Eurobasket 2017

Saša Đorđević se nije pitao sa premijerkom Srbije

Aleksandar Đorđević je bio nezadovoljan nakon susreta sa Slovenijom, a jedan detalj posebno je bio zanimljiv medijima.

Đorđević je poslije poraza u finalu kritikovao sudije, a na uručenju medalja nije se pitao sa Anom Brnabić, premijerkom Srbije.

Sale Nacionale se nije pitao ni sa slovenačkim zvaničnikom. Ipak nešto kasnije se zagrlio sa Brnabić, pa se pretpostavlja da je jednostavno previdio ko se nalazi ispred njega i otišao do igrača.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Vanja
Gost
Vanja

Svaka cast Saletu na stavu i ostalom

Kapetan Leši
Gost
Kapetan Leši

Đorđevic treba da podnese ostavku pojma nema,on i sudije su krive ali kad Srbija bude do Tokija sve ce se to promijeniti!!

Nata
Gost
Nata

Moze mu se …

Rafaelo
Gost
Rafaelo

Sale legendoooo

Dzidzi
Gost
Dzidzi

Njemu svaka čast što je dao košarci,ali ako su mu sudije krive,kao što je i rekao da im je ukradena pobjeda,brzo će sa takvim ponašanjem izgubiti simpatije.ja lično nisam vodio tako fatalne greške da se može govoriti o krađi pobjeda.bilo je grešaka u oba pravca i na svim utakmicama.nista drastično nije bilo u finalu.neka tačno prezentuje sve greške zbog kojih… Više »

Minut dva
Gost
Minut dva

To je i uradio: predaće se video zapis utakmice sa 18 sudijskih grešaka u finalu. O tome je pričao nakon utakmice, ima na netu. Inače je u svakom intervjuu koji je dao naglasio da je pobjeda Slovenaca zaslužena i da im čestita na tome. Dakle: ne da su sudije Slovencima dale pobjedu, već prosto da je kriterijum suđenja bio neujednačen… Više »

Switzerland ?
Gost
Switzerland ?

Sale ti da podneses ostavku kod 82 82 Srbija to ne smije da izgubi ?

Bajo
Gost
Bajo

Kralj.

Juto
Gost
Juto

Prije bi bilo da je nevaspitan, i nevjerovatno iritirajući uobraženi trener.

Send this to a friend