Politika

Zirojević Vladinom medijskom timu: Janko brani Vladislava mrtva, što ga brani kad ga ne odbrani

Nikola Zirojević

Nakon što je Vlada Crne Gore danas na Twitter-u objavila, kako su naveli, mali podsjetnik za sve one koji se brinu da li je premijer Zdravko Krivokapić čestitao Dan državnosti Crne Gore, reagovao je portparol Socijaldemokrata (SD) Nikola Zirojević, te poručio ‘Janko brani Vladislava mrtva, što ga brani, kad ga ne odbrani!’.

<<<Vlada: Mali podsjetnik za one koji se brinu da li je premijer čestitao Dan državnosti<<<

“Vladin medijski tim je čeprkanjem po svečanostima pokušao da nas ubijedi da je Krivokapić čestitao 13. jul, iako nije?!”, naveo je Zirojević.

Prema njegovim riječima bolje da se nijesu ni javljali.

“Ili što bi Njegoš rekao: ‘Janko brani Vladislava mrtva, što ga brani, kad ga ne odbrani!’ Praznik se čestita na dan praznika, eventualno dan prije, a ne na svečanosti 9. jula kojoj je prisustvovalo eventualno stotinjak ljudi”, poručio je Zirojević.

Kako ističe, praznik se čestita svim građanima.

“Znate to i vi i premijer, pokazali ste 9. januara i 15. februara. Nije Vimbldon, ali nama je značajno”, napisao je Zirojević na Twitteru.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Loza I klase
Gost
Loza I klase

Važno je da je premijer naše države čestitao sportski uspjeh državljaninu druge države. Molim te Zdravko kad ti sledeći put padne na um tako nešto provjeri u pasoš kako ti se zove država.

Send this to a friend