Politika

Zirojević: Performans u zgradi opštine Budva bruka za savremenu Crnu Goru

Nikola Zirojević

Nažalost je Budva, u 21. vijeku, od metropole crnogorskog turizma postala centar teokratske Crne Gore. Nevjerovatno je da se u jednoj ustavom definisanoj građanskoj i sekularnoj Crnoj Gori, dešavaju ovakve retrogradne aktivnosti. Osveštavanje i performans unutar zgrade opštine Budva, koja nije nečija prćija, nego zgrada svih građanki i građana Budve, bruka je za savremenu Crnu Goru, saopštio je danas portparol Socijaldemokrata Nikola Zirojević.

<<<Sveštenici SPC osveštali zgradu Opštine Budva i čestitali Careviću<<<

Kako je istakao, iz dana u dan građanska, multietnička, sekularna, suverena i samosvjesna Crna Gora tone sve dublje i dublje u ponor.

“I sa kojim će sada argumentom tzv. građanske partije da izađu pred lice javnosti? O kojem mi “istorijskom” sporazumu više pričamo? Do kojeg nivoa licemjernosti idu pozivi manjinskim narodima da budu dio nove “oslobodilačke” vlasti? O kakvom pomirenju i eliminisanju podjela se priča? O kojoj svijetloj budućnosti Crne Gore neko ima obraza da priča”, upitao je Zirojević.

Prema njegovim riječima, to je bruka i sramota.

“Ne samo za one političke subjekte koji aminuju ovakvu ideološku transformaciju naše države i one koji nazadnoj ideologiji omogućavaju da bude dio vladajuće većine, nego i za sve one društvene aktere koji ćute na ovakve opasne pojave”, dodao je portparol SD.

Posebno je, kazao je, iritirajuće licemjerstvo onih koji “osuđuju” ovaj događaj, a sa istim tim političkim strukturama, pod pokroviteljstvom ovih koji su im sada u opštini Budva toliko zasmetali, žele da grade bolju i oslobođenu Crnu Goru

“A kako su prije dva dana u crnogorskom parlamentu uzbuđeni “oslobodioci” besomučno ponavljali tezu da su u pitanju istorijski dani, svima njima poručujemo da je istorija surova i ne prašta. Nikada. I nikom! Pa neće oprostiti ni ovu prevaru svih onih državotvornih birača koji su željeli drugačiju, a ne drugu Crnu Goru”, zaključio je Zirojević.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Jel moguće?
Gost
Jel moguće?

Sad će te vidjeti vrlo brzo kadjenje u crnogorskom parlanentu sa Džomićem na čelu srpskih popova.
Ajte sad crnogorci kome ste potomci bivših komunista i antifašista fali glasove dignite glas razuma!

expert123
Gost
expert123

Posto je NJegos un umro oktobra mjeseca 1 1851 godine pocetkom 1852 godine je stupio na vlast knjaz Danilo kao prvi svjetovni vladar koji je odvojio crkvu od drzave. Dakle proslo je 168 godina od tada i sada se vracamo na stanje prije 1852 godine i na teokratsku vladavinu.

Rozaj
Gost
Rozaj

Bruka i sramota sa onim spodobama !!

rekbu
Gost
rekbu

Ja mislim da ova drzava nije gledala gore , korumpiranije i beskorisnije partije od SD-a . DPS je ogroman , pa i razumijes toliko afera , ali da jedna omanja partija kao SD moze da ima toliko afera na svakom mjestu koje im je dato ….. Zeljeznica , ramada ,zaboravljanje petlji i elektroinstalacija za autoput , e ne znam stvarno…Uzmite… Više »

Kralj Nikola I
Gost
Kralj Nikola I

mi iz Petrovca uskoro pokrecemo peticiju i sve cemo da uradimo da dobijemo status opstine jer mi necemo seljanu ovamo !! neka ih tamo po budvi srbuju i neka naprave konzulat na krimovicu ali nas da ne mijesaju!!! kad moze petnica i tuzi mozemo i mi!!!

Snjeg
Gost
Snjeg

Bravo

Una
Gost
Una

Tako je Kralj Nikola I !

Dula
Gost
Dula

Tako je Nidzo.

Maki
Gost
Maki

Sve je u pravu.

Bernini
Gost
Bernini

Svu onu šaradu će brzo prenijeti i na državni nivo,pitanje je vremena.

Hurem
Gost
Hurem

Guca primitivna

Send this to a friend