Fudbal

Burić vjeruje u titulu, Vuković najavio izgradnju Istočne tribine

foto: PG Biro

Predsjednik Upravnog odbora FK Budućnost Žarko Burić je poželio dobrodošlicu na još jedno okupljanje članova i prijatelja FK Budućnost i izrazio zadovoljstvo što to polako postaje tradicija kluba.

On je istakao da je okupljanje organizovano na inicijativu gradonačelnika Podgorice dr Ivana Vukovića, dodajući da je to još jedan dokaz da Glavni grad vodi brigu o svom klubu.

foto: PG Biro

Burić je najavio da će sljedeće okupljanje biti u kampu FK Budućnost na Starom Aerodromu kada će se svi zajedno uvjeriti u rezultate rada uprave FK Budućnost u prethodne tri godine, posebno uslove za rad stručnog štaba i fudbalera.

“Bez obzira na trenutno stanje na tabeli, vjerujem u stručni štab i igrače FK Budućnost i nadam se da ćemo ove godine osvojiti titulu šampiona”, zaključio je Burić.

Gradonačelnik Podgorice dr Ivan Vuković je izrazio zadovoljstvo što je Glavni grad po prvi put domaćin i suorganizator ove manifestacije i dodao da svi okupljeni treba da budu ponosni na tradiciju i uspjehe kluba, dodajući da je FK Budućnost srce i duša Podgorice.

“Iako u Crnoj Gori imamo običaj kojim se ne možemo pohvaliti, a to je da one ljude koji završe svoju profesionalnu karijeru pomalo i zaboravimo, ovo je lijep način da pokažemo da nas takva praksa ne karakteriše, ali i da istovremeneo i drugima predstavimo kako to rade veliki fudbalski kolektivi kakav je FK Budućnost”, istakao je Vuković.

foto: PG Biro

Gradonačelnik je podsjetio da je gradska uprva zajedno sa partnerima iz kompanije Normal uspjela da finansijski konsoliduje klub i da će u narednom periodu raditi na širenju sponzorske baze.

“Drugi prioritet se tiče daljeg infrastrukturnog razvoja i unaprjeđenja uslova rada, posebno mlađih kategorije, a ono što ostaje zajednički zadatak svih nas jeste da konačno izgradimo istočnu tribinu stadiona pod Goricom i da FK Budućnost dobije dom kakav zaslužuje”, istakao je gradonačelnik.

Na svečanosti su uručene plakete porodicama legendi FK Budućnost: Slobodana Kovačevića, Dimitrija – Dima Mitrovića , Radomira –Rada Šakovića i Milana Dragovića.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Mrgud
Gost
Mrgud

Vjecna da.je ali se gladno ne moze . . Pa neka bude vjecna koliko hocetr . . . . Ali sa 129 e se ne moze . .samo toliko

DUKLJA
Gost
DUKLJA

Gradonačelniče Podgorice dr Ivane Vukovićiću,koliki je predviđeni buđžet za sufinansiranje sportskih organizacija putem Konkursa za 2019 godinu.

Hamko
Gost
Hamko

Biće te prvaci 2119…
Nikad nije kasno

Dejo 821filiala
Gost
Dejo 821filiala

Uzelio sam se starog društva.

mileva
Gost
mileva

Dejo se rukuje sa Vukovićem a gleda na drugu stranu! Mnogo ga poštuje, hahaha

Ziva istina
Gost
Ziva istina

Obecavao je taj i kej duz citave Morace,pa ne pominje vise.

Diego
Gost
Diego

Stidite li se kad dodjete da gledate tekmu ja se stidim stadiona

Varvar
Gost
Varvar

Kad Vukovicu kazi jednom vise kosta jedna zgrada nego istocna tribina OCEMO NORMALNI STADION

Gulas
Gost
Gulas

Je li ovo Bajica?

varvar stari
Gost
varvar stari

Svaka cast gradonacelnice.I ako nisam DPS,sve mi se vise svidjaju postupci gradonacelnika koji se ponasa kao pravi Podgoricanin,i cijeni simbole Podgorice kakav je FKB!!!

Bajice
Gost
Bajice

Šta je on tako značajno uradio da bi ga ti, ili bilo ko drugi cijenio?

Ranko
Gost
Ranko

Savez finansira izgradnju terena, Opstina sipa pola miliona godisnje, sta ulaze tajkun?Predsjednik Saveza bi trebao da izbjegava ova okupljanja.

Vjecna da je
Gost
Vjecna da je

ciji su klubovi stijena zabljelo zeta kom titograd itd itd….zasto se pare sipaju u buducnost samo ….zbog politike jel…

Sendvic
Gost
Sendvic

Sutjeska je zakon !!!

Primorac
Gost
Primorac

Stadion iz nekih bivsih vremena, stvarno ga renovirajte izgradite istok… Ne samo prazne price

burence
Gost
burence

Zasto? Ne moze ni ovakav da se popuni ni kad dolazi jedna Engleska a ne neka ekipa iz CG lige. Zasto bacati novac? Nek naprave neki park, skolu, vrtic, KOLEKTOR, dom zdravlja, mnoge ulice vape za malo asfalta da ne kazem trotoarom itd. Mada, ka da se ovaj Pantelija i zasta pita. Kako ono kazete gos’n gradonacelnice: “Nisam da se… Više »

Podgoricanin
Gost
Podgoricanin

Sramota da Crna Gora nema nacionalni stadion.Ne treba nam zbog FK Buducnost nego zbog meceva reprezentacije,
da nas ne gleda evropa i svijet kroz onako bijedan stadion!

Primorska
Gost
Primorska

Karte duplo jeftije veci kapacitet pa ce bit 20 hiljada, a ne 30€ a narod kraj s krajem, eto jedan od razloga.
A jedna zemlja mora da ima krsteni stadion.

Send this to a friend