Fudbal Plavi na ispitu protiv razigrane Iskre

Budućnost bez prava na novu grešku

Još jedno iskušenje čekaće fudbalere Budućnosti. Gostuju Iskri, ekipi koja igra dobro i koja će u ovom meču igrati na pobjedu.

“Izgubili smo dvije utakmice i tu nema opravdanja. Sami smo krivi, ali zaista moram istaći i da smo na tim utakmicama igrali prilično kvalitetno. Ako kažem da smo sami sebe dali četiri gola, jedan protiv OFK Titograda, a tri protiv Sutjeske, onda moram reći da nas je sreća zaobišla. Međutim, današnji meč protiv Iskre je za nas veoma značajan. Ucinicemo sve da pobijedimo kako bi se vratili na pravi put”, rekao je Dejan Mrvaljević, koji će danas na klupi “plavih” mijenjati suspendovanog Branka Brnovića.

Vezista plavih Miloš Raičković je istakao da je Iskra kvalitetna ekipa i da će biti jako teško.

“Na nama je da pružimo dobru igru, kvalitet posjedujemo i ubrzo će sve doći na svoje mjesto. Eventualnom pobjedom u nastavku bi mnogo toga bilo drugačije”, rekao je Raičković.

Pobjedom nad Petrovcem u srijedu popodne, fudbaleri Iskre vratili su se na pobjednički kolosjek. Osvojili su Danilovgrađani tri veoma važna boda u borbi za što bolji plasman, a uz to na najljepši mogući način su najavili utakmicu protiv Budućnosti koju igraju danas.

“Očekuje nas teška utakmica protiv jako kvalitetnog protivnika, koji je uzdrman nakon dva uzastopna poraza. Međutim, mi gledamo samo sebe, slavili smo u prošlom kolu i vratili se na pravi put. Želimo da nastavimo sa dobrim rezultatima ko god nam bio protivnik i vjerujemo da ćemo u tome uspjeti. Naš cilj je zacrtan, to je Evropa i nadam se da ćemo to i ostvarit”, istakao je napadač Iskre Bogdan Milić.

Poznato je da je teren stadiona Braće Velašević u rekonstrukciji, pa će sastav trenera Aleksandra Nedovića domaćin biti u Golubovcima, od 15 sati.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
E a da
Gost
E a da

Naprijed Iskra

marius
Gost
marius

Kad neko na dvije potonje utakmice sam sebe dade 4 gola, onda se tu nikako ne moze kazat , da nema srece. To je predje podatak za Ginisa, jer cisto sujmam da je to neko uradio u tako kratkom roku.

Send this to a friend