Fudbal Apsurdi našeg fudbalskog šampionata

Domaće prvenstvo – liga čuda

Sezona broj 14 nije ni počela na pravi način, a Telekom 1. CFL je još jednom dokazala da je liga čuda! Ne velikih, već čuda koji nemaju veze sa logikom.

Prvo kolo je donijelo situaciju da Budućnost mora da bude domaćin na stadionu OFK Titograda. Kao da “plavi” nisu mogli ugostiti Rudar neki drugi dan.

A o drugom kolu se tek nije mislilo na prvoligaše Sutjeska je morala da igra juče protiv Zete, uprkos tome što je u utorak igrala sa Linfildom i što je u utorak očekuje revanš sa šampionom Sjeverne Irske u Belfastu. Niko nije razmišljao o tome da je naš prvak odigrao već šest mečeva u posljednjih mjesec dana i da su igrači na izmaku snage.

Kao da ljude u FSCG ne interesuje uspjeh naših klubova na evro sceni… I kao da će odlaganje jedne utakmice recimo za mjesec dana ugroziti regularnost takmičenja.

Apsurd je možda i najveći okršaj Iskra OFK Titograd! Danilovgrađani ne mogu da igraju na svom terenu zbog rekonstrukcije, pa će “romantičare” ugostiti (subota, 17.30) u Beranama.

Tako će učenici Aleksandra Nedovića i Dragoljuba Đuretića morati da putuju skoro 145 kilometara kako bi igrali daleko od kuće. Kao da nisu mogli da se sudare bilo gdje u Podgorici, gdje je lakše doći simpatizerima i jednog i drugog kluba.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Jovan NK
Gost
Jovan NK

Ako moja Sutjeska ispadne iz daljeg takmicenja to treba i mora da ide na dusu FSCG, koji ocigledno vec favorizuje svoju “miljenicu”, pa makar ostali nikad Evrope ne gledali. Admine , bicu uporan!

Serhio Ramos
Gost
Serhio Ramos

ja bih uveo da se sve utakmice igraju na stadionima u Podgorici. Ionako ovi sa sjevera, Pljevljaci, Beranci, Kolašinci ..svi žive ovdje tako da im ato ne predstavlja proble. Ušteđeće na putovanja da plate struju za reflektore pa neka igraju po ponoći da gledamo utakmice ionako ne možemo zaspat od vrućine i od muva 🙂

Kutinjo
Gost
Kutinjo

Ja sam fino rekao da ovu smešnu ligu pod hitno treba amaterizovati,pa nek je igraju konobari,vatrogasci,carinici,policajci isto kao u Severnoj Irskoj,odakle dolazi ovaj Linfild što dobi Sutjesku. P. S. Igrali ko fantazi premier lige.

sportista
Gost
sportista

Stvarno sramota. Toliko o sposobnosti FSCG na čelu sa našim Genijem.

Motika
Gost
Motika

Đurđevac ekspert 👌

Send this to a friend