Politika

Zeković: Šta će političar Rade Milošević u Operativnom timu?

Aleksandar Saša Zeković

Vlada Crne Gore formirala je još jedan Operativni tim, a taj bezimeni i četvoročlani OT bavi se “proaktivnim i preventivnim djelovanjem u kontekstu bezbjednosno situacije u Nikšiću i cijeloj Crnoj Gori”, poručio je danas aktivista za ljudska prava i bivši predsjednik Savjeta za građansku kontrolu rada policije.

“Opravdana su četiri pitanja – Kakva je stvarna bezbjednosna situacija u Nikšiću i Crnoj Gori, zašto Vlada u svega par dana formira već dva operativna tima od kojih ovaj novi na osnovu zaključaka potpredsjednika Vlade, ministara odbrane i unutrašnjih poslova i šefova svih obavještajnih službi, šta će smijenjeni komandant SAJ Mladen Marković u Operativnom timu Vlade Crne Gore”, pita Zeković.

On podsjeća, smijenio ga je direktor Uprave policije Slavko Stojanović po nalogu tadašnjeg ministra unutrašnjih poslova Raška Konjevića a na osnovnu izvještaja unutrašnje kontrole policije.

“Konačno, šta će političar Rade Milošević, čija partija učestvuje na lokalnim izborima, i u tom Operativnom timu. Obavještajne aktivnosti i podatke ne treba kompromitovati učešćem političara i stranačkih funkcionera u njima već ih strogo profesionalno prikupljene i analizirane dostaviti donosiocima odluka”, zaključio je Zeković.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
končar
Gost
končar

Pričuvajte vi telefone a i bicikla.

vesko nk
Gost
vesko nk

Rade je zadužen za bicikla.Kopetentan.

Onajkojizna
Gost
Onajkojizna

A što će te političaru Zekoviću da pita.

Send this to a friend