa i ocisti ove prevarante

Dron
Gost
Dron

35% pa pa

Mitar
Gost
Mitar

Univerzitetski profesor??? E pa kad su nam ovakvi profesori sto ocekivat onda?

Savo
Gost
Savo

I to priznati u svijetu i clan americke komore za kvalitet.

Ostatija
Gost
Ostatija

Pokusavas da odes utisak kulturnog starijeg covjeka, a ustvari si gori nego svi oni zajedno.

Sorela
Gost
Sorela

Dva dana u politici i odmah se latio mača.

etnički Crnogor
Gost
etnički Crnogor

Ha hi ha 🤣👍

Pufnica
Gost
Pufnica

Buducnost CG je u sigurnim rukama, onamo gdje je evo 30 godina, ne brini se.

Imela
Gost
Imela

Rano si poceo moj Krivokapicu da tudjinima punis novinske clanke.

Montenegrina
Gost
Montenegrina

Jesi li bio na ovom politickom skupu u organizaciji Joanikija?

Marpl
Gost
Marpl

Crna Gora na ovim izborima treba da odbrani cast nasih predaka, dostojanstvo nase djece i opravda recenicu DA JE VJECNA CRNA GORA… samo sa jednim covjekom mi to mozemo uspjeti, a to je nesumnjivo MILO DJUKANOVIC !

Sveto
Gost
Sveto

Eto vidi se kako nam dobro ide uz Mila

Aquarius
Gost
Aquarius

Kada bi opozicija dobila priliku, a dobiti je neće, poništili bi sve ono na čemu smo dugo vremena radili. Nemamo mi ni potrebe, ni prostora, a još manje želje da mijenjamo ono što je dobro.

Ilinois
Gost
Ilinois

Profesore, nije ti trebala ova ekskurzija, jer si daleko iznad i vlasti i opozije, naravno po ljudskim kvalitetima, a kad si se već prihvatio ovog posla, ne obaziri se na ove hijene sto pisu i olajavaju. Ne podrzavam politiku DF, ali za tebe kao ličnost sve najbolje. Bio si mi profesor, kod koga su vrata otvorena za sve studente. Kad… Više »

A, ne u mozak
Gost
A, ne u mozak

Ooooook, znamo kako procetnički komentarišeš, prema tome – kakav profesor, takav đak.

Lala
Gost
Lala

Dobro je pa se ovakvi ljudi nista ne pitaju. Ko normalan glasa za njih?

Nena
Gost
Nena

..e sad ce Marko Milacic za kakav banjalucki tabloid…jer tamo ih obozavaju…nekome se moraju jadati jer su ovdje davno procitani….

Lipovo
Gost
Lipovo

Svako se danas naziva profesorom… Sramota!

Sudbina
Gost
Sudbina

Da li je profesor ili političar? To što je profesor u politici ne znači ništa. Posebno profesor mašinstva. Kakve veze ima mašinstvo i politika? Ne može mirno da sjedi i radi svoj posao nego se petlja u ono u što se ne razumije. Na kraju će ga ti isti sa njegove liste odbaciti kao krpu što su jednom već učinili… Više »

Nena
Gost
Nena

E zamisli…srpski Telegraf koji ni u Srbiji ne citaju a kamoli dje drugo…sto bi reka pok.Ekrem Jevric…a nemo z***bavat…

Amanet
Gost
Amanet

Bruka i sramota

Havana
Gost
Havana

Očistice vas Dps nikad lakše i nikad ubjedljivije.

Puki
Gost
Puki

Kad vidim početak liste za budućnost CG, jasno mi je da ovdje budućnosti nema

Vitamin C
Gost
Vitamin C

To je bez buducnosti. Zar iko može zamisliti buducnost na čelu sa mantijašima??? Ne u ovu pamet nikad!

Tiho
Gost
Tiho

Kad udje u parove šou ce napravit.

SRK
Gost
SRK

Anonimuse ne primaju u parove!

Nikola
Gost
Nikola

Ovoga je DPS priželjkivao…

Krsto
Gost
Krsto

Tabas ti stazu sigurne pobjede DPSa. Samo tako nastavi.

SRK
Gost
SRK

Crna Gora Crnogorcima i svima ostalima koji je vole i poštuju! Ostali šta ima da traže ođe!!!

Trešnjevo
Gost
Trešnjevo

Kao profesor na Mašinskom trebao bi da je sreće društvu ponudit nešto da narod gura naprijed a on u crkvene dogme sa Ristom iz XXI u XV vijek. Čuvati se treba ovijeh ljudi oni samo mogu zlo i napako spremiti ovome narodu. “U PAMET SE DOBRO CRNOGORCI.”

Drac
Gost
Drac

Podsjeca me na Radovana Karadzica 1992 u Bosni

Ao, što je ovo?
Gost
Ao, što je ovo?

Zato se Ristu i Perovicu dopao. Mozda lici malo na Šeselja i Arkana, samo nema, mislim, oruđe. Eh, jada za sprdju zadovijek.

