Politika

Zbog hajke na Crnu Goru biće zabranjen ulazak svima koji je blate?

Sve učestaliji i sve bezobzirniji napadi na Crnu Goru koji su posebno intenzivirani posljednjih mjeseci, stvaraju utisak da se prema našoj državi iz Srbije vodi dvostruka politika jedna zvanična linija koju personifikuje predsjednik Aleksandar Vučić i druga, koja je mnogo glasnija, u kojoj prednjače pojedini srpski mediji, razni analitičari i istoričari, predstavnici crkvenih krugova, kao i jedan broj zvaničnika.

Preko te druge linije u posljednje vrijeme vodi se prava hajka protiv naše države. Iako iz Crne Gore nema reagovanja, ili su krajnje uzdržana, ipak se to na određenim nivoima primjećuje i evidentira.

Izvor Vikend novina tvrdi da već postoji spisak lica kojima će u najskorije vrijeme biti zabranjen ulazak u Crnu Goru. Na tom spisku, navodno su istoričari Aleksandar Raković i Čedomir Antić, urednici i novinari pojedinih tabloida, ali i neki poznati TV voditelji.

To je posebno izrazeno u jutarnjem programu Televizije Pink, gdje se gotovo svakodnevno pozivaju gosti koji ne biraju riječi protiv Crne Gore, njenog predsjednika Mila Đukanovića, koje voditelji, posebno Predrag Sarapa, dodatno podstiču na tendencioznu i vulgarnu kritiku državne politike Crne Gore i njenih zvaničnika. Tome nije odoljela ni Prva srpska televizija.

Vikend novine saznaju da se ne isključuje upućivanje zvaničnog reagovanja crnogorskih institucija vlasniku Antena grupe u okviru koje je i TV Prva iz Srbije, zbog priloga koji je na toj televiziji emitovan 2. oktobra u Jutarnjem programu.

U prilogu posvećenom Podgoričkoj skupštini i plakatima koji su osvanuli u crnogorskim gradovima na kojima je pisalo: “Nikad više 1918.”, istoričar Antic otvoreno je vrijeđao Crnu Goru, Crnogorce, rugao se Božićnom ustanku, prozivao predsjednika Đukanovića, a u jednom trenutku je crnogorsku vlast doveo u istu ravan sa onima koji su 1941. godine sarađivali sa fašistima i nacistima.

Prema tvrdnjama izvora Vikend novina, na spisku onih kojima će, zbog najvulgarnijeg blaćenja Crne Gore biti zabranjen ulazak na našu teritoriju, nalazi se i sam patrijarh Srpske pravoslavne crkve Irinej zbog skandalozne izjave da je Srbima u našoj državi lošije nego što im je bilo u NDH i pod Osmanlijama.

Sve učestaliji napadi na Crnu Goru se u određenim državnim strukturama posmatraju kroz dva momenta pregovore Beograda i Prištine o Kosovu i pokušaj Srbije da skrene pažnju domaće javnosti sa tog problema, dok je drugi momenat ili razlog hajke približavanje 100. godišnjice Podgoričke skupštine, čijim je odlukama Crna Gora nestala sa mape država Evrope i prisajedinjena Srbiji u Kraljevini Srba, Hrvata i Slovenaca.

Dio srpskih elita, zajedno sa prosrpskim partijama u Crnoj Gori priprema proslavu tog datuma, otvoreno provocirajući državu koja, ovoga puta, neće sjedjeti skršetnih ruku. Dakle, osim mjera zabrane ulaska u Crnu Goru jednom broju lica iz Srbije koja kontinuirano i intenzivno djeluju na anticrnogorskoj osnovi, VN saznaju da će se u susret 100 godina od održavanja Podgoričke skupštine država odlučno suprotstaviti zloupotrebi tog datuma, kako je to već pokušano ovog ljeta u Budvi.

Da u tvrdnjama izvora VN ima osnova, potvrđuje i prekjučerašnje usvajanje Zakona o simbolima Crne Gore.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Pomorac
Gost
Pomorac

Mnogo sam proputovao ali ovo što se dešava u mojoj crnoj gori je stalno. Svuda dje sam bio morao sam poštovati zakon i sve sto je tudje a u crnu goru ove svi da istresaju j..a pa dokle više. Kome god se ne svidja crna Gora ko god neće da poštuje drzavne simbole i zakone sreća mu na putu i… Više »

nemamime
Gost
nemamime

Mozda treba da se nazovemo Fašistička država Crna Gora, kad već uvodimo principe fašizma.

