Fudbal Mečevi prvog kola

Crnogorska liga u futsalu počinje danas

Nova sezona u Crnogorskoj futsal ligi počeće ovog vikenda. Za razliku od prošle sezone, ove će u borbu za bodove krenuti jedanaest ekipa, među kojima ima i nekoliko novih timova.

To su Pruška iz Bijelog Polja, nikšićki Onogošt i Ulcinj. S druge strane, iz prošlogodišnjeg sastava lige nema bjelopoljskog Jedinstva i Vojske Crne Gore. Nema sumnje da će liga biti interesantna, a uloga favorita pripada Titogradu.

Aktuelni šampion se u prelaznom roku najbolje pojačao, prije svega zbog učešća na međunarodnoj sceni koje ih očekuje narednog mjeseca. Ha otvaranju nove sezone sastav trenera Zorana Milaševića igra sa gradskim rivalom Mirabile modom i apsolutni je favorit za osvajanje bodova.

Epitet derbija prvog kola pripada duelu Bajo Pivljanina i Brskova, ekipa koje su i prošle sezone bili na visokom nivou. Debi u eliti, ekipa Pruške ima protiv Onogošta, dok će Ulcinj biti domaćin Gorštaku.

Na kraju, u Podgorici će Studentski dom ugostiti Kataro i probati da stigne do premijernog trijumfa u sezoni.

Parovi prvog kola: subota od 15:30 sati: Bajo Pivljanin Brskovo (S. Goranović, R. Bobičić), od 18 sati: Pruška Onogošt (B. Živaljević, D. Jovićević), od 19 sati: Studentski dom Kataro (V. Femić, N. Angelovski); nedjelja od 18 sati: Titograd Mirabile moda (E. Gugač, V. Femić), srijeda od 18 sati: Ulcinj Gorštak (S. Goranović, M. Dragović).

U prvom kolu slobodna je ekipa Nikšića.

Tags
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Zoran Kalezić
Gost
Zoran Kalezić

Pocelo je sve sem skole.Pismenost nacitanost i elokvencija nam i onako vec duze nije na neophodnom a kamoli zavidnom nivou

Send this to a friend