Drac
Gost
Drac

Lici mi na Radovana Karadzica 1992 u Bosni!

Mona
Gost
Mona

Sigurno te necu glasat..propast…

Što se čini😅
Gost
Što se čini😅

A, viđi ustanika, jado moj! Isti Čegevara 🤣🤣🤣

Novljanka
Gost
Novljanka

DPS je jedina ozbiljna partija
Samo naprijed 👆🇲🇪

Betmen
Gost
Betmen

Mogu mislit koliko si uzeo para da budes tu,kad se ispiti polazu samo sa hiljadama…

Ljubo
Gost
Ljubo

Koga je ovaj sto naucijo

Nomen est omen
Gost
Nomen est omen

Ne znamo, ali tebe izgleda nije niko ništa naučiJo.

Cemenca
Gost
Cemenca

Prodao bi i to malo naroda koji ga podrzava za pare

Povija
Gost
Povija

Dovoljno je reci da se nosilac ove liste povlaci po srpskim tabloidima sa rijaliti ucesnicama.. Nista vise se ne mora dodati da covjek zakljuci da je nedostojan bavljenja politikom

Velimje
Gost
Velimje

Kako ga je Risto namjestio pa ga sad uci sta ce da prica i kako da zamlacuje narod

Bogetici
Gost
Bogetici

To je lista za propast Cg

Младен
Gost
Младен

Па шта ако је то рекао? То је жива истина. Шта, пронашао си се? Ти подржаваш отимање имовине једној Цркви у 21. вијеку? Па ово нема нигдје у цивилизованом свијету да се отима имовина највећој вјерској заједници у једној земљи. Ти Филиповићу си рекао ко си шта си. Тиси неко ко гази по својој вјери и традицији. Симпатер се,сдп партија.… Više »

Cg kontras
Gost
Cg kontras

Popij kakvi antiotrov previse si zatrovan. I pomiri se da nije Crna gora više Srpska zemlja. Ona je zemlja građana koji je vole. Ista stvar i sa crkvom. Crkva je domaćih vjernika i vjernika namjernika koji su svratili u CG bogomolje i koji vjeruju, a ne debelih popova iz Beograda što navrate sa dzipovima za pare a vjeru bi prodali… Više »

Novosti
Gost
Novosti

Crkve se ne otimju, nego vraćaju onima kojima su pripadali vjekovima. A ova svetosavska sekta je zlo. Ali neće dugo.

Tara
Gost
Tara

Sto ne pusti milacic onoga dajkovica na listu jel to neka ljubomora od covjeka koji po cijeli dan spominje Hrista ??

Duško
Gost
Duško

Ostro Krivokapicu ostro i hrabro da tako nesto izjavite. Dps pobjedjuje koliko god Vi isli ostro i hrabro 😜

Vuk
Gost
Vuk

Krivokapic je nevjerovatan profesor i još bolji čojek.Pomogli ste mi da kroz Vas zavolim nauku i naučili pravim kvalitetima.
Vi ste primjer pravog Crnogorca Vaše najvece vrline su poštenje i pravičnost tvoja veličina je ne prevaziđena.
Hvala Vam profesore uz Vas smo mi Vaši studenti.

marko
Gost
marko

Ima tu jos studenata …u svoje ime govori svetosavce. Ko Crnu Goru gura u ruke tudjinu ..taj niti je dobar covjek niti je Crnogorac .
Nikad vise 1918.

Vuk
Gost
Vuk

Žalosno je što pišete tako time pokazujete ko ste Vi . Svi studenti dobro znaju profesora Krivokapica i znaju kakva je on ljudina . Ne razumijem gđe je gura očigledno se ne razumijete u politiku i ne pratite trenutnu situaciju. Pročitajte malo šta se tačno dešavalo 1918 pa onda komentarisite.

Ao, što je ovo?
Gost
Ao, što je ovo?

Procitali smo, Vuce, ” tacno sto se desavalo”, bez greske. Francuska nam se izvinila, A KAD CE SRBIJA DA SE IZVINI ZA TO ZLODJELO???

Ao, što je ovo?
Gost
Ao, što je ovo?

Vučè, debelo si zaglavio: Nije ti on nikakav Crnogorac a najmanje ” pravi” . Da je pravi Crnogorac ne bi bio tu đe je sad, s tobom i četnickom družinom, no bi se zalagao za Crnu Goru RODITELJKU. Isti ste. Nikakvi ljudi čim radite to sto radite. Na žalost VASU.

Tito
Gost
Tito

Sto je dava intervju kod srbijanaca 😀😃😃😃😃😃😃😃😃😁😁😁😁

Radojica
Gost
Radojica

Kad vidim tb znam da te necu glasati!!!! DPS jedina prava partija koja obecava svijetlu i evropsku buducnost 🇲🇪🇲🇪🇲🇪

Senka
Gost
Senka

Krivokapic nema veze sa UCG. On je na UCG osoba non grata. A zloupotrebljava instituciju sa fotografijama sa UCG. Nek objavljuje slike sa Amfilohijem. Krivokapic je sramota Univerziteta

Ko si ti
Gost
Ko si ti

Šta hoće ovaj ??? Da pobijedi a prijeti sabljom !

