Fudbal Lider na nezgodnom gostovanju

Budućnost u Petrovcu juri nastavak perfektnog niza

Posljednje mjesto na tabeli Telekom 1. CFL pripada Petrovcu i ,,nebo-plavi žele da tu sliku što prije promijene nabolje.

Pod Malim brdom, međutim, dolazi trenutno najteži rival za “vađenje”, jedini tim sa maksimalnim učinkom Budućnost.

“Rezultatski smo vrlo loše otvorili sezonu, a u prve dvije utakmice smo zaslužili više. Međutim, što je tu je, doveli smo sebe u ovu situaciju i jedino mi možemo daje popravimo, što sam siguran da ćemo i uraditi”, rekao je kapiten Miloš Kalezić i dodao:

“Neće biti lako, ali ovo je prava utakmica za vađenje. Motiva nikom od nas neće faliti i vjerujem da od ovog kola kreću bolji dani zaPetrovac. Naš najveći problem do sada je bio nedostatak koncentracije u određenim momentima igre, čvrstine i agresivne igre, što trener traži od nas, a posebno je došlo do izražaja protiv Koma pri rezultatu 2:1 kada smo ispustili sigurna tri boda”.

Plan je četvrta pobjeda u nizu

Budućnost je lider na tabeli, jedini tim koji ima maksimalne tri pobjede. Isti ritam “plavi” žele da nastave i na gostovanju Petrovcu.

“Otvorili smo prvenstvo onako kako smo planirali. Najvažnije je da pobjeđujemo, iako smo svjesni da u igri ima još dosta prostora za napredak. Trenutno smo na 50 odsto mogućnosti, a dobili smo sva tri prethodna meča. To govori o našem kvalitetu koji će tek doći do izražaja. Vjerujem da ćemo i protiv Petrovca opravdati ulogu favorita”, rekao je Igor Ivanović.

Na skraćenom terenu pod Malim brdom, Podgoričani su u prošlosti često znali da zaribaju.

Koliko je ovo nezgodno gostovanje svjedoči činjenica daje Budućnost posljednji put slavila u Petrovcu prije nešto više od tri godine, tačnije 13. avgusta 2016.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Špijunsko Čevo
Gost
Špijunsko Čevo

Kakva najava šuplje lige…kakav će tim izvest u Evropu cikotići

Send this to a friend