Fudbal

Adžić: Čeka nas teška grupna faza, ali je naša ambicija plasman na finalni turnir LŠ

foto: zrkb.me

Trener rukometašica Budućnosti Dragan Adžić respektuje sve rivale u grupnoj fazi Lige šampiona, ali vjeruje u svoj tim i nada se da će “plave” igrati na završnom turniru elitnog takmičenja.

Najteži protivnik u prvoj fazi takmičenja biti Valčea.

“Sa Valčeom ćemo imati dva meča i trening u sklopu priprema. Ozbiljna ekipa,ne slučajno u prvom peširu,sa pojačanjima,bice vrlo zahtjevna i tražiće naš maksimum. Bitighajm je jedna od najboljih njemačkih ekipa,imamo iskustvo igranja sa njima,a i Brest će tražiti maksimalnu pažnju. Sa njemačkim timom,kao što sam rekao,već smo igrali,sada je ovaj sastav malo drugačiji. Očekuje nas teška grupna faza,ali nama takvi mečevi trebaju”, rekao je Adžić.

Trofejni stručnjak optimista je da će njegov tim kasnije kroz glavnu rundu krčiti put do završnice.

“U glavnoj rundi ukrstićemo se sa grupom gdje je Đer. Ovaj način igranja Liga od prvog kola zahtjeva borbu za osvajanje što više bodova i da se što više prenese u glavnu rundu.Naš sastav je za respekt i sa zadovoljstvom ću da ga predvodim i posebnim motivom.Vjerujem u ovu generaciju Budućnosti,dobre igre i u rast i podizanje forme i da ćemo izboriti plasman na finalni turnir i biti konkurentni”, poručio je Dragan Adžić.

Send this to a friend