Mala_CG
Gost
Mala_CG

Klasični litijaš

Tina88
Gost
Tina88

Samo DPS je pravi izbor za Crnu Goru!

Светосавље
Gost
Светосавље

Да је среће, цензус прелазили не би какви сте.

Vasko8
Gost
Vasko8

Toliko jadno da ne treba komentarisat.

Jakov
Gost
Jakov

Još ne mogu da vjerujem kakvo im je ime liste. E crne budućnosti sa vama.

Gaso
Gost
Gaso

Treba’ bi se ti vratit u Srbiju đe ti je i mjesto

Brđanin
Gost
Brđanin

Al on je iz stare crne gore a okle si ti?

Friends
Gost
Friends

Nije važno odakle je, Srbija mu je u srcu, pa da čovjek ne pati… Ivana ajfon, baćo moj. Pardon tijana samsung? Kakvo društvo za nosioca.

Ljekar
Gost
Ljekar

Prekrstio te Risto u predstavnika SPC.. Nemast nista bolje od ovoga?? Ne mora biti bolje,mogli ste sta ljepse posaditi da vam bude predstavnik…

Nidzo
Gost
Nidzo

Mene bi bilo sramota da ih glasam.

Raso
Gost
Raso

Ovi ne prestaju da iznenađuju. Čega ćemo se još naslušat do 30og

Učiteljica
Gost
Učiteljica

Je li ti dao Risto blagoslov? Mada džabe ti sve, ovim potezom si još više pao u očima naroda

Miško
Gost
Miško

Iz ovoga vrišti Risto, samo još da vikne ne damo svetinje. Blago nama sa ovakvim “političarima”

Trubjela
Gost
Trubjela

Je li ovo onaj predstavnik crkve?

Bukovica
Gost
Bukovica

Jest njega je postavio Joanikije koji je rekao na sahrani Djindjića “Ko se mača lati od njega će i stradati” Srami se Krivokapiću zajedno sa tvojim popom Ristom Radovićem.

Friends
Gost
Friends

To je rekao Amilohije, cijela se Srbija mrčena tresla od jada i muke kad je to rekao. Podsjetiću da je tada bilo neke nade u Srbiji koja je ubrzo nakon ubistva premijera SR ugašena.

Prava istorija
Gost
Prava istorija

Postoja je list Crnogorac a ne srbijanac

Sunčica
Gost
Sunčica

Ali jedan profesor da se nađe na naslovnoj strani srpskog telegrafa, pored Lune i Tijane ajfon.. Na niske grane čovjek padne zarad politike

Makarena
Gost
Makarena

Njega niko očima ne može vidjeti, jedino ga ovu četnici primili jer im je odgovarala nestranačka ličnost, a i oni će ga brzo sutnuti

Ruki
Gost
Ruki

Mržnja,mržnja,mržnja….

Jovan
Gost
Jovan

Crnogorci su vecina🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪

Marija Budva
Gost
Marija Budva

NIKAD VISE 1918a

Taske
Gost
Taske

Jesam li ja nesto pogresno cula ili je ovaj covjek profesor bogoslovije?

Kafidžonka
Gost
Kafidžonka

Sta nam je donijela vasa politika, osim da se medjusobno svadjamo i dijelimo?

Peki
Gost
Peki

Srećom smo mi s druge strane civilizovani, oa se nećemo spuštati na nivo dotičnog.

Kendo
Gost
Kendo

Gledam tebe, a slusam Rista.
A bjezi jadan.
Taman je kao Milacic i Mandic!

Besir
Gost
Besir

Nikada necete imati podrsku nacionalnih manjina u Crnoj Gori! Svaki put pokazete sta se krije iza kulisa kvazi intelektualaca!

Lida
Gost
Lida

Rijeci covjeka koji nista ne znaci ni Crnoj gori ni nikome,zar on stvarno misli da bi mogao da vodi drzavu.Kakva neskromnost.

Zeta
Gost
Zeta

Ali bi ti sigurno mogla

Billy Jean
Gost
Billy Jean

Pa ona se nije kandidovala, niti je davala intervju uglednom ijfon telegrafu.

Pedja*
Gost
Pedja*

Druzina ce ga na Raci cekati !

Bućko
Gost
Bućko

Alo anonimusu be s…

Aga
Gost
Aga

Žali Bože da se ovaj može profesorom nazvati.

Nomen est omen
Gost
Nomen est omen

A zašto? Šta znate o njemu što je kompromitujuće?

Nena
Gost
Nena

A nista…samo ima jedna…” S kim si takvi si”…

Billy Jean
Gost
Billy Jean

Čuš, pa gdje ćeš grđe od ovog što sad radi. Ako je išta da valja radio, s ovim potezom je obrisao sve.

