Fudbal Ofanzivac Sutjeke Damir Kojašević razočaran remijem protiv Petrovca

Bili smo mnogo bolji, ali lopta nije htjela u gol

Rezultatski gledano, nikakva Sutjeska, kad nije mogla dobiti Petrovac koji nije u posljednje četiri godine osim boda, odnio iz Nikšića. Ali, kada se gleda igra, kada se pobroje šanse – reklo bi se da su Nikšićani zaslužili mnogo više prije dva dana kraj Bistrice.

Šampion je drugi na tabeli i dobro mu je da zadrži tu poziciju. To je sada realnost, pogotovo nakon Koma i Petrovca, 15 bodova minusa u odnosu na vodeću Budućnost teško je nadoknaditi, a neće biti lako izdržati pritisak trećeplasirane Iskre.

Nikšićani u nedjelju gostuju lideru u najvećem crnogorskom derbiju, a protiv Podgoričana neće igrati Damir Kojašević koji je zaradio kazneni žuti karton u prošlom meču.

“Dešava se. Bili smo mnogo bolji, napadali, imali posjed lopte, ali lopta nije htjela u gol. Takmičari smo i ja mislim da smo takva ekipa, a to znači da ne odustajemo do kraja. Sada se razmišlja samo o Budućnosti. Nemamo pravo na grešku, a ni ja nemam pravo da igram derbi. Ima još dosta do kraja, biće gotovo nemoguće ostvariti našu misiju, ali vrijedi vjerovati. U svakom slučaju, Sutjeska će igrati kako se od nje i njenog imena očekuje, do kraja”, kazao je Kojašević, krili napadač Nikšićana.

Send this to a friend