Fudbal Ništa od povratka

Bećiraj daleko od Budućnosti

Rekorder po broju nastupa u crnogorskoj reprezentaciji Fatos Bećiraj nikada nije krio da bi volio da karijeru završi u Budućnosti, klubu u kojem je krenula njegova fudbalaska priča.

Snažni napadač ima 32 godine, a sada je slobodan na tržištu – je li trenutak da se kockice poklope?

Nezvanično saznajemo da je između dvije strane bilo kontakta, direktnog ili indirektnog, ali da je dogovor u ovom momentu daleko.

Navodno – ponuda ,,plavih“ nije dovoljno izdašna za Bećiraja, a sa druge strane uslovi pod kojima bi se igrač vratio pod Goricom nijesu prihvatljivi za upravu novog šampiona.

Bećiraj je ostavio veliki trag u Budućnosti sa kojom je 2008. godine osvojio prvu titulu u klupskoj istoriji.

Nastupao je za tri Dinama – zagrebački, moskovski i bjeloruski. Put ga je vodio u Kinu (Čangčun Jataji) i belgijski Mehelen, a donedavno je bio član Makabi Netanje iz Izraela.

Za naš najbolji državni tim upisao je 69 utakmica i postigao devet golova.

9

avatar
1000
7
2
0
 
7
Uvijek SutjeskaDjoleDžikson40 mil Dem mamacrni sport CG
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Uvijek Sutjeska
Gost
Uvijek Sutjeska

Džikson ,da te podsjetim na neke stvari.Kad smo prvi put bili prvaci status ove trojke je bio sledeci:Nikola je radio kao konobar a kasnije u direkciju za imovinu i njega je kao i Jova u klub doveo tadašnji predsjednik Mitar Matijaševic.Vujke je doveden da bude direktor stadiona.Posle pola godine i prvog mjesta Predsjednik Matijaševic ,trener Radoicic i Gardasevic (direktor sportski… Više »

Djole
Gost
Djole

Ide on u Decic

40 mil Dem mama
Gost
40 mil Dem mama

Može još dvije godine jako da igra ovaj momak treba mu pomoći bio je za budućnost kad je trebalo.

Buducnost NO1
Gost
Buducnost NO1

najbolji momak u reprezentaciji crne gore! svaku srecu ti zelim.. bit ce vremena i za buducnost guraj bar jos 2-3 godine vani!!

uvijek Sutjeska
Gost
uvijek Sutjeska

Veliki skauti i menadžeri SUTJESKE sada će da stupe u akciju i da naprave transfer desenije .Predsjedniče kluba , ako išta znaš , , razjuri te ljude iz uprave kluba , uništili su klub. Rampu im staviti na mostu bistričkom .Peca za direktora kluba i biće opet dobra Sutjeska .Da te posjetim . treba obilježiti 100 godina kluba.Ako to ne… Više »

crni sport CG
Gost
crni sport CG

sutjeska se od avgusta raspada i ide u dubiozu.. Decic im je vec kupio pola kluba jer prave ekipu za evropu!!

Džikson
Gost
Džikson

Uvek sutjeska mislim da praviš veliku grešku kod uprave. Obzirom da sam surađiva sa njima i drugim klubovima izvini vi niste svesni o jakim se ljudima radi. Pa ko je prviu titulu donio. Oni sa Gagom i njega treba vratiti i dati mu odriješene ruke. Ti momci Nikola, JOVO, Vujke svaka vi čas tako se radi s u interes kluba… Više »

makseodavde
Gost
makseodavde

Kad ako ne bi imao ponuda sve ce prihvatiti

makseodavde
Gost
makseodavde

Polako

Send this to a friend