Ribolovac
Gost
Ribolovac

Samo zlo mogu u budućnosti takvi da nam donesu!

Bajko
Gost
Bajko

“Mala pamet”, vele stari…

Sorela
Gost
Sorela

Mozemo biti nezadovoljni, ali se za to mozemo boriti na konstruktivan nacin, a ne podrskom ili mirenjem sa onima koji bi da nam uniste i zapale sopstvenu kucu, a to je nazalost jedino sto ih povezuje.

Grizli
Gost
Grizli

Vi ne znate nista u smislu ekonomskog programa ili realne vizije buducnosti Crne Gore. Znate samo protiv cega ste, a to je udaranje glavom u zid i prizivanje aveti devedesetih.

Dzupan
Gost
Dzupan

jedini koji se odje maca fataju su lideri df

Rejna
Gost
Rejna

Nijedan opozicioni kadidat nema politicki kredibilitet da se mjeri sa Milom. Opozicioni programi su medjusobno razliciti ali je jasno da dominiraju partije anticrnogorske orjentacije i da je to jedino sto ih povezuje

Cerak
Gost
Cerak

Mora da je bila mrtva trka za celo liste izmedju tb i Dzomica..

Diplomata
Gost
Diplomata

Ovaj bi majku proda’ za večeru…

Dok ne popadamo
Gost
Dok ne popadamo

zamislite apsurda da ovaj prica o macu a njegov partijski kolega pozivao na oruzje. E jada ovoga

Fossil
Gost
Fossil

Nešto smo se nasitili nekreativne i papagajske priče opozicionara koji bi da ponovo urnišu Crnu Goru.

Robin
Gost
Robin

Krivokapic je predstavnik crkve, oni su i sastavili ovu koaliciju na litijama

Katunjanin
Gost
Katunjanin

Ovo je svakao unikum nezabilježen u svijetu da se tkz. Univerzitetska elita ufatila popova i crkve da vodi državu.
Umjesto da nas elita vodi u prosperitet i blagostanje ovi je sramota za Univerzitet.

Planetar
Gost
Planetar

Politika+crkva= Krivokapic Zdravko ,sve kod ovog DF-a moze samo da se dodje do glasa vise.. Bicete deklasirani na predstojecim izborima

Milos BD
Gost
Milos BD

Zamislite da nam je ovo predsjednik. E nebilo nas crnogoraca ako ti dodjes za predsjednika.

Crnojevic
Gost
Crnojevic

Zrtvovan covjek kao i Lekic svojevremeno

Bistrica
Gost
Bistrica

Otkad se koriste jevanđeljska pravila u politici, a da, kod ovih bijeda ljudskih uvijek!

Niko si i nista
Gost
Niko si i nista

O čemu ti govoriš? Ti koji siješ nepravdu na svakom ćošku?!
Ne morališi kumim te Bogom!

Micos
Gost
Micos

Profesore sjecate li se kad nisam polozio statiku zbog toga sto ste mi rekli da sam musliman, pozdrav od Sada Agovica s Taluma

Jorgovan
Gost
Jorgovan

Imas u tu glavu ka i kolege ti iz koalicije.. Sad imate tutora Amfija,sa njim cete cuda ucinjeti…

Aldan
Gost
Aldan

Za SDP. Za jaku Crnu Goru.

Car
Gost
Car

nadaju se kao nekoj pobjedi i sami znaju da ce da dozive ubjedljiv poraz

Forca_mare
Gost
Forca_mare

Čista 0

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Samom ovom pričom skačeš sam sebi i partiji na trbuh.Koji amater?

Jovan
Gost
Jovan

Ne mozes drugačijoj retorici ni da se nada od ove cetnicine stare

Baraka
Gost
Baraka

Srpska posla, je li tako profesore. A profesora od miloste zovu “saraf”…

LudZbunjen
Gost
LudZbunjen

Ovaj je i viceve naučio da priča. Ccc

Helena
Gost
Helena

E puno ce ucinjeti Fica,lipun,Koljenica,Dakino gorivo,pamet Jokovica i Milacica… To je osudjeno na velike uspjehe hahahahahahah😂😂😂

kontraš
Gost
kontraš

Ovaj zdravko ne umije kosulju zakopcat a o macevima prica

5g ili 4s
Gost
5g ili 4s

Ko moze dati glas ljudima koji mrze zemlju dje su im kosti predaka zakopane? Koji su od juce postali velikosrbi… Koji su maronete Vucica i Putina, izgleda da tudje ognjiste jace grije.

Sreten
Gost
Sreten

Daj Boze da te narod zavoli kao studenti!!! I dace Bog da te glasa onoliko ljudi koliko i studenata tb postuje i cijeni!!

KontraMiting
Gost
KontraMiting

A neka ,dako prezivi crna gora ovoga viteza iz fiće i njegove saborce pipuna i koljenicu

Andjela
Gost
Andjela

Ti si taj koji se latio maca od kojeg mozes i da stradas.