Milan-Konik
Gost
Milan-Konik

Iskreno glasam za DPS ali mi nije jasna ovo prozivanje Srba i nikad vise 1918g.Ovo je 2018g odnosno 100 godina poslije.Moji drugari Srbi tu 1918g vide drugačije od mene i da li treba da ih odbacim, zamrzim…oni nece promjeniti svoj stav kao ni mi ali moramo živjeti jedni pored drugih.Nije mi drago da se podstiču i provociraju podjele jer znam… Više »

Englez
Gost
Englez

Provocira ih druga strana, jer priprema proslavu, sto godina od podgoričke skupštine.Nego, znaš ti to dobro, pa pokušavaš nanijeti štetu DPS.Providno Koničanine.

Adolf Lenjin
Gost
Adolf Lenjin

Podržavam. Verbalni delikt je jedna od EU tekovina. To je jasan dokaz da se crnogorska vlast udaljila od svoje komunitičke prošlosti. Kumrovačka škola je kao vožnja biciklom, jednom kad se nauči, nikad se ne zaboravlja.

Komsho
Gost
Komsho

U Srbiji na Crnu Goru najvise pljuje PINK !

Marika
Gost
Marika

Samo deri, samo zabranjuj!

Piksi
Gost
Piksi

Redakcijo moj komentar brisete a dozvoljavate da posrbice nazivaju Crnogorce ustasama!!! Jeli to dvostruki arsin?

Bez rukavica
Gost
Bez rukavica

Bravo! I vraćati sa granice plaćeničke Informere, Bliceve, i sličnu ološ koja se predstavlja kao ,,novine”. Ako blaćenje CG nije zvanični stav Srbije, nema razloga da im smeta.

Petar Pet rovic
Gost
Petar Pet rovic

Niko i ne blati Crnu Goru ,cak i vise o njoj pjevamo , samo se tu nadju uvredjeni gospodin M.Britva i njegovi saveznici u vlasti iz Albanije koji bi da otruju da se ovaj pravoslavni narod mrzi medjusobno zarad svoje koristi

Kralj Nikola I
Gost
Kralj Nikola I

Tako je.. konacno je krenulo!!

Jade jadne
Gost
Jade jadne

Koliko boleštine u komentarima i pretnji proterivanjem sugrađanima a moderacija pušta takve komentare. Pojedinci pominju Podgoričku skupštinu i 1918. kao da su lično učestvovali u tim događajima pa im eto mukicama, ostala trauma. Nek je samo podela u CG, to je jedini način da Milo stigne po stažu Mugabea i slične demokratske uzore.

Englez
Gost
Englez

Što vama, Jade i Pekaru, smeta Milo.Brinite se vi za vašu”elitu”političku: Vučića, Dačića, Vulina, Brnabićku, itd.Viđeli ste kakve je ovacije doživio u EU Parlamentu.Narod ga hoće, jer je pravi vođa i pravi markantni Crnogorac.

Opa
Gost
Opa

A tebi je to što je on “markantni Crnogorac” izgleda najviše privuklo pažnju. Nemoj da se stidiš zbog toga, napokon možeš reći ko si i šta si. Niko ti ne može oduzeti to ljudsko i demokratsko pravo da budeš drugačiji.

Englez
Gost
Englez

Opa (nak), naravno, markantni Crnogorac, i ja se bez zadrške divim i poštujem svakog Crnogorca, koji posjeduje slične osobine.Trenutno ih na političkoj sceni Crne Gore, ima vrlo malo.
I to je, to moje demokratsko pravo i moj patriotizam.Razmišljaš pogrešno,m pa se bojim da te đavo ne okrene, đavoljim putem.

Tivat
Gost
Tivat

Boli istina, djaba zabranjujete

Kotor
Gost
Kotor

Koja istina, srbijanska mitomanija i laž. Muči avetinjo.

Neko86
Gost
Neko86

IStna ? SrBska laz je u svijetu poznata

CCCCCC
Gost
CCCCCC

Ništa od toga…. najjednostavnije je otići im gore.

Kotor
Gost
Kotor

Oni zabranili Soraji, a mi Tamari. Džaba branite ulazak u Crnu Goru nebitnim tipovima. Zabranite Bećkoviću ako ste Država. Džomiću je ulazak bio zabranjen 2-3 mjeseca i sad slobodno pljuje po CG i živi u CG.

bodulski borej
Gost
bodulski borej

lahko je i jednostavno zaustaviti one koji to cine javno, jerbo uglavnom niti ne dolaze u crnu goru. veci je problem s onima koji to cine prikriveno, a redovno dolaze u crnu goru, ili pak u njoj zive.

