Fudbal

Babić potpisao za Antalijaspor

Osamnaestogodišnji Nikšićanin Slobodan Babić karijeru će nastaviti u redovima turskog superligaša Antalijaspora.

Jedan od najvećih talenata koji je u poslednjih nekoliko godina ponikao kraj Bistrice, redove Sutjeske napustio je još kao pionir. Te 2015. prešao je u redove Rada, a nakon što je dobio državljanstvo Srbije, bio je stalni član mlađih reprezentativnih selekcija susjedne države.

Redove Rada napustio je prošlog ljeta, a posredstvom menadžera Igora Joksimovića, Babić je ove zime otišao na probu u Antaliaspor. Babićevim kvalitetima treneri u turskom superligašu bili su više nego zadovoljni, pa je Nikšićanin stavio potpis na ugovor sa klubom iz poznatog mediteranskog ljetovališta.

“Naravno da sam presrećan što karijeru nastavljam u superligašu jedne takve fudbalske zemlje. Hvala ljudima iz Antalijaspora na povjerenju. Ispred mene je još puno rada i nadam su da ću opravdati veliko povjerenje koje sam dobio od turskog kluba. Rano sam se otisnuo iz svog rodnog grada, snašao se, tako da vjerujem da ću se snaći i u Antaliji. Svjestan sam da je pred mnom još mnogo ispita i životnih iskušenja. Ovaj potpis me i obavezuje da u svakom trenutku dajem najviše. Taj osjećaj, nakon što mi je rečenio da su u mom sada već novom klubu zadovoljni i da žele da potpišu ugovor sa mnom, ne može se opisati riječima”, rekao nam Slobodan Babić.

Send this to a friend