Fudbal BUDUĆNOST SE SPREMA ZA PRVI MEČ PROTIV ZARJE

Bakić: Možemo i sa Ukrajincima

Obećano je urađeno – uz prolazak dalje Budućnost je protiv estonske Trans Narve pokazala dobru i efikasnu igru, što je vjetar u leđa za dvomeč druge runde kvalifikacije za Ligu Evrope protiv ukrajinske Zarje.

Protiv estonskog predstavnika mlađani Dušan Bakić je bio jedan od najistaknutijih, upisao se u listu strijelaca i opravdao povjerenje stručnog štaba.

“Prvo moram da se zahvalim stručnom štabu na ukazanom povjerenju, na ovako važnim utakmicama za naš klub”, rekao je Bakić.

“Što se tiče Estonaca uporno smo dobijali instrukcije da nebi slučajno prišli revanšu po formuli,,lako ćemo” posle dobrog rezultata u gostima. Ono što je bitno zadovoljni smo i igrom, i prolazom dalje. Petnaestak minuta nijesmo bili pravi, ali u ove dvije utakmice nije baš to preveliko opuštanje”, dodao je Bakić.

Protiv Zarje će biti mnogo teže?

“Svaka ekipa u ovom takmičenju posjeduje kvalitet. Nije bilo lako ni u prvom kolu. Zarja je sigurno kvalitetniji rival, ali mislim da imamo velike šanse, jer imamo kvalitet i pokazali smo da možemo sa svima da igramo. Samopouzdanje i atmosfera koja vlada, uz naš neosporan kvalitet biće naš veliki adut i u meču protiv Zarje”.

Kako ste zadovoljni svojom igrom?

“Zadovoljan sam, a gol je nagrada za moju dobru igru i samopouzdanje. Mogu uvijek bolje i trudiću se da napredujem i u svakom meču dam maksimum”.

Prvi meč igrate kod kuće?

“Što se mene tiče radije bih da gostujemo u prvom mnječu, jer bi tako mnogo više znali o našem protivniku, ali iskusni smo i vjerujem da ćemo se i dvoboju protiv Ukrajinaca na kraju radovati”.

Koji bi rezultat bio dobar pred revanš u Ukrajini?

“Svaka pobjeda bez primljenog gola. Hoće li tako i biti ostaje da vidimo za nekoliko dana. Publika je nas dvanaesti igrač, i zato ih pozivam da dođu u što većem broju kako bi zajednički napravili još jedan korak ka plasmanu u naredno kolo”, zaključio je mlađani Bakić.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Goran
Gost
Goran

Obecanje ludom radovanje

Samo MNE
Gost
Samo MNE

Prvo skoči pa reci hop jel !!??

Send this to a friend