Miki
Gost
Miki

A okle si ti “lahko i jerbo”..aj prti okle si dosao

Titograd
Gost
Titograd

Prtićete vi Miki, ali na treaktore

Crnogorka
Gost
Crnogorka

Miki , knjizevnim jezikom se pravilno pise I izgovara ,, lahko ,, ostalo je sve zargon.

Zuki
Gost
Zuki

Mene raduje samo cinjenica da je Hasim Taci pocasni gradjanin Ulcinja. To je u redu. Crna Goro na sta li si spala. Bices jos manja. Zivi bili pa vidjeli. Onda ce bit Pomagajte Srbi braco.

♥ CG ♥
Gost
♥ CG ♥

I cetnicki vojvoda je pocasni gradjanin Berana, i to nije bas za ponos

bodulski borej
Gost
bodulski borej

@zuki, ne ce biti tako, nego ce onda konacno zapuhati onaj ‘burin’ iz smjera hrvatske kojega su ameri 1995. dva puta zaustavljali. crnogorci samo trebaju sluzbeno zamoliti saveznicku hrvatsku i albaniju za pomoc i proglasiti ugrozu obstojnosti crnogorske drzave.

Bez rukavica
Gost
Bez rukavica

Bodul: Bogami si ti dobro lud. Kakve su ti to riječi? Šta izmišljaš?

bodulski borej
Gost
bodulski borej

@bez rukavice, uci hrvatski pak se ne ces ovako izcudjivati.

nenad mne
Gost
nenad mne

Misliš kao 2018. ili na neki drugi datum,jer se njihove pomoći ne mogu sjetiti,a samo reci kada smo ih to zvali!

Boki
Gost
Boki

Ka što su ni vazda pomagali. Ha ha ha

Crnogorka
Gost
Crnogorka

Bas ste nam pomagali fala nemojte vise

Preko Morace
Gost
Preko Morace

Bogami kad bi se ovo pocelo primjenjivat, bojat se e bi vise od 50% srba imalo zabranu ulaska u CG…Pocevsi od njihove intelektualne “elite”, pa preko njihovih “umetnika”, muzicara, glumaca, jednog dijela sportista..A sto je najgore ogroman dio njih vodi “poreklo” odavde…A tek za izjave da je CG srpska, onda vec taj procenat drasticno raste..Mada i nije cudit jer vec… Više »

R. Srpska
Gost
R. Srpska

A reciprocitet ?
Koliko ima crnogoraca po Srbiji koji blate Srbiju ?

Milenko Perović
Latinka Perović
Staša Zajević
Jakša Šćekić
Rambo Amadeus
Cio Lovčenac ( pravac : Lovćen)
Duško Vujošević
Razni cg kriminogeni klanovi

Spisak je previše dug.
A tek po Crnoj Gori ???
Pa kad se razbole od karcinoma krepaju na VMA.

Leleku
Gost
Leleku

Za Latinku latinovic bi i moglo da ih zaboli, ali će poltronski reci ona je Srpkinja koja živi u SRB i optužiti Srbiju da protjeruje sopstvene gradjane koji su časni hahah

Leleku
Gost
Leleku

Rambo je kralj! Uvjek opozicija i to GRADJANSKA! R.S. ogijesio si se za njega.

R. Srpska
Gost
R. Srpska

Odgovor sam dao Bazingi. Inače, moj komentar je ironične prirode.
Ništa je ne zamjeram Rambu osim što previše pije.

Bazinga
Gost
Bazinga

Jedino se nebih složio za Ramba Amadeusa on je opozicija svima. Pošao je na Eurosog sa pjesmom “Euro neuro”da bi osvojio zadnje mjesto, a završio peti odpozadi. To je njegov pokušaj da dokaže suludost EU, Bregzit je to i dokazao. Mislim da je to uradio da bi isto pokazao suludost podjela u našem društvu. Čuvene su njegove riječi”Ni u klozet… Više »

R. Srpska
Gost
R. Srpska

Govorim o suludosti ovog zakona.
Zato i nabrajam reciprocitet.

Bazinga
Gost
Bazinga

Uspio si na njegov način nema što. Mislim na način Ramba Amadeusa. 🙂

Pajke
Gost
Pajke

Bratski, sve si u pravu, ako će i zid dić.

Fra Sotona
Gost
Fra Sotona

@R.Srpska,
Neko krepa na VMA, a Srbalji u jame. I to oni najmlađi.

