Fudbal Rudari na Zlatici

Bod dobar, pobjeda je želja

Prekid sezone, izazvan pandemijom korona virusa, ostavio je traga na Rudar.

Možda i više nego što se mislimo ekipa koja je otvorila proljeće sa četiri uzastopne pobjede, vratila se na teren sa dva vezana poraza.

Uz slab utisak u oba meča protiv Zete na Trešnjici (2:0) i Podgorice pod Golubinjom (3:0). Može li gostovanje na Zlatici da vrati Pljevljake tamo gdje su bili poslije zimskih priprema?

“Loš start za nas, korona je uradila svoje. Vanredna situacija nas je prekinula kada smo bili u naletu. Skoro tromjesečni prekid nam očigledno nije prijao. Malo smo vremena imali za timski rad. Moramo da se spremamo kroz utakmice. Vjerujem da ćemo naći načina da dignemo formu i ponovo osvajamo bodove”, rekao je defanzivac Predrag Kašćelan, koji nastavlja:

“Pred nama je težak ispit. Kom je u opasnoj zoni i uradiće sve da nas pobijedi. Ipak, i mi se pitamo. U ovom trenutku bi nam odgovarao i bod, ali uradićemo sve da osvoj imo sva tri. Bio bi to ogroman korak ka cilju, a to je opstanak bez baraža”, ističe iskusni štoper.

Hendikep za Rudar je odsustvo prvog napadača Vula Vujačića koji je povrijedio koljeno.

“Fali i vezista Marko Krasić koji je ostao u Srbiji zbogpandemije. Imamo deficit sa igračkim kadrom, a dobro se zna da je nama i pojedinac od ogromnog značaja. Da ne govorimo koliki je problem kada nam fale dva ili više igrača. Krasić nije sa nama od kada je počela pandemija, a sada je i Vujačić van ekipe i još ne znamo kada ce se vrariti. Nadam se, ipak, da ćemo se konsolidovati. Pokazali smo da vrijedimo. Vjerujem u ovaj tim. Borićemo se protiv Koma i uraditi sve da se zadovoljni vratimo u Pljevlja”, zaključio je Kašćalan, nekadašnji član Grblja, Bokelja, Titograda, subotičkog Spartaka, grčke Dokse, te ruskih Arsenal Tule i Himika.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Mirko
Gost
Mirko

Sudija poslije korone hahaha

Serdar
Gost
Serdar

Daj Boze

Send this to a friend