Politika

Zečević: Krivokapić, Bečić i Abazović zaboravili da kažu da Vladu podržava samo 14 poslanika

Predsjednik Skupštine Aleksa Bečić, premijer Zdravko Krivokapić i potpredsjednik Vlade Dritan Abazović nastavljaju da srljaju iz greške u grešku i da obmanjuju narod koji je pobijedio na izborima 30. avgusta. U svom zajedničkom saopštenju jedino su zaboravili da kažu istinu – da Vladu podržava samo 14 od 41 poslanika parlamentarne većine. Ako je 14 veće od 27 onda povlačimo sve što smo rekli za ovaj trio fantastiko, saopštio je danas poslanik Demokratskog fronta Radoš Zečević.

Međutim, kako je rekao, treba im oprostiti na toj konfuziji i panici, jer su i oni svjesni da su isključivi krivci što je Vlada spala na podršku 14 poslanika.

“I da u toj politici ima morala, dovoljno bi bilo da kažu upravo to – 14 je manje od 27. A posebna sramota ove trojke je to što se pozivaju na narod koji je glasao 30. avgusta, a upravo su Krivokapić i Bečič prodali i izdali taj narod serijom poteza, glasanjem za rezoluciju o Srebrenici, smjenom Leposavića, priznanjem lažne države Kosovo i čestitkama albanskim esktremistima, sankcijama Rusiji, izbjegavanjem da se potpiše Temeljni ugovor sa SPC, napadima na Srbiju i Republiku Srpsku itd”, navodi Zečević.

Osvrnuo se i na njhihovu poruku da je nedopustivo uplitanje stranog faktora.

“Dobro je da je trojka samokritična i da priznaju da su pod budnim okom nekih ambasada i da služe njihovim interesima. Podsjećamo i na svjedočenje izvjesne špijunske protuve Simijanovića o tome kako su on i njegovi nalogodavci sastavljali Krivokapićevu vladu i kako je spriječio da DF bude u vladi. Naš je posao da sad napravimo vladu bez bilo čijeg miješanja sa strane. A ako dogovora ne bude, onda će narod dati svakome po zasluzi”, zaključio je Zečević.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Sunflover
Gost
Sunflover

Sto je umislio DF da su oni većina, ako padne vlada padate I vi, niko lud za vas gkasat više neće, da nije bilo crkve ni sad nr bj ste dobili ništa, vi ste odavno potrošeni i prevazidjeni i zato vas nema u vlasti, u penziju polako svi, zajedno sa, DPS.

Kot
Gost
Kot

O znaju oni to nego oni samo viču i pokušavaju ove nekako da nekako preplaše da da im dopuste neku fotelju. Zasad neuspjeshno a nadam se da neće ni odsad.

Straska
Gost
Straska

za vas ne postoji dogovor iza zatvorenih vrata to govori da se borite za fotelje na neprimjeren nacin cvrst karakter rjesava sve a ovako smuckaj i prospi. Upamet se crnogorci

Oli
Gost
Oli

Frontovci, nećete ga vladati i državu pokloniti Srbiji. Ko god da je na vlasti, samo vi da niste.

somi
Gost
somi

Sve si ti u pravu ali je i 54 vece od 27

Progres
Gost
Progres

Ne podržava je ni Lekić tako da knjiga spade na 13….

Cg kontras
Gost
Cg kontras

Imali ste šansu. Više ga nikad nećete na vlast, od prvih izbora… Barem Front, ostale i mogu podnijet

Barka
Gost
Barka

Pa oborite Vladu, sto glumatate….hahahaha…. Sprdnja

Balsa 🇲🇪
Gost
Balsa 🇲🇪

Tako je

Darina
Gost
Darina

Kakva harmonija !!?

Pečičanin
Gost
Pečičanin

Sve rečeno o ovom trojcu je tačno. Ne znam samo koliko do riječi drži g din Zečević i ostala DF svita, da i ubuduće ne bude po onoj narodnoj laži lažo da se veselimo.

Gernsheim
Gost
Gernsheim

Tako jeeee😂😂😂😂😂

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Ahahahhaaha ! Cirkus……..

Send this to a friend