Fudbal

Bićemo spremni za Evropu

Fudbaleri OFK Titograda se već desetak dana nalaze u trenažnom procesu. Pod komandom novog šefa stručnog štaba Dragoljuba Đuretića “romantičari” se spremaju u svom kampu, a sve u u cilju da što spremnije dočekaju evropske obaveze u julu.

Iskusni defanzivac Ivan Novović rekao je za naše novine da se ekipa već privikla na rad novog stratega i da im takav tempo odgovara.

“Iza sebe imamo desetak dana rada i za sad sve ide po planu. Šef stručnog štaba ima program rada koji prija svakom igraču tako da smo se odmah navikli na njega. Ove godine nećemo ići nigdje na pripreme, već ćemo sve treninge i pripremne utakmice odraditi na našem terenu i nadam se dobro pripremiti za izazove koji nas očekuju”,  istakao je Ivan Novović za “Dan”.

Žrijeb za prvo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope bio je takav da su Podgoričani za rivala dobili jednu od najboljih bugarskih ekipa – CSKA iz Sofije. “Crveni” će u prvom meču biti gosti, a revanš će igrati na stadionu pod Goricom.

“Prva utakmica je u Sofiji protiv sjajnog protivnika kakav je CSKA. Znamo da su se do samog kraja borili za titulu sa Ludogorecom tako da to dovoljno govori o njihovom kvalitetu. U svojim redovima imaju reprezentativce Bugarske, kao i Brazilce i Portugalce. Na papiru oni su favoriti, ali to ne mora nista da znači. Imamo još 16 dana da se pripremimo, pojačamo i upoznamo što bolje sa njihovim timom. Nadam se da ćemo ih iskoristiti na pravi način i da ćemo spremni dočekati evropske okršaje”, poručio je Ivan Novović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
čpc
Gost
čpc

da se ne lažemo, nemate šanse. Farska ostrva 2 ulice su vas izbačili iz evrope, njih niste uspjeli da pobijedite. A za bugare ste se već pokazali – ludo bilo protiv ludogoreca. pa će poslije biti krive sudije, teren, lopta, ovo ono.

Send this to a friend