Strijelac
Gost
Strijelac

Ajde više-Srećno bilo!Samo da se od toga ne odustane u ime “viših”ciljeva i pritisaka sa strane, koje će po starom oprobanom receptu, punom laži, pokušati da spriječe srpski zvaničnici. Mora se pokazati snaga države, i tako spriječiti uvrede koje stižu iz Srbije, a još više i bezočnije, od naših posrbica i nezadovoljnih političara. Takođe, portali poput CDM, ne bi smjeli… Više »

gradaninmne
Gost
gradaninmne

Vrijeme je da se zabrani svako anticrnogorsko djelovanje. Nema zemlje koja bi cutke ovako dugo trpjela teror koji instruise susjedna drzava. Dosta je bilo. Pozdravljam takvu odluku Vlade.

Šimenc
Gost
Šimenc

U Srbiji Pink negativno prica o njemu, a ovdje ga dozu u nebo. Klasična namještaljka! Da se “koljemo” međusobno dok oni završavaju posao.

Englez
Gost
Englez

Pink M je, prodat Šimenc.

Dosta je bilo!
Gost
Dosta je bilo!

Ko postuje sebe postuju ga i drugi. I obrnuto. Krajnje je vrijeme da drzava imstitucionalno i zakonski odgovori svima onima koji je ne postuju, vrijedjaju, nipodostavaju, rugaju se, podrivaju i rade protiv nje. Reciprocitet prema svim drzavama i zabrana ulaska svim pojedincima koji su neprijateljski raspolozeni prema drzavi. Nemaju sta da traze u zemlji koju mrze, pljuju i vrijedjaju i… Više »

Ivan
Gost
Ivan

Fašizam u punom jeku! Ali zaboravljaju da nas i ovdje ima oko 250 000 kojima ne mogu da zabrane da udjemo u CG, jer živimo tu.

Kotor
Gost
Kotor

Vi ćete na traktore.

Ivan
Gost
Ivan

Dođi ti junače da nas oćeraš. Čekamo te.

Kotor
Gost
Kotor

U svako doba!

Grbaljka
Gost
Grbaljka

Otići ćete vi dobrovoljno

V.S.
Gost
V.S.

Hvala bogu vise! Svaka susa i marusa dala za sebe pravo da omalovazava i pljuje na jedan narod i njenu drzavu! I treba voditi evidenciju i na FB pa prijavljivat i ove izrode iz Crne Gore!

Mirjana A.R.
Gost
Mirjana A.R.

Logično. Samo neka dobro preciziraju zakon da ne bude dilema oko toga.

Bazinga
Gost
Bazinga

Dižete tenzije pred utakmicu? Koji vam je problem? Pitam se jeste li normalni?

Leleku
Gost
Leleku

Jedan od rijetkih pametnih, casnih i poštenih Crnogoraca na ovom portalu! Brat Bazinga! Nema ti po kome ni doći loše brate Erakovicu!

Musa
Gost
Musa

Ne postoji mehanizam koji stiti crnogorske gradjane kad su im nadredjeni Srbijanci pa ih maltretiraju po nacionalnoj osnovi. Licno znam za takva iskustva ali nasa drzava dozviljava da razna balafurdija maltretira im svoje gradjane a da ne pricam pljuvanje po CG..U srecnim zemljama zivnu te osobe na osnovu prijave gradjana i dovedu se u red.

Piroska
Gost
Piroska

Ja sam Crnogorac ali osjecam i iskreno mislim da nemamo nikoga blizeg od Srba i Rusa. Ja imam jedan predlog kako rijesiti ovaj problem koji moze u svakom trenutku da izazove uzasne posledice u odnosima Crne Gore i Srbije. Pogledajte sto se desilo izmedju Rusije i Ukrajine. To mora da zaboli svakog iskrenog Hriscanina a kako tek Pravoslavca. Braca se… Više »

Jebi.c
Gost
Jebi.c

U Ukrainu su vecina Katolici, totalno ‘neinformisani ‘ ubacheni elementu 😉

Bokelj
Gost
Bokelj

@jebi.c nepismeni i neuki covjece, u ukrajini je preko 90% pravoslavaca. Treba samo da pogledaš na wikipediji ako vec nisi isao u skolu.

MNE
Gost
MNE

Grkokatolici neiformisani elementu!

