Fudbal

Benfika dolazi po bisera Mladosti

Omladinska škola Mladosti radi punom parom, a talentovani klinci su zanimljivi evropskim klubovima – u januaru je Ognjen Stijepović zadužio dres italijanske Sampdorije, a tokom ljeta Petar Pavlićević bi mogao da navuče opremu portugalske Benfike.

Pavlićević je dugo na oku portugalskog velikana, a kako Dnevne novine saznaju kompletan posao oko transfera bi trebao da bude završen u narednih par dana. Možda već danas.

Talentovani omladinac Mladosti se najbolje snalazi na poziciji polušpica što je juče igrao na utakmici omladinskih selekcija Crne Gore i Jermenije (3:1), ali mu nije strano nijedno mjesto u veznom redu. I to je veliki plus za mladog fubalera.

Petar Pavlićević je do sada igrao za kadete i omladince Mladosti, kao i za kadetsku selekciju Crne Gore, dok je trenutno član omladinske reprezentacije naše zemlje.

Transfer u Benfiku bi bio veliki korak u karijeri i prilika za napredak, ali i poklon za punoljestvo daroviti klinac “romantičara” sjutra (četvrtak), pa bi transfer u benfiku predstavljao poklon za punoljestvo 10. maja, puni 18 godina (rođen 10. maja 2000. godine)!

Pavlićević je kao 16-godišnjak bio na meti mađarskog Videotona, trenirao je sa vršnjacima iz Sekešfehervara, ali je najtrofejniji tim Portugala i rekorder Primeira lige po broju titula (36) i Kupova (26) očigledno duže pratio razvoj još 17-godišnjeg igrača i bio je konkretan.

Ako se Mladost i Benfika dogovore oko uslova, Pavlićevića će u Lisabonu dočekati 19-godišnji zemljak Ilija Vukotić, koji igra za drugi tim portugalskog velikana, gdje će i Petar biti prekomandovan.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Lektor
Gost
Lektor

Sredite malo ovu rečenicu!
“Transfer u Benfiku bi bio veliki korak u karijeri i prilika za napredak, ali i poklon za punoljestvo daroviti klinac “romantičara” sjutra (četvrtak), pa bi transfer u benfiku predstavljao poklon za punoljestvo 10. maja, puni 18 godina (rođen 10. maja 2000. godine)!”

Ooooooo
Gost
Ooooooo

BRAVO! Prava faca za Benfiku :). Sa srećom…

Middle Finger
Gost
Middle Finger

Od kad je Felaini u Mladost? 😏

Send this to a friend