Fudbal

Baćo Nikolić prešao u Otrant

Otrant Olimpik do posljednjeg dana prelaznog roka bio je vrlo aktivan po pitanju pojačanja, a listu je juče zaključio iskusni Baćo Nikolić!

Nekadašnji član Lovćena, Iskre, Sutjeske, Fljamurtarija, Borca iz Čačka, Mladosti iz Velike Obarske, Grblja, moldavskog Šerifa nakon polusezone u Mornaru odlučio je da pojača komšijski klub, gdje će nastojati da pruži doprinos što boljim rezultatima.

Ulcinjani su iz redova Mornara osim Nikolića ,,uzeli” i Denisa Džanovića, a za što ubojitiji napad angažovan je i Japanac Juki Takatoku. Osim njih stigao je vezista Nikola Ivanović, te defanzivac Ronaldo Rudović, a uprava kluba zbog pravila mladog igrača angažovala je i tri fudbalera ispod 21 godine i to golmana Amara Kaltaka i defanzivce Blagoja Đurkovića i Luku Božovića.

Prvobitno je klub obnovio ugovore sa mladim igračima Zaimom Divanovićem i Valentinom Rudovićem, koji su ujedno i proizvodi mladih selekcija ovog kluba.

Sa druge strane, u odnosu na prvi dio sezone Ulcinjane su napustili Adrijan Rudović koji je pojačao grčki Panseraikos, Fatmir Molabećirović koji je pojačao Besu iz Peći, Miloš Pavićević, koji je prešao u Igalo, te Edmond Kurti koji je odlučio da se oproba u Americi.

Ulcinjani, koji su jesenji dio završili na sedmom mjestu sa 23 boda (pet manje od baraža i šest više od opasne zone) na startu drugog dijela sezone, 4. marta, gostuju Lovćenu.

Send this to a friend