Pravnik
Gost
Pravnik

Baš iz tog razloga TV Pink, TV Prva i Srpska TV bi MORALE biti oduzete dozvole za emitovanje na teriroriji CG! CG je medju rijetkim državama koja na svojoj teritoriji ima TV kanale, pa i druge vrste medija, koji otvoreno govore protiv CG, vrijedjajući je, ponižavajući je, negirajući je… To ne bi smjelo biti! Što prije zabraniti svakom strancu koji… Više »

V.S.
Gost
V.S.

Ne samo srpskom, no i albabskom i bilo kojom drugom. Zastave manjina se mogu isticati ali samo uz drzavnu zastavu! Tako je svugdje u svijetu u protivnom slijede rigorozne kazne.

Mico P
Gost
Mico P

BRAVO !!!
Ne treba te mrzitelje Crne Gore pustati ovamo , pa neka laju iz inostranstva !

joko
Gost
joko

A koliko njih u CG VOLI OVAKVU CG.??? Ne mlati MićoP no otvori oči i viđi,nemoj da si slijep pored njih.!!

Zeletin
Gost
Zeletin

Sramota sta vise radite ovom narodu!KADA CE AUTOPUT I KAKO PROMASISTE 150 MILIONA?ZASTA ZADUZU CG 500 MILIONA EURA ZA 3 MJESECA?STA JE SA MAROVICEM?FRANOVICEM?KULJACOM?MUGIJEM?RADOJCICEM?PAVICEVICEM?ZASTO KUSOVAC OSLOBODI PORTO 5 MILIONA?LIMENKA?SIJARIC STO DIJELI DJECU?MUHOVIC ZASTO GA NAGRADISTE?BS I SD STO UNISTISE MINISTARSTVA…?????

V.S.
Gost
V.S.

Neka posrbice

Eon
Gost
Eon

I treba vise odgovoriti pljuvacima

BG-PG
Gost
BG-PG

Veće olosi od crnogoraca nema,ali ovih novokomponovanih……toliko ljiga na jednom mjestu zabilježeno nigdje nije…..ffffuuuujjjjj

Arg
Gost
Arg

Tvoj nick ustvari pokazuje smjer napada BG_PG

Lovcenac
Gost
Lovcenac

Ovaj je sigurno iz Bežanije, ili Bežanijske kose.

R. Srpska
Gost
R. Srpska

@ Lovcenac

Pravac Lovćen.
U špilje oklen su ti preci izmigoljili.

Arg
Gost
Arg

A ti sumska,neces sigurno ostati bez posla.?Ti si Dodikov…kako napreduju balvani?

R. Srpska
Gost
R. Srpska

Ohoho, kako se montenjar nađe uvrijeđen kad kažeš da je Srbija prepuna crnogorskog smeća. Vi ste u Srbiji dođoši, stranci…. i pazite kako se ponašate. Znam da vam kamenjar nije mio. A ponašanje Crne Gore prema Srbiji i Srbima će itekako imati utjecaja prema brojnim Crnogorcima po Srbiji. Ovo što pišem je bez i naj manjeg emotivnog naboja, ovo što… Više »

Fra Sotona
Gost
Fra Sotona

@R.Srpska,
Ko je ubio Davida?

V.S.
Gost
V.S.

Aj’ ti iz BG ” setaj opanke’ ka’ sto ste navikli. Sjedi dje si!

Blavor
Gost
Blavor

Ovo je glupost, na zalost… A dobro bi bilo…

Miško
Gost
Miško

Naravno da nije glupost. Ovim ljudima bi trebalo zabraniti ulazak i u Srbiju a ne u Crnu Goru.

Grbaljka
Gost
Grbaljka

A tebe bi trebalo Poslat na Kosovo

Miško
Gost
Miško

Ja sam bar bio dva puta a tebi je ostalo samo da navijaš.

MNE
Gost
MNE

Imaš se čime pohvaliti.A i doprinio si vidi se!

Vesna
Gost
Vesna

NEKA JE VJE CNA CRNA GORA I CRNOGORSKA CRKVA

Velimir
Gost
Velimir

SVI ONI KOJI JE NE VOLE DOBRO NAM JE ZAOBISLI I STRVA IM SE NE VIDJELO,
POSTOJACE CRNA GORA I BEZ NJIH KAO I BEZ OVIH UNUTRASNJIH FUKARA IZDAJNICKE NARAVI!

NBA
Gost
NBA

SVAKA CAST VELIMIRE!U POTPUNOSTI SE SLAZEM SA SVAKOM TVOJOM RIJECI! ZDRAVO MI BIO!

Qwerty
Gost
Qwerty

A sto je opet sad ova sprdnja, da se ne blize izbori u CG ?