Marko
Gost
Marko

Za 4 godine te nece bit nidje, bices zadnji na listi kao tvoj kolega Mandic, isti ste.

Anti DPS
Gost
Anti DPS

Zdravko ne umije ni govor napisati bez pomoci pola mitropolije i bogoslovije

Rajan
Gost
Rajan

Zasluzuje samo jedno-prezir.

Ljekar
Gost
Ljekar

Profesore Crna Gora jes brdsko-planinska i kamenita,ali putevi su joj evropski. A vi ocete ficom protiv F1 ??? Bataljujte prije no fica crna prokuva

CzBr
Gost
CzBr

Da ce vise doci 30. avgust da ovaj i ovakvi kao on prestanu vise sa ovakvim izjavama. Treba sramota da vas bude. Treba da dobro operete usta prije nego pomenete predsjednika Djukanovica

Kaktus
Gost
Kaktus

Hahahahahahha a neka sabljo mandiceva ,neka,vrati ljutu sablju od vulina dobijenu u korice hahahahah

Stitari
Gost
Stitari

dje nadjose ovoga da bude nosioc liste.

Milos
Gost
Milos

Ti si pijun SPC, pokazao si ko si i sta si, trebali bi te svi studenti bojkotovat nijesi ti za profesora, veliki si nacionalista, sigurno tako i izdvajas studente.

Dragana
Gost
Dragana

Postavljen je na listu jer je naklonjen crkvi pa se nadaju da ce im preko zavedenih litijasa postaviti na celo drzave, ova koalicija je proizvod crkve i Afmilohija Radovica po receptu Beograda.

Budimljanin
Gost
Budimljanin

katastrofa ko sve je nosioc liste.

KOCOBO
Gost
KOCOBO

Dobar je zdravko,al za lidera autolitije,u fiću da sedne prvi i da vozi

Bole33
Gost
Bole33

Kad si vec polozio iz 15og pokusaja vozacki. Ajde srece ti reci mi koliko fica ima konja(ne racunajuci tb za volanom) ???

Lovcenac
Gost
Lovcenac

Volio bih da ova druzina konacno ode u penziju ali evo izgleda nece

Leart
Gost
Leart

E dobro se maca uvatio ovaj strucnjak poznat po naucnoj disertaciji o hidrodinamicnosti nojeve barke i realnosti plovidbe velikoga broda u velikom potopu A MAKSE

Volim te zeleno
Gost
Volim te zeleno

👍👍👍👍👍😂😂😂😂😂

Kika
Gost
Kika

Za ove ce da glasaju samo okoreli cetnici i nacionalisti

Radmila
Gost
Radmila

Boga ti koliko je brz Jugo 45?

Ivanka
Gost
Ivanka

Evo ga onaj sto prica o Fici i Jugu

Marko76
Gost
Marko76

Cim on moze da bude sa Mandicem Milacicem i ostalima, taman je isti kao i svi oni

Betmen
Gost
Betmen

Vidim tb,slusam Rista.. A bjezi marioneto SPC-A

Edi
Gost
Edi

Zbog ovog covjeka sam morao da se ispisem s fakulteta, ovaj covjek mi je otvoreno rekao da njegov predmet necu poloziti jer sam “turcin”. Pozdravlja te Edin Sijaric kojem si unistio snove uvazeni profesore.

Teona
Gost
Teona

Covjek bez ikakvog autoriteta i kredibiliteta

Dragana
Gost
Dragana

Vjerovatno mu Amfilohije i Gojko pisu saopštenja jer su oni zagovara i ove ne prirodne koalicije

Antonije
Gost
Antonije

Ne znam samo dje njega nadjose, bio je medju prvima protiv nezavisne Crne Gore ne znam samo kakvu buducnost moze Crna Gora da ima s njim na celu…

Edi
Gost
Edi

Ovaj covjek je oplakivao hapse je ratnih zlocinac Mladica i Karadzica za koje je na sva zvona govorio da su heroji a ne ratni zlocinci

Weso
Gost
Weso

Ni na ovaj nacin crkva nije uspjela da preuzme vlast,osudjeni su na propast s pogresnim nemoralnim covjekom…DPS nikad jaci,do pobjede🇲🇪🇲🇪🇲🇪

Nudo
Gost
Nudo

Nema studenta koji lijepu rijec kaze za ovoga covjeka, apsolutno ga svi preziru.

TonyZ
Gost
TonyZ

Sujetni profo. 30. Avgusta ides u penziju sa sve ficom.

