Fudbal Igalo pod vođstvom novog trenera počelo pripreme

Dva Perovića dva pojačanja

Nakon neočekivanog odlaska Miodraga Profe Radanovića sa mjesta šefa stručnog štaba, uprava Igala brzo je reagovala, angažovala Marka Vidojevića, doskorašnjeg stratega Grblja, pod čijim vođstvom je novi drugoligaš krenuo sa pripremama.

Prozivci se odazvalo 20 igrača, uglavnom svi iz prošle sezone kao i igrači koji izlaze iz omladinskog pogona.

Prisutnim fudbalerima se obratio predsjednik kluba Dejan Kulinović koji je poželio puno sreće u daljem radu i istakao da je cilj da se formira ekipa koja bi bila konkurentna za sam vrh tabele, te zvanično promovisano Marka Vidojevića u novog stratega. Nekadašnji trener Grblja, Radničkog iz Pirota, Bokelja, Brskova i Jezera, odmah je angažovao Miloša Perovića, talentovanog mladog igrača, koji je minule sezone bio u Grblju.

Miloš Perović je drugo pojačanje Igala, nakon što je ekipu prethodno pojačao golman Jovan Perović, bivši golman Bokelja, Lovćena, Dečića i Koma.

U planu je odigravanje par kontrolnih utakmica, a već su dogovorene dvije i to protiv Bokelja i Koma. Uprava kluba je takođe u pregovorima sa par ozbiljnih pojačanja koja bi umnogome značila za zacrtani cilj u ovoj sezoni.

Drugoligaški šampionat počinje 23. avgusta, a Igalo će u prvom kolu ugostiti bjelopoljsko Jedinstvo.

Tags
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Markoza
Gost
Markoza

Ovo je za smijeh. Cus Igalo. Hahaha.

Send this to a friend