Lovcenac
Gost
Lovcenac

Ne, gubi se Kosovo.

Yes
Gost
Yes

Ajde pomozi Boze, je li ova Drzava konacno rijesila da se brani!

starac fočo
Gost
starac fočo

Ajde dobro ste se sjetili više, svako malo nas neko od te bagre popljuje, pa dođe ljeti ovamo da soli dupe i drži predavanja. Pomno pratiti ko Crnoj Gori misli zlo, skenirati dobro te likove, jer postoje i suptilnije metode da se dovedu u red. Isto to raditi i sa ovim portalima gdje razne protuve ruže našu državu.
NIKAD VIŠE 1918!

drug
Gost
drug

Dobar primjer je Vulin. Kada bude išao u Italiju, vozit će preko Mađarske.

Jokan
Gost
Jokan

Na stranu to što je Vulin primitivac, ali ne znam nikog van Crne Gore koji za Italiju ide vozeći se preko crne Gore.

drug
Gost
drug

Vulinu je zabranjen ulazak u Hrvatsku, službeno.

No name
Gost
No name

No kuda Jokane da ne ide slučajno preko srbije budalo svaki dan sabrača brod Bar- Bari A vi možete samo Avionom ili kada poželite Italiju da je pogledate u geografskom Atlasu ..

Iri
Gost
Iri

Moze se zakljuciti da je svetozaru marovicu odavno zabranjen ulazak u cg.Hvala vladi i dpsu sto stite lopove ovog naroda i nase lijepe Crne Gore

Giorgio
Gost
Giorgio

Kurir dno dna….fuj

BG-PG
Gost
BG-PG

Svako normalan će kritikovati ovu vlas,osim oni koji je glasaju i koji su zavisni od nje.Ova vlast u CG opstaje na zavadjanju naroda,počevši od nacionalnog pa do ekonomskog pitanja….Sve kritike,a upućene su sa više adresa iz evrope se odnose na diktatorsku vlast Mila Đukanovića,a ne na narod.Vlast u CG koristi i istoriju da bi vladala,vodjena izrekom zavadi pa vladaj,prekraja istoriju… Više »

Sova
Gost
Sova

Zašto poistovjećuješ vlast i državu? Crna Gora i DPS nijesu isto. DPS vlada upravo zbog toga jer 45% gradjana tako misli.

BG-PG
Gost
BG-PG

Sova@upravo tako 45% gradjana,kad pokradete jedno 10%,tako misli,a sto ćemo sa onih 55% koji ne misle tako kao vi??????

Mugabe
Gost
Mugabe

Sova zato što si ti ograničen, da vidiš da to upravo oni sami rade.

Sova
Gost
Sova

Zašto je to tako teško shvatiti: politička parttija i država su jako različiti pojmovi. Postoje bolje i gore vlasti. Ipak, nikom ne pada na pamet da ruši državu zato da bi na vlast došla isto takva (ja mislim mnogo gora) vlast iz Beograda, Tirane, Sarajeva, Zagreba ili bilo odakle je. Država je takva kakva je. Ni kuća se ne pali… Više »

drug
Gost
drug

Stvari su potpuno jasne. Nije njima problem himna, zastava ili grb. Njima je jedini problem Država Crna Gora, nezavisna i u svojim granicama.

Mugabe
Gost
Mugabe

DPS se krije iza države kad im odgovara, a isto tako potura ispred iste kad im odgovara. Ako ti ne vidiš da je u praksi to jako povezano, onda me ni ne čudi tvoj stav.

Sova
Gost
Sova

@Mugabe Slažem se da se DPS krije iza države. Ti se slažeš da rušenjem države rušiš vlast. Ta ideja je za mene isto što i paljenje kuće u kojoj ima miševa. Zato treba DPS izvući iza kulise, a ne paliti kulisu. Ne shvatam da je loša vlast dovoljan razlog za uništavanje države i pripajanje drugoj. Prije će biti obrnuto: moramo… Više »

Mugabee
Gost
Mugabee

Kakvo crno rušenje države? Tako govori DPS pulen.

Budimo realni
Gost
Budimo realni

Sovo draga pa upravo ovi sa ovom zabranom poistovjećuju državu i vlast jer niko ne kritikuje CG kao državu već kritikuju ljudi današnju vlast i njihovu politiku koja i jeste za kritiku ali oni to vješto prebacaju na napad na državu i tako čuvaju vlast i stečeni(ukradeni) kapital.

