Fudbal

Bakić vjeruje da nije sve izgubljeno

Marko Bakić vjeruje da Crna Gora i dalje ima šansu da se domogne Evropskog prvenstva.

Nakon četiri meča naši su sakupili samo dva boda, ali se nadaju da bi sve mogli da preokrenu već od septembra.

“Teško je reći nešto pametno nakon utakmice koju smo izgubili ovako 3:0, nije lako što se vraćamo kući sa lošim rezultatom. Primili smo golove iz nekih naših grešaka koje su mogle da se spriječe. Gledajući samu igru mi smo imali taj posjed i neku inicijativu, ali nijesmo imali konkretne šanse sem jednu ili dvije koje smo mogli da realizujemo. Primili smo ta tri gola koja odaju utisak teškog poraza. Žao nam je jer su svi htjeli da daju maksimum, da pokažu da žele, da mogu i da hoće. Nije nam se dalo, zasluženo smo izgubili i samo se rezultat pamti.” kazao je Bakić nakon meča i dodao:

“Nama ostaje da izvučemo dobre stvari i da izvučemo pouke, što nam može pomoći u budućnosti. Nije još ništa izgubljeno, makar ja tako mislim, gledajući rezultate u grupi svako svakog može da pobijedi, mi smo izgubili, ali se nadamo da će se u nastavku sreća okrenuti na našu stranu, trebaće nam za to i znanja, ali možemo mi da prekrenemo situaciju, nije sve gotovo!”

Baš je Češka reper za drugo mjesto u grupi, trenutno ima četiri boda više i meč manje.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Bel
Gost
Bel

Ako bude sve isto kao ove dvije utakmice mrka kapa Bakicu ! Pola tima nam ne prva himnu pola tima ne igra srcem pola tima nije briga za reprezetaciju već samo da svoje ime istaknu u svijetu nema tu tima niti igre !!!

Aaaa
Gost
Aaaa

Samo neka igraju nasa djeca, pa i neka gube. Bakic > Sumadija & BG pasaluk.

Rimski trg
Gost
Rimski trg

Lošu robu uzimaš moj Bakiću. Bolje Vam je neđe u Rogame da otvorite neku fabriku čipsa od smokava.

Send this to a friend