Fudbal

FSS odlučio: Milojević i Mitrović obilježili godinu

Fudbalski savez Srbije proglasio je najbolje u 2018. godini, a zlatne lopte završile su u rukama trenera Vladana Milojevića i napadača Aleksandra Mitrovića.

Milojević je priznanje zaslužio ubjedljivim osvajanjem domaće titule sa Crvenom zvezdom, koju je zatim uveo u grupnu fazu Lige šampiona.

Mitrović je ove godine igrao odlično za reprezentaciju Srbije i bