Politika

Živković Vučiniću: Jaka retorika prema Đukanoviću neće izoštriti vaš rejting, DF čega god se dotakao je havarisao

Naime, poslanik Radničke partije Maksim Vučinić rekao je da je predsjednik države Milo Đukanović “bio organizator kriminalnih grupa”. Na to je reagovao poslanik DPS-a Danijel Živković poručujući da su takvi navodi “nastavak usiljene potrebe malih partija da na imenu predsjednika Đukanovića izgrade svoj rejting”.

U Skupštini Crne Gore poslanici parlamenta, na vanrednoj sjednici, raspravljali su o imenovanju Opštinske izborne komisije (OIK) Zeta.

Poslanik Radničke partije, Maksim Vučinić, međutim, u svom izlaganju govorio je o predsjedniku Crne Gore. Rekao je da institucija predsjendika države krši zakone i Ustave zemlje. Govoreći o, kako kaže,  “havarijskom stanju u zemlji”, Vučinić se osvrnuo i na ustoličenje mitropolita Joanikija na Cetinju.

“Kada je sam predsjednik države bio organizator kriminalnih grupa koje su pokušale da naprave državni udar u ovoj zemlji”, kazao je Vučinić.

“Usiljena potreba malih partija da na imenu predsjednika Đukanovića izgrade svoj rejting”

Komentarišući navode Vučinića da je predsjednik države “bio organizator kriminalnih grupa”, Živković je rekao da je to “nastavak usiljene potrebe malih partija da na imenu predsjednika Đukanovića izgrade svoj rejting”.

“Nepotrebno je to na taj način raditi. Na način tako jake retorike prema Đukanoviću, teško možete izoštriti vaš partijski rejting, jer da nastupite mimo DF-a i da se niste zakačili na leđa DF-a ne znam da li biste kao partija imali 50-100 glasova. To dovoljno govori o vašoj političkoj relevantnosti”, rekao je Živković.

Na tako jake riječi, smatra Živković, treba ipak voditi računa.

“Kolega Vučiniću morate biti svjesni da kada govorite o predsjedniku Đukanoviću da govorite o čovjeku koji je vodio ovu državu dugi niz godina. Da se radi o čovjeku koji je uvijek poštovao Ustav, koji je doprinio najvećem procentu onome što se Crna Gora danas nalazi kao nezavisna i samostalna država”, istakao je poslanik DPS-a.

Živković kaže da razumije političke subjekte aludirajući na DF, koji pokušavaju “spočitati Đukanoviću da je povrijedio Ustav”.

“On je za vas i povrijedio Ustav. On je spriječio vas da budete dio vlasti dugi niz godina i dobro je dok je to tako. Uvijek je dobro bilo za Crnu Goru dok ste bili opozicija… Onog momenta kada je vas zapalo da vršite vlast, Crna Gora je krenula nizbrdo”, naglasio je Živković.

Prema njegovim riječima, DF čega god se dotakao je havarisao i pitanje je “ima li varioca u Crnoj Gori koji može sklopiti konstrukciju koju su oni havarisali”.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
MNE CPC NATO
Gost
MNE CPC NATO

Maxime, ja mislim da si ti dostigao svoj maximum, okrenuo si igricu i sad bi vakat bio da trazis neki posao u struci jer od sledecih izbora ni oni te doma nece glasat..🤣🤣🤣

Andrija
Gost
Andrija

Zivkovic castan, posten , kulturan, obrazovan recit…a ovaj izgubio se u vremenu i prostoru. Cak ni kola ne umije da vozi a oce lokomotivu

Mongro
Gost
Mongro

Kad vidim ovog Vučinića da śedi u parlamentu kao poslanik vrtoglavica me fata. E na šta je parlament CG spao.

Zoran
Gost
Zoran

Maxim 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Kriki
Gost
Kriki

E zamisli taj duel Vucinic-Zivkovic!!!! Ka Surdulica protiv Real Madrida da igra

CCCCCC
Gost
CCCCCC

Maksim Vučinić!??…. 🤣🤣🤣 oooo zemljo otvori se!!! 😂😂😂

Kuku
Gost
Kuku

Haha poslanik radnicke a lik nema dana radnog staza

Send this to a friend