Fudbal Rudar dočekuje Sutjesku

Fali treninga, ali ne i motiva

Rudar je u prošlom kolu napravio iznenađenje kada je na Starom aerodromu savladao Titograd, a danas bi uspjehom smatrao i bod protiv Sutjeske pod Golubinjom.

Pljevljaci prepuštaju protivniku ulogu favorita, s tim što će šampion na terenu morati da dokaže da je bolji.

“Mnogo nam znači trijumf u Podgorici, dobili smo na samopouzdanju, osjeća se dobra atmosfera, voljni momenat, želja kod svih igrača. Nadam se da ćemo i poslije današnjeg duela biti zadovoljni”, kaže Velizar Janketić, koji nastavlja.

“Sutjeska je ostavila jako dobar utisak u Evropi, riječ je o odličnom timu, imaju nekoliko individualaca visoke klase, bivših reprezentativaca koji u svakom trenutku mogu da riješe utakmicu. Biće teško, ali mi računamo na kartu zajedništva i borbu do posljednjeg atoma snage. Za nas bi bod bio velika stvar, ali nikada se ne zna, pokušaćemo da uzmemo i sva tri”, ističe ofanzivac Rudara, nekadašnji mladi reprezentativac Crne Gore.

Uvijek na pobjedu

Kadaje riječ o plavo-bijelima nema tu mnogo kalkulacija, u svakom meču očekuju maksimalan broj bodova i obećavaju požrtvovanu igru. Vezista Marko Vučić vjeruje da neće posustati pod Golubinjom, bez obzira što se još nijesu najbolje oporavili od evropskih mečeva.

“Nijesmo nikad kukali, pa nećemo ni ove sezone, ali izmorila nas međunarodna scena, a u domaćem šampion atu svi već znaju svoje obaveze. Naša obaveza je da pobjeđuje, gdje gog i kad god možemo, tako razmišljamo i uoči meča s Pljevljacima. Istina je da su oni stekli samopouzdanje nakon posljenjeg meča, ali mi želimo bodove. Sad je evrospka priča za nama, za očeikavti je da imamo i pad na domaćoj sceni, ali važno je da to prikrijemo pozitivnim rezultatima. Nemamo kažnjenih, nemamo povrijeđenih, svi su motivisani i takvi će biti do kraja šampionata”, rekao je prvotimac Sutjeske Marko Vučić.

Susret na stadionu pod Golubinjom počinje u 17 sati uz prenos na Javnom servisu.

Send this to a friend