Stanimir
Gost
Stanimir

Sta moze drugo da se ocekuje od predstavnika liste sedmog bataljona

Bjelopavljici
Gost
Bjelopavljici

Promašio brat profesiju, a ne moze ih niko spasiti, poraz im je neizbježan

Slavkoo
Gost
Slavkoo

Koristi istu retoriku koju je koristio Amfilohije kada je ubijen premijer Djindjic…

Zvoncica
Gost
Zvoncica

Po svoj prici studenata,tb je mjesto u Spuzu a ne u Skupstini!! Dosta je da covjek pita studente tvoje da te opisu,nemaju ni jedu lijepu rijec za vas…

Slobo
Gost
Slobo

Ti taman sto si dosao na politicku scenu otices u zaborav brzinom munje🤣🤣 Koliko primitivizma na jednom mjestu

Fano
Gost
Fano

jak je cijelih 7%.

Komita
Gost
Komita

Jes,eo pedja bulatovic donosi 20 000 novih glasova hahahahahahaahhahahahah

Stevo
Gost
Stevo

Svakom novom izjavim se jos vise obruka i sam sebe demantuje! Crkva je trebala malo vise da ulozi vremena u potraznju predstavnika a ne covjeka koji se kosi sa svim crkvenim,mada i zastupnici crkve Amfilohije i ostali takodje krse sve sto mogu!!! Sramota

Libero7
Gost
Libero7

To su ti intelektualci sa ulicarskom retorikom i nrznjom prema svemu sto nije srpsko

Liberal
Gost
Liberal

Je li ovo fića opet nesto mlatio pred novinare ?

Savo
Gost
Savo

Jes ka uvijek

Kocka
Gost
Kocka

Sramno je sta radi crkva i koliko se mijesa u drzavu i drzavna pitanja,prvo im kampanja nije uspjela,pa su nasli ovo nemoralno lice da ih predsravlja a on moze samo da zasmijava javnost niata vise

Mrga
Gost
Mrga

takva lista takav je i ovaj profesor…retrogradna politika koja oce da nas vrati u 90te

Fuck corona
Gost
Fuck corona

Ovaj nije svoj !!!! prvo pola nas ne poznajemo ovog čovjeka druga polovina ga poznaje ali prezire tako si ti već u opoziciju umjesto Mande i ništa vise . Prvo izlaganje i već minus !.

Lenka
Gost
Lenka

Legenda kaze,dje znanje ne pomaze,para mu pripomaze… E vi ste se finansijski osigurali za 2 zivota!! I vi na celu liste,i vi trazite da vas ljudi glasaju!! Pi sram vas bilo

Zale
Gost
Zale

Ovakvo jedno lice koje ne umije niti je profesionalno da prica i izjavljuje,sramota me da slusam ovu osobu sa ovako primitivnim vokabularom

Crna_kutija
Gost
Crna_kutija

Ovoga ceka sudbina Mladena Bojanica

Vlado Morački
Gost
Vlado Morački

Mladen je dobar čovjek

Omegle
Gost
Omegle

Na ovim izborima moramo da odbranimo drzavu od onih koji pokusavaju da je sruse.

Marko
Gost
Marko

Nosio liste je Risto podanik koji nikako ne moze biti predsjednik svih gradjana vec predsjednik one Crne Gore iz ratnog perioda

Oro moje
Gost
Oro moje

To neka se ne nada, ne samo on no niko ko nije za drzavu Crnu Goru. Po SVAKU CIJENU cemo je odbraniti od ovakvih HIJENA. Volimo te, Crna Goro!

Analiticar
Gost
Analiticar

I ovaj drzi nekom predavanja, e jadan taj fakultet… zar moze jedan profesor ovako nisko da padne i izjavljuje ovakve gluposti…

Lampion
Gost
Lampion

Kako im je DPS metnuo ovoga da se sprda sa njima

Brat
Gost
Brat

Hahahahaha… ovaj zamjenik Mladena Bojanića je shvatio da Skupštinu čine 49 poslanika. On 26 (tu malo prećeruje), eno mu većina. Mladen će biti pojam za tebe, profo, upamti to.

Vlatko
Gost
Vlatko

Na ovim izborima postoji samo jedan pobjednik,samo jedan iskonski i pravi izbor!!! A to je DPS jer je on jedini za ocuvanje i stabilnost drzave…Ostali hule,laju ,pljuju cist primjer je Krivokkapic

Perhan
Gost
Perhan

Kakva lista takav i nosioc. Ovaj je Vladin covjek, Dado Scekic isto, tako da ubjedljivo ce da proda narod opet

Prndzo
Gost
Prndzo

moj skolski drug ne vjerujem na sta je spao

Setavan
Gost
Setavan

Ti si zastupnik Srbije,njenih ciljeva i ideja placen si da predstavljas srpsku ideologiju i da se iza tebe ukrivaju Amfilohije i ostala ekipa!!!!

Montenegrina
Gost
Montenegrina

Posle 30og ce ga biti sramota na ulicu da izadje kad se prospe

Korset
Gost
Korset

Na ovim izborima treba da odlucimo da li Crna Gora ili ovi Anti-Crnogorci koji zele da nam naude

Visitor
Gost
Visitor

I ovo profesor, fino ce nauciti vala studente kad se ovako bruka pred gradjanima

Eva_zuta
Gost
Eva_zuta

Pravi izbor je Crna Gora, a ne njeni rusitelji, mrzitelji i oni koji je nisu priznali kao samostalnu i pravnu drzavu.

