Fudbal Kvalifikacije za Ligu Evrope

Na naše dobre rezultate gleda se kao da su očekivani, dok se od svakog kiksa pravi drama

foto: FK Partizan

Trener Budućnosti Branko Brnović optimista je pred revanš prve runde kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Trans Narve.

“Plavi” su prije sedam dana slavili u Estoniji 2:0 i imaju sjajnu šansu da pred svojim navijačima ovjere plasman dalje.

“Narva je potcijenjena od naše javnosti. Znamo dobro da posjeduju kvalitet. U našoj ligi sigurno bi se borila za vrh. Uvijek sam optimista i vjerujem u svoj tim. Na dobar rezultat Budućnosti gleda se kao nešto očekivano, dok se od svakog kiksa pravi drama. Želimo da potvrdimo pobjedu iz prvog meča, ne želimo da dozvolimo iznenađenje – ne kažem da ispadnemo, ali ne bi valjalo ni da igramo neriješeno, eventualno da izgubimo 2:1. Ne bi to bilo dobro za samopouzdanje”, rekao je Brnović.

Budućnost i Trans Narva igraće sjutra od 20.45 na stadionu pod Goricom.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Montenegro
Gost
Montenegro

Dobri rezultati..?? pobijedit ekipu sa malte ili san marina ili farskih ostrva.. a kiks je izgubit od istih.. a nije kiks nego katastrofa sirokih razmjera!!

Preko Morace
Gost
Preko Morace

Pa mozda zato brna sto je u pitanju FK Buducnost, a ne fk drezga iz pipera..E onda bi mogli gubit i 10 0 sto se mene tice..A ovako zna se da je cilj Buducnosti svake godine dupla kruna, a u evropu uz pametnu klupsku politiku mogla bi se proc i 3 kola sigurno..Pa sto da ne igramo i grupnu fazu… Više »

Montenegro
Gost
Montenegro

Ne moze druze kad im je miliji euro od majke.. oni zato i organizuju u antaliju ili zlatibor pijacu te djece te ih novče ka grla na stocnu.. evo ti primjer ovogodisnji na Zlatibor.. bili smo tibexpozitura paetizana i za burek im prodali nekoliko igraca.. pargizanu valjaju nama ne valjaju a uigravamo se toboz za evropu..

Petar
Gost
Petar

Na žalost ili sreću (kako ko gleda) Budućnost u CG, osim u Pg, nema status kao što Zvezda ili Partizan imaju u ostalim gradovima u Srbiji. Zbog čega? Više je razloga…prvo, osim toga što su u klubu ponikli jedan Dejo i Peđa, nema veće rezultate u prošlosti, dakle nema pobjednički mentalitet….Drugo, puno se politike mješa u vođenju kluba, treba struka… Više »

Send this to a friend