Fudbal

Zbog vjerovanja u paranormalno fudbaler imao seksualne odnose sa sestrom i tetkom

Nekadašnji igrač Nanta i Remsa i reprezentativac Gabona Šiva N’Zigu otkrio je nenormalan način na koji je njegov otac pokušao da mu “unaprijedi” karijeru.

N’Zigu je ispričao da je zbog vjerovanja u paranormalno imao i seksualne odnose sa sestrom i tetkom.

Šivina majka je platila životom zbog vjerovanja da će mu fudbalska karijera biti uspješnija.

“Ja sam bio žrtva sekte u Africi. Ona je široko rasprostranjena i o tome ne smije da se priča. Moja majka je ubijena, ubio ju je moj otac, a ja sam imao odnose sa sestrom, tetkom i muškarcima”, rekao je N’Zigu.

On je prije 18 godina postao najmlađi strijelac Kupa afričkih nacija kada je dao gol Južnoj Africi, ali njegovi roditelji su lažno predstavili i godine fudbalera i predstavili ga pet godina mlađim nego što jeste. Zvanično je tada imao 16 godina i 93 dana.

Karijera ga je vodila ka Francuskoj pa je od 1999. do 2003. igrao za Nant B, a onda od 2001. do 2005. i igrač prvog tima Nanta. Igrao je za Rems do 2010, a potom za slabije klubove.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Tijana
Gost
Tijana

Ja ne verujem šta ovde piše…
Do mog mozga ovo ne može da dopre kao neka istina…

Vartolomej
Gost
Vartolomej

Sjeticemo se svi ovog komentara, jer do tada nećemo imat o čemu mislit osim o jednom komentaru, na jednom portalu, na veoma bitnoj vijesti. Hitno da ti psihić propiše nešto, jer kad shvatiš svoju nebitnost, kukala nam šajka.

MEE
Gost
MEE

Welcome to Montenegro! Kako je krenulo neces biti sam, braca dolaze…

Nme
Gost
Nme

Svi vi sto ste udarili ove negativne komentare shvaticete sta sam htio reci za par godina kad ih cika Dule dovede,… Imate dosta slučajeva u Bosni pa razmislite sta sam htio reci

vozi misko
Gost
vozi misko

druze, mislis li da si bitan uopste?

alil
Gost
alil

mislis na kacavendu i poglavare spc kad se igraju vozova

Horacije
Gost
Horacije

Alile, alile, stalno ti je on na pameti.

Send this to a friend