Fudbal Odluka čelnika plavih

Budućnost suspendovala igrača koji je odbio da potpiše ugovor

Rukovodstvo Budućnosti suspendovalo je devetnaestogodišnjeg Ivana Bojovića nakon što je odbio da potpiše trogodišnji ugovor.

Mladi ofanzivac je dobijao šansu od početka sezone, kao starter ili sa klupe, uglavnom kao krilo, mada je igrao i kao lijevi bek.

Koje god mjesto da je pokrivao – nagovijestio je veliki potencijal.

Uprava crnogorskog šampiona ponudila je brzonogom fudbaleru dugoročnu saradnju, ali Bojović nije prihvatio uslove za potpis profesionalnog ugovora.

Od tog trenutka mladi igrač više ne konkuriše za mjesto u prvom timu. U posljednjih nekoliko utakmica nema ga ni na klupi.

– Bojoviću ističe ugovor. Dečko je izrazio želju da ga ne produži sa nama i mi se već okrećemo nekim drugim igračima. Forsiramo druge mlade fudbalere koji će od proljeća biti sigurno u klubu, tako da je to nešto što je sasvim prirodno – kazao je trener Budućnosti Mladen Milinković.

Budućnost je ljetos ostala bez još jednog talenta – Milan Vukotić je otišao u zagrebački Dinamo.

Sada odlazi još jedna zvijezda u povoju…

– Što se tiče Bojovića, nema tu neke velike ljutnje, svako gleda svoj interes – on svoj, mi svoj. Dobio je šansu, pomogao je koliko je mogao, sada je izabrao neki drugi put i mi mu želimo puno sreće u nastavku karijere. Okrećemo se drugim fudbalerima iz naše škole – kazao je Milinković.

Bojović je od početka sezone u Telekom 1. CFL odigrao 891 minut, tačnije – nosio je dres na 11 mečeva, a jednom je pogodio protivničku mrežu.

Ponikao je u Budućnosti, a kratko je bio na pozajmici u Titogradu.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Marko
Gost
Marko

Zato Grbicu, Bozovicu, Ivanovicu i Vujacicu dozivotni ugovori

orny
Gost
orny

je li ovo vrsta mobinga?

milittlan
Gost
milittlan

Nije… u fudbalu je ovo normalna pojava svuda u svijetu. Al nije normalno da se brzo odustaje da se ne pregovara sa igracem ako je vec talenat.

naše ime
Gost
naše ime

ko ispira mozak ovim mladim momcima?

Lscg
Gost
Lscg

Ovako godinama unistavate mlade igrace.Ponudite im bijedne ugovore a kada nece da potpisu vi ih potpuno uklonite.Onda dovodite neke isluzene igrace od kojih nema nikakve koristi.Tako cete napraviti i sa igracima 2004 godiste koji su potpisali ugovore do 2023.

Prč
Gost
Prč

Smo je pitanne jesu li mu dali “nepristojnu ponudu” ostalo ne vidim problem.ako je ponuda bila korektna,onda decko nikad nije bio dijete buducnosti.kad poslije 11 utakmica tako lako odlucis da neces vise da igras.razumio bih da je ekstra klasa i da ga trazi neki velikan,al ovako,mislim da mu je neko samo napunio glavu.ovo cese stalno desavati ako buducnost nema novca… Više »

Marko
Gost
Marko

Pa i Osmanovic je presao i Titograd jer nije htio da prihvati ponudu.

Zwek1987
Gost
Zwek1987

Momak je bio nasljednik Grbića kao krilni napadač… iznenađujuće da nije želio da produži ugovor taman da još ojača…Moguće da ima već sređeno nešto u inostranstvu. Sa srećom momak ali mi nije jasno šta se dešava sad u Budućnosti- jesenji prvaci,odlična igra,ima se para a smijenjuju direktora i suspendovaše ovog malog

Send this to a friend