Hemuli
Gost
Hemuli

Covjek bez autoriteta,politickog iskustva,bez ikakvog politickog znanja,stavljen je na listu kao nosilac,samo jer ce predstavljati SPC u skupstini. I to ce pricati iskljucivo stvari koje mu budu slali Amfi,Dzoma i Gośa… Pa vama dati glas,a ne ni 3 svezane koze a kamo li glas

Makarena21
Gost
Makarena21

Sa ovakvom listom, na celu sa covjekom bez kredibiliteta, se ne pobjedjuje. I oni pricaju o nekoj buducnosti…

Dusica
Gost
Dusica

Ti si samo mrtvo slovo na papiru!!! Bez ikakve koristi i djelotvornosti za crnogorsko drustvo

Poaro
Gost
Poaro

DF nema sustinu oni imaju samo formu , a forma nikome nije nista donijela !

Agata
Gost
Agata

Parlamentarni izbori koji su pred nama su pokazatelj da imamo mogucnost da biramo i CRnogorci biraju DPS !

Hydra
Gost
Hydra

Svim profesorima sa Univerziteta koji su dio antidržavne koalicije uručiti otkaz odmah poslije izbora.

Jatak
Gost
Jatak

Ti rusis drzavu zajedno sa tvojim zastupnicima,ne da CG drzavu neprijatelju u ruke!!!

Covid19
Gost
Covid19

korona nam je nista u poredjenju sa ovakvima..bez kulture, bez ijednog kvaliteta, a pricaju o nekakvoj buducnosti

Hemuli
Gost
Hemuli

Dzabe te Risto postavio na celo liste,to ako vas ne spasi nece nista 😂😂

Radule
Gost
Radule

Rano je ovaj počeo sa ovom retorikom. Ne priliči to jednom profesoru. Ali opet, šta očekivati od df čovjeka.

Vojin
Gost
Vojin

Studenti su najbolji svjedoci tvog nerada,nestrucnosti i zloupotrebe svog drzavnog posla…Ko ce te glasati kad si izdo sve sto si mogo

Nomen est omen
Gost
Nomen est omen

Koji studenti? Znate nekog? Znate li na kom fakultetu uopšte predaje?

Litijas
Gost
Litijas

nekultura na vrhuncu…mada se nista drugacije ni ne ocekuje od ovakvih

Serdar_mne🇲🇪
Gost
Serdar_mne🇲🇪

Puno uspjeha profesore, srećno !

Batko
Gost
Batko

Ti nekom da obezbijedis buducnist,ti nisi sposoban sebi da je obezbijedis a ne kome drugom

Nomen est omen
Gost
Nomen est omen

Tačno, nije se nakrao kao neki što su i praunučad obezbijedili.

Grahovo
Gost
Grahovo

To ti Amfilohije sastavlja tekstove i odlucuje sta ces da pricas,ti si zavistan i pokoran covjek bez stava,bez ideja bez politickog znanja…Jos jedan propali pokusaj crkve da sve nacine yzme vlast

MajaP
Gost
MajaP

nastavlja huskacku politiku df

Lili
Gost
Lili

Oni inače imaju samo retoriku i ništa drugo. Narod to srećom vidi, zato su uvijek tamo đe su. Na dnu.

General
Gost
General

Nosilac liste za propast crne gore

Car
Gost
Car

Ti si sramota za sve prodesore i za sve koji kulturno i dostojno nose zvanje,ti nemas ni vokabulara a jos manje znanja

Drazen26
Gost
Drazen26

Bi ti uklonio zakon o slobodi vjeroispovjesti,zato te i Risto postavio za nosioca liste. Ali nece moci odma da ti kazem

Potrčko
Gost
Potrčko

Utrkuju se ko će bliži Amfilohiju jer su mislili da će zakon o religiji oboriti vlast.Ali su se prešli i postali najvećiu izdajnici svoga roda.E niko čovjeka ne može nagrdit kao on sam sebe.

Verica
Gost
Verica

Krivokapic= Risto

Kapetani
Gost
Kapetani

Ti si dokaz da je ljudska glupost beskonacnazkorumpiran si na sve nacine pa sad oces i preko politike

nikadvise
Gost
nikadvise

jedino sto zna i umije je da dijeli narod. a takva buducnost nikome ne treba. u zaborav ne mogu da odu jer su vec odavno tamo

Agencija
Gost
Agencija

e svako li je nosioc liste…

Somo01
Gost
Somo01

Bakule bi bio bolji nosioc liste nego ovaj..

