Fudbal

Đalović ostao u Rudaru

Među brojnim igračima koji su zimus napustili Rudar bio je i Radomir Đalović, ali juče je došlo do promjene iskusni napadač do kraja sezone nosiće dres prvoligaša iz Pljevalja.

Nakon masovnog egzodusa fudbalera zbog teške finansijske situacije pod Golubinjom, rukovodstvo kluba našlo se u problemu kako da formira ekipu za nastavak prvenstva.

Rudaru fali kvalitet, novi trener Nenad Vukčević nema dovoljno kadra, ali makar je nešto počelo da se dešava.

Ostanak Đalovića znači timu u jednom od najtežih trenutaka u posljednjoj dekadi, kada realnost ne dozvoljava da se razmišlja o nečemu drugom do očuvanju statusa u elitnom društvu.

Đalović je veteran, napunio je 36 godina, ali iskustvom, znanjem i mnogim drugim stvarima može da pomogne Pljevljacima.

“Ljudi iz kluba su rekli svoje, a na to sam ja odgovorio da je sve u redu. To je to, dogovoreno. Imam veliku želju još da igram, vrlo dobro se osjećam na terenu i mislim da mogu da pomognem u borbi za opstanak. Istina je da sam prvi put, kada je u pitanju naš fudbal u takvoj situaciji, ali osjećam veliku obavezu prema Rudaru, zbog više stvari. Kada sam prvi put došao, niko me u crnogorskom fudbalu nije ispoštovao kao Duško Šarić koji je tada bio uz klub. Niko me nije tako dočekao kao navijači Rudara i niko nije imao više strpljenja da me sačeka da se oporavim od povrede. Znam da navijači brinu, ali uz nas sa strane i ove divne momke iz Pljevalja i publiku za koju znam da će nam pomoći kada je najteže, izborićemo se iz ove teške situacije”, rekao je Đalović, za PVportal.

Send this to a friend