Fudbal Iskra čeka kvalifikacije

Da prođemo dalje

Iskra nakon istorijske sezone, u kojoj je osvojeno treće mjesto u Telekom 1. CFL, kuje planove za dalje u Nikšiću. “Građani” su pobjegli u malo hladnije krajeve, trener Aleksandar Nedović sprovodi sve zamisli, a u prijateljskoj utakmici protiv Jezera (0:0) je sigurno vidio šta može da izgleda bolje.

I trudiće se da na startu nove sezone, 15. avgusta, njegov tim protiv Zete u Golubovcima igra kvalitetnije…

“Radimo naporno kako bismo spremni dočekali početak nove sezone, ali i iskušenja u Evropi. Sve teče po planu, novajlije se polako uigravaju, tako da vjerujemo da ćemo da budemo spremni” rekao je Miroje Jovanović za Dnevne novine.

Tridesettrogodišnji bivši reprezentativac se ponosi plasmanom u Evropu – Iskra će igrati u pretkvalifikacijama za Ligu Evrope 20. avgusta, protivnika će saznati na žrijebu 9. avgusta, a potencijalni rivali su joj Linkoln (Gibraltar), Santa Koloma, Engordani (Andora), B36, NSI, HB (Farska Ostrva), Fiorita, Tre Pene (San Marino)…

“Ispisali smo istorijski uspjeh za klub, nastojaćemo da se što bolje pokažemo i da naravno prođemo u narednu rundu takmičenja”, rekao je Jovanović.

A iskusni univerzalac koji je na početku karijere igrao krilo, a sada ga sve više vidimo na poziciji beka je prije par dana položio B licencu za trenera zajedno sa saigračem Milošem Lakićem.

“Zajedno smo bili, a kao i svi naravno da razmišljamo šta ćemo da radimo poslije fudbalske karijere. Ostaćemo u fudbalu, nadam se da ćemo u budućnosti napredovati što se tiče trenerskih licenci”, rekao nam je Jovanović.

Tags
Send this to a friend