Fudbal Zadovoljni Tuzani

Camaj: Dečić je porodica i ništa nije slučajno

Dečić je i nakon 10. kola jedini tim u Crnoj Gori koji ove sezone nije osjetio gorčinu poraza.

Minulog vikenda činilo se da će Tuzani konačno pasti – nakon samo 15 minuta duela protiv Budućnosti pod Goricom Dečić je imao dva gola zaostatka. Ali ni tada Dečić nije želio da se preda. Mlada ekipa trenera Edisa Mulalića igrala je hrabro, vjerovala do kraja, a uz već prepoznatljivu borbenost, srčanost i nevjerovatnu energiju, uspjela je da se vrati u meč, stigne do izjednačenja i na kraju velikog boda koji je dokaz da ovaj tim definitivno može mnogo.

“Bila je ovo veoma teška utakmica. Igrali smo protiv najbolje ekipe u državi i sigurno da protiv Budućnosti, koja je šampion nije lako doći do pozitivnog rezultata. Međutim, imali smo veliku želju, uspjeli da se vratimo nakon lošeg početka i sigurno da smo po prikazanom zaslužili bod”, kazao je mladi napadač Dečića Ilir Camaj.

Upravo je mladi Camaj obilježio duel protiv Budućnosti. Camaj koji je bio strijelac u mečevima protiv Budućnosti u prvom krugu, koji je srušio i bivše šampione, sada je još jednom pokazao golgetersku moć baš protiv šampiona i na taj način dokazao o kakvom se potencijalu radi.

“Nije bilo lako. Otvorili smo loše utakmicu. Brzo primljena dva gola i definitivno je da bi protiv Budućnosti malo ko mogao da odreaguje nakon takvog šoka. Ali imamo nevjerovatnu energiju i hemiju, nijesmo padali, vjerovali smo u sebe i nadali se da možemo da se vratimo u meč. Trebao nam je gol i sigurno da je nakon toga bilo donekle realnije da možemo da ugrozimo šampiona. U nastavku meča, kada smo već smanjili rezultat, šef nam je ulivao vjeru i samopouzdanje da možemo da postignemo još jedan gol. Nije želio da se zatvori, nijesmo razmišljali što će biti, da li ćemo doživjeti težak poraz. Jednostavno, željeli smo da igramo našu igru i za hrabrost i borbenost smo nagrađeni tim drugim golom”, analizirao je Camaj, ne stavljajući svoj učinak u prvi plan.

Remi pod Goricom novi je dokaz da je Dečić sve samo ne slučajno u vrhu.

“U Dečiću sve funkcioniše kao u jednoj velikoj porodici i sve ovo nije slučajnost. Svi u klubu daju maksimum, srcem se sve radi i zato smo zaista dobri, a vjerujem da ćemo kako prvenstvo bude odmicalo biti sve bolji, jer nam sve ovo dodatno diže samopouzdanje”, naglasio je Camaj.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Matija
Gost
Matija

Decic do titule!

Send this to a friend