Sova
Gost
Sova

@Budimo realni Apsolutno je netačno da niko ne napada državu. Nepoštovanje državnih simbola je nepoštovanje države, a ne nepoštovanje DPS-a. Kako ne vidiš da se u tvom odgovoru vidi rješenje: DPS, kažeš, poistovjećuje državu i vlast. Šta na to ti kažeš? Ti kažeš da je DPS u pravu i da je država i vlast isto. Po tebi, da bi spasili… Više »

Budimo realni
Gost
Budimo realni

Da nije Irinej neđe pokazao nepoštovanje prema simbolima CG? Mislim da ti je jasno da nije. Kao što nijesu ni ovi nabrojani(bar za koje sam čuo). Ne poistovjećujem ja državu i vlast jer ja državu volim sa sve simbolima pa čak i himnom čiji je dio napisao fašista. I ne cijenim tog fašistu ali njegove dvije strofe obožavam. Mislim da… Više »

Sova
Gost
Sova

Irinej je rekao da je danas u Crnoj Gori gore Srbima nego u Turskoj i NDH. Koliko je Srba zaklano u NDH u periodu 1941.-1945? Koliko je Srba nabijeno na kolac u Crnoj Gori? Glupo je dokazivati i uporedjivati da je izjednačavanje ćirilice i latinice isto što i pokolj u Jasenovcu. Gadi mi se od takvih poredjenja. Ne možeš ili… Više »

Sova
Gost
Sova

@Budimo realni Evo kako niko ne kritikuje Crnu Goru – pogledaj ovo: https://www.youtube.com/watch?v=Eo2ocTHQpB8&feature=youtu.be&t=1777 kad na 30:20 Marić lupi glupost o Sloveniji, Šćekić ga ispravlja, a kad na 30:50 kaže LAŽ o Crnoj Gori niko ga ne ispravlja. Lazanski ga je više puta tokom emisije ispravljao, ali ovog puta ćuti. Profesor Jevtić kaže na 43:15 da Piroćanci imaju više prava na… Više »

montenegrino
Gost
montenegrino

dps vlada zato sto narod nema alternativu

No name
Gost
No name

BG -PG što budete više mrzjeli Mila i Vladajuću stranku ona postaje sve jača da je vječna Crna Gora na čelu sa Milom i DPS-om.🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪

Pgpg
Gost
Pgpg

Nikad neće Crna Gora bit obala srpskog mora!
NIKAD VIŠE1918.

BG-PG
Gost
BG-PG

E jado jadni,kukavice crna bez idje ikoga…..

Aleksandar
Gost
Aleksandar

Biće znači opet austrougarska, kao pre srpske “okupacije”

isded
Gost
isded

Vrijeme je bilo da se nekim ljudima jasno stavi do znanja da nisu dobrodosli….

BG-PG
Gost
BG-PG

E bas je vrijeme da se kompletnoj diktatorskog vlasti u CG,koja vrsi organizovano napad na Srbe,ZABRANI ULAZAK U SRBIJU SVIMA POJEDINAČNO!!!!!!Kada ih zaboli glava odma za Beograd,a pljuju po Srbiji,u albaniju idite i u Tursku da se lijecite to su vam braca!!!!!

Primorac
Gost
Primorac

Haha skojima ste vi 500 god.bili u prsnom odnosu,koji su vam skrojili zastavu koju nosite,oblacenje i obicaje, bit ce da ste malko ljubomorni da vi ih ne otmemo,hehe bolesti kopiljana istocnackog naroda .

BG-PG
Gost
BG-PG

Malo si druže pobrkao loncice,tvoji preci su bili u prisnim odnosima sa njima,zato potrazi pretke u turskoj a možeš i u italiji jer su vam babe dobrovoljno išle da čiste talijanske cijevi i to redovno……

montenegrino
Gost
montenegrino

nijesmo mi nikome braca

Vanzemaljac
Gost
Vanzemaljac

Svima im treba zabraniti da udju a ako udju onda malo do spuza nek prošetaju !.

biba struja
Gost
biba struja

cg samopoštovanje gradi tako što će autoput tamo neđe kod kolašina usmjerit na sarajvo pa okučane pa zagreb, e kad tim putem budete gazili u jevropu tada ste puni samopoštovanja, a sve dok u jevropu budete gazili autoputem preko srbije za zagreb ili budimpeštu samopoštovanjevam je ko u kurave cijela ona stvar

Primorac
Gost
Primorac

Da imamo para bilo bi bolje.

