Fudbal

Borba za pozicije pred baraž

Petrovac je siguran učesnik baraža, a tamo će 99 odsto igrati i Kom Eurozox.

Podgorička ekipa može do opstanka bez doigravanja jedino ako savlada ,,nebeskoplave”, a Iskra izgubi od ranije otpisanog Dečića, što je scenario u koji gotovo niko ne vjeruje.

Duel u Petrovcu, ipak, ima kakav-takav značaj jer će od konačnog poretka na tabeli zavisiti sa kim će se sresti u baražu. Kom ima dva boda više od ekipe Rudolfa Marčića i u blagoj je prednosti.

“Svaka utakmica nam je bitna, tako da ćemo i protiv Koma dati sve od sebe da pobijedimo. Faliće nam nekoliko prvotimaca, ali i Kom je oslabljen, tako da možemo očekivati povoljan rezultat. Što se tiče rivala u baražu, pripremićemo se najbolje što možemo za te dvije utakmice bez obzira na to sa kim ćemo igrati. Ne opterećujemo se ko će nam biti protivnik”, rekao je Balša Boričić.

Kom Eurozox u prošlom kolu propustio je priliku da izađe iz opasne zone, a iako je teoretski moguće da danas pobjedom izbjegne baraž, i u timu sa Zlatice svjesni su da su gotovo sigurni učesnici kvalifikacija.

“Pokušaćemo da savladamo Petrovac, jer postoji mogućnost da možemo izbjeći baraž. Uz to treba nam kiks Iskre, ali svakako moramo dati sve od sebe da ostvarimo što bolji rezultat”, kazao je Nikola Đurković, vezista Koma.

Send this to a friend