Politika

Živković: Konstruktivnim odnosom DPS i dalje postavlja standarde na političkoj sceni Crne Gore

Živković

Poslanički klub Demokratske partije socijalista omogućiće kvorum za sjednicu 23. novembra što će stvoriti pretpostavke za glasanje o izmjeni poslovnika. Na taj način, biće omogućeno online glasanje prilikom izbora nove vlade 2. decembra, saopštio je danas šef Kluba poslanika DPS-a u Skupštini Crne Gore Danijel Živković.

“Ovim potezom DPS nastavlja da daje konstruktivan doprinos demokratskoj tranziciji vlasti, iako smo potpuno uvjereni da najveći dio naše političke konkurencije, ne bi postupao na ovakav način kada bi bili u našoj poziciji. Ipak, imajući u vidu da smo državotvorna partija, koja je postavljala demokratske standarde u vremenu vršenja vlasti, i ovaj put se vodimo tim principom”, navodi on.

Naime, DPS želi da demostrira standard ponašanja u opoziciji, kako bi njihovu političku konkurenciju probali da edukuju o konstruktivnom odnosu prema institucijama i političkoj realnosti, budući da će se neminovno brzo naći u klupama u kojima su proveli nekoliko decenija.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Crna gora
Gost
Crna gora

Sto trazi posteni momak u dps

Crna gora
Gost
Crna gora

Odlican momak. Ovakvih mora bit vise u dps. Da se ovi tobos novi micu sto prije.

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Haha pa to je svima jasno,treba ipak da vide da na” površini”nije lako doć a kamoli ostat,ali sledeće izbore ako oni ne dobiju opet neće priznat?

Lepi Dzoni
Gost
Lepi Dzoni

Bravo Danijele !

Send this to a friend