Fudbal

Dobre vijesti, Ferguson se probudio iz kome

Ser Aleks Ferguson, legendarni menadžer Mančester Junajteda, probudio se iz kome poslije operacije zbog izliva krvi u mozak.

Ferguson je u subotu uveče hitno primljen u bolnicu pošto mu je pozlilo kod kuće, da bi se ispostavilo da je u pitanju moždani udar, odnosno manji izliv krvi na mozak.

Operacija je obavljena iste večeri i prošla je bez ikakvih problema, ubrzo je saopšteno da je čuveni Škot u stabilnom stanju, a sada nam stižu još bolje vijesti.

Kako prenose mediji na Ostrvu, iako je pred njim duži period oporavka, ser Aleks može da se uspravi i sjedi na krevetu, dok je dan za nama proveo pričajući sa osobljem bolnice i članovima porodice.

Još uvijek je prerano prognozirati da li će se sedamdesetšestogodišnji stručnjak uspjeti u potpunosti da se oporavi, kao i da li će šlog koji je doživio ostaviti trajne posljedice na njega, ali je svakako najvažnije da je zdrav i svjestan.

Svi u Britaniji bili su u šoku tokom vikenda, dok su klubovi, kolege, igrači i navijači, apsolutno svih klubova, pružali bezuslonu podršku uz želju da se legendarni Fergi što prije oporavi i vrati na svoj Old Traford.

Send this to a friend