Zvizdan
Gost
Zvizdan

Kako si puka

radule
Gost
radule

naplaćujete ga, pa po njemu vozi ko god para i potrebe za vožnjom ima.Ili bi ti selektivno propušta?

Budimo realni
Gost
Budimo realni

Radite što hoćete ali ti ljudi ne kritikuju državu CG koja je jedna od država sa najsjajjnijom prošlošću i istorijom na kojoj samo mogu da nam zavide. Ti ljudi kritikuju današnji režim koji i jeste za kritiku jer opstaje na zavađanju naroda i prekrajanju istorije i istorijskih fakata kako bi ovo malo naroda što nije uteklo što više zbunili i… Više »

Mr.Evil
Gost
Mr.Evil

A onima koji je gule biće zabranjen izlazak!

dolgos
Gost
dolgos

Tacno i treba tako,a ove nase srbijance treba spakovat i mrs u srbiju

Željko
Gost
Željko

@dolgos “Posrbice” u Crnoj Gori JEDINI remete sklad koji imamo Crnogorci i mi “manjine”! NIKADA više 1918.! NIKADA DRŽAVA Crna Gora neće biti dio, formalni ili neformalni, Srbija i “posrbice” ukoliko ne poštujete DRŽAVU Crnu Goru, idite u Srbiju!!

BG-PG
Gost
BG-PG

Kojoj ti manjini pripadas Željko????

Mugabe
Gost
Mugabe

On pripada većini, prodanoj i ispranog mozga.

Krsto
Gost
Krsto

Bilo je vrijeme odavno!!!! Svaka čast, i Bećkovića na spisak, i sve ostale ološi. Tako ćete vratiti dostojanstvo i samopoštovanje ovom narodu. NIKAD VIŠE 1918!

21 MAJ
Gost
21 MAJ

Pokazi se DRŽAVO CRNA GORO !!!VJEKOVIMA SE BRANIŠ OD NEPRIJATELJA I DOMACIH IZDAJNIKA…NE SMIJEŠ SE UMORITI I PREPUSTITI GAMADIMA.TVOJ NAROD JE TVOJA SNAGA..Nikad vise 1918.!!!!!!!!!!!!!!!!

Bob Rock
Gost
Bob Rock

To nisu “dvije linije” odnosa prema CG,nego je jedna linija a dvije licnosti aleksandra v. Jedna je umotana u oblandu drzavnika a druga je stvarna sirova fasisticka zadojena cetnickom ideologijom prema kojoj svi koji ne pristaju da su srbi trebaju biti “ocisceni” sa prostorakoje srbi smatrauza svoje.

Bane
Gost
Bane

Ispravno takvu olos treba kazniti

Mrgud
Gost
Mrgud

Trebalo je odavno.

Roro
Gost
Roro

Kakvi tekstovi na CDM!!!Jel moguće da ovakve manipulatorske tekstove pišete.Upravo je suprotno.U Miligori stvarate anti Srpsku histeriju,iz razloga što se država ekonomski raspada…

Grbaljka
Gost
Grbaljka

U civilizovanom svijetu bi zabranili novine ka sto je vas KURIR
Srami te bilo 🤮

dolgos
Gost
dolgos

Ajde ti u srbiju ja cu te spakovat

Niko
Gost
Niko

Ajde ti u Albaniju. Ja cu te spakovat.

Toni
Gost
Toni

Kukala vam majka, kakvi ste vi kompleksasi.

Cetnici sever
Gost
Cetnici sever

Pa nebi vas drugacije ni isuljegali dobro.A zasluzili ste ako se broji.Au,koliko ste nam duzni.Taman na crkvu i simbole da se pokrkamo.

Nindža Pipun
Gost
Nindža Pipun

Bilo je i vrijeme! Nikada više 1918-ta!!!

Zvizdan
Gost
Zvizdan

Tacno tako ,ako mogu da pricaju protiv crne gore nema sto da traze ovdje

Đoko Peśov
Gost
Đoko Peśov

Jesili ti procitao na kojoj televiziji…PINK..Zar PINK nije MILOVO glasilo…Zar preko pinka me
ne ide svo blacenje I najvece gadosti koje prosipa ova vlast da su ih čak njihovi prijatelji sa zapada opominjali…

Grbaljka
Gost
Grbaljka

Svi Nazad za vasu Srbiju

Niko
Gost
Niko

Volimo Srbiju. Berane je Srbija. Nosa ovdje ne smijete da promolite. Ustase crnogorske.

Grbaljka
Gost
Grbaljka

Zato ste tako razvijeni

Send this to a friend