Fudbal Vladan Milojević poslije poraza u Atini

Bili smo blizu, ako sam odgovoran, napustiću klub

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da je njegov tim bio blizu plasmana u nokaut fazu Lige Evrope, kao i da će napustiti klub, ako se zaključi da je on odgovoran za ispadanje sa međunarodne scene.

Beograđani su u direktnom meču poraženi od Olimpijakosa 1:0 nakon penala koji je tri minuta skrivio Žander igrajući rukom u svom kaznenom prostoru.

“Poslije ovakve utakmice kada izgubite, sigurno nije prijatno. Nismo nažalost uspjeli, bili smo blizu. Ali, šta da radimo, idemo dalje, takav je život. Kao odgovoran čovjek, ne samo trener, reći ću da je najveća odgovornost na meni. Ako hoćete da preuzmem odgovornost nemam problem da kažem. Napravićemo analizu na kraju prvog dijela sezone. Predstoje razgovori sa upravom, ako sam odgovoran napustiću klub”, rekao je Milojević.

Njegov tim je u prvom poluvremenu imao veliku priliku, kada je Marin izborio penal, ali je Tomane sa 11 metara pogodio prečku.

“Moja odluka je da Marin šutira penale, a drugi Tomane. U tom trenutku je Marin osjećao da ne može, uzeo je Tomane i to je to”, zaključio je Milojević.

Send this to a friend