Fudbal Kako su se pojačavali timovi u CFL

Bivši reprezentativac Japana najzvučnije ime u crnogorskom prelaznom roku

Spuštena je zavjesa na zimski prelazni rok u Crnoj Gori, a za razliku od prošlog januara i februara kada niko nije želio da dođe u Telekom 1. CFL, sada se situacija promijenila…

Međutim, kao po navici i dalje se radi o povratnicima i nepoznanicama. Međutim, izdvaja se jedan kapitalac, a ugrabila ga je Iskra 30-godišnji vezista Kohei Kato je definitivno najzvučnije pojačanje.

Bivši reprezentativac Japana (igrao jedan meč kod Vahida Halilhodžića) je u Rudaru (2013/2014, 2014/2015 (titula)) igrao perfektno, a to mu je donijelo transfer u poljsku Ekstraklasu (Podbeskidze), a prije povratka u Crnu Goru nosio je dresove Beroea, Sagan Tosua i Viđev Lođa…

Aktuelni lider Budućnost je mijenjala najviše dovela je rekordnih osam igrača, a nepoznanice kao što su Vukajlović, Vidić, Moraitis, pa je pred Mladenom Milinkovićem zahtjevan posao da ih uklopi.

Sutjeska praktično ništa nije mijenjala (stigao Marko Vuković), a najveća dobit šampiona mogu da budu povratnici iz povreda Stefan Cicmil, Milutin Osmajić i Bojan Ciger.

Zeta se osvježila brzonogim Kođom Nijaveđijem, Podgorica je proširila igrački kadar iskusnim prvoligaškim igračima, dok je OFK Titograd pojačao odbranu i napad provjerenim povratnicima Erminom Alićem i Admirom Adrovićem.

Rudar je reagovao shodno finansijskim mogućnostima, a Kom, Petrovac i Grbalj su se okrenuli poznatim imenima u našim okvirima kako bi se opustili u borbu za opstanak.

Tags
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Prč
Gost
Prč

E kad ekipi koja je prva na tebili promijenis 8 igraca,na sta ce to da lici sad

The Stig
Gost
The Stig

I ovaj se spasio

Send this to a friend