Pencilin
Gost
Pencilin

Četnik

Zabran
Gost
Zabran

Ti si cojek bez autoriteta,predstavnik crkve,radis ono i pricas ato ti se naredi! Nije kuku dje ih nema negi dje su takvi ko ti

Lukovo
Gost
Lukovo

Vec se vidi da je to propali profesor koji pokusava da se prebaci u politicke vode.. Dzabe te Risto uci,propanuces kao zeton..

Gidan on
Gost
Gidan on

Nesto je mnogo podbuo…rakija ili bubrezi…Trebinjka.

Elan
Gost
Elan

ponavlja rijeci amfilohija, pametnome dosta… a 30og ce shvatit konacno dje im je mjesto

Ridjani
Gost
Ridjani

Prazan i neostvaren profesor! Propala koalicija propali nosioc liste!

Bokez
Gost
Bokez

Ratno huškački vjernik.

Lasta
Gost
Lasta

buducnost sa ovima moze bit samo crna

Rastovac
Gost
Rastovac

Ristov potrcko.. To Amfi prica kroz tb a???

Đoma
Gost
Đoma

Pa nijeste mogli od df da očekujete da će postavit nekog drugačijeg od njih na čelo liste. Odavno je on njihov pulen, pripreman za ovo.

Fili
Gost
Fili

zbog svega ovoga ce DPS ubjedljivo pobjediti 30 avgusta…

Pilic
Gost
Pilic

jedini koji mogu da izazovu bilo kakve nemire su df i drustvo,oni su doktorirali u tome…

Sipacno
Gost
Sipacno

Ruzno te vidjet,a ne glasat. Bjezi bolan

Vlado_Geric
Gost
Vlado_Geric

Sve studentkinje znaju kakav kriterijum ocjenjivanja ima profesor

Ivanica
Gost
Ivanica

Koliko iritantan lik da ne vjerujes

Lokve
Gost
Lokve

krivokapicu je pametnije da cuti, nego sto se mijesa u nesto u sta se ni malo ne razumije

Vasilije
Gost
Vasilije

Marioneta DF lidera, iznosi njihove riječi. Inače je postavljen da bude poslušan.

Piazza
Gost
Piazza

Je li ti Amfi pisao tekst,sta reci i kako??

Orao
Gost
Orao

Profesore kako studentkinje na vasem odsjeku dobijaju ocjene?

Dolac
Gost
Dolac

Ovaj krivokapic se tripuje da je Amfilohije

Svire
Gost
Svire

Brzo se uklopio u Front. Našli se isti.

Marko24
Gost
Marko24

A huskac bez plana i programa sta drugo da kaze

Macaka
Gost
Macaka

Jedino dobro sto si rekao je “kad bi dosao na vlast” ali ne brini neces nikad. A vi pricate o mirnoj predaji vlasti?? Vidjeli smo vas u Budvi. Mi smo za razliku od vas gospoda. Zato dostojanstveno,gospodski i ubjedljivo dobijamo izbore

Brano
Gost
Brano

Kao u Budvi, samo jos vise na drzavnom nivou!

Nomen est omen
Gost
Nomen est omen

Znači još više Džakov(ić)a?

Regent
Gost
Regent

Ovaj ide kod Rista na konsultacije svakog dana. I ovaj treba da vodi CG a mrzi je znamo da vam je profesore na srcu Srbija i Kosovo necete prevarit Crnogorske gradjane.

Milos40
Gost
Milos40

Ako ko ima zapaljivo retoriku i prijeti vadjenjem oruzija iz ormara to je koalicija za buducnost Crne Gore, sreca je sto ce trajati koliko i sapun za ruke u vrijeme corone ….

Oro moje
Gost
Oro moje

Neka, mali, batali opasne riječi da se ne opečes! Ako vuris ispod mantije SPC, nimalo ne znači da ce te Hrist zastititi, jer si na putu otimačine, kojim neceđ nikud stici. Stidi se!

Vasojevic
Gost
Vasojevic

od njih se ne ocekuje nista drugo

Pavle
Gost
Pavle

Pih, kako jevandjelje zloupotrebljavaju, prvi Amfilohije nad odrom pokojnog premijera Srbije. Nije mogao ni sahranu obaviti kako i dolikuje nego je i tada likovao i drzao politicke govore.

Pukovnik
Gost
Pukovnik

Izgleda se druzio i previse sa ekipom iz fronta

Robert
Gost
Robert

Zivjeli novi predsjednice Crne Gore. Srecno.

Marko76
Gost
Marko76

Cude me da u intervjuu na Srpskintelegraf nije pomenuo Ferari i Ficu

General
Gost
General

Covjek bez integriteta koji ocigledno gleda svoj interes

Velimir
Gost
Velimir

Sto reci!?
Masinac profesor,poznaje politiku,poznaje vjeru,poznajecini mi se sve one cetnickofasisticke foskule I ideje!
Cudno!
Ovako je pocinjao masinac Medojevic- samo kao veliki Crnogorac!
Ko zna…
Pa masinac Radunovic…
Cudni neki profesori masinstva!

Velimir
Gost
Velimir

Radulovic

Send this to a friend