Fudbal

“Bando i gadovi, ostavite Luku na miru!”

Dugogodišnji predsjednik zagrebačkog Dinama i menadžer Luke Modrića Zdravko Mamić rekao je da su mediji u toj zemlji željeli linčuju kapitena nacionalnog tima i nazvao ih bandom i gadovima.

Vezista Reala nedavno je stao na stranu alfe i omege Zagrepčana, zbog čega je protiv njega pokrenuta istraga jer je navodno lažno svjedočio u Mamićevu korist.

“Imam šest ugovora sa Modrićem, anekse… Luka ima veoma dobro pamćenje, ali se u jednom trenutku nije mogao sjetiti svog debija. Pomogla mu je tada vaša kolegica Dea Redžić da to kraće potraje. Zar se svi vi sjećate svakog trenutka? Luka pleše po stadionima svijeta, proslavlja svoje ime i svog Obrovca iz kojeg je morao da pobjegne jer su mu tamo zaklali djeda. Bando i gadovi, prestanite da prljate ime Luke Modrića. Bio je u izbjeglištvu, ja sam ga uzeo – bio sam mu i tata, i mama, brat i sestra… Učio sam ga kako se sjedi, kako se govori, kako da se obuče, uči engleski… Ja sam ulagao u njegov razvoj. Uzeo sam ga iz milosrđa, ko je tada znao da će on postati ovakav igrač”, rekao je Mamić na konferenciji za novinare, a prenosi index.hr.

Potom je Mamić objasnio i situaciju vezanu za visini obeštećenja kada je Modrić odlazio iz Dinama.

“Luka je rekao da je transfer između 21 i 23 miliona eura. I neki kažu: ‘Vidi kako laže, ne sjeća se da je bio 21 milion. E, pa nije istina, već je iznosio 22 i po miliona jer je Dinamo dobio i bonuse. Evo ga, ako želite da pogledate. Dinamo i Modrić su 29. aprila potpisali sporazum o podjeli i ona je isključivo u brojkama – tu stoji njegov potpis. Recimo da nema tih aneksa, iako svi svjedoče, pa zar taj sporazum ne vrijedi? Modrić je nakon tog sporazuma još dva mjeseca igrao u Dinamu! Zašto smo tako prokleti da napadamo takvog igrača? Jeste li ikada čuli da se hrvatski reprezentativac ispituje u 21 sat? Tada je bilo ispitivanje, izvukli su ga iz hotela, a on je došao na pripreme sa reprezentacijom. I nakon sat i po vremena mu u usta stavili jednu rečenicu koju je on dobro shvatio. Sad od njega prave monstruma i lažova”, dodao je u svom stilu Zdravko Mamić.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Trg Argentina
Gost
Trg Argentina

Sad ih fino pozdravi i zahvali se sto su ri priduzili odmor jer ti vise ne zelis da igras za reprezentaciju i tu prslu drzavu.. ovo se ne zna dje su gori.. nego sve su to balkanske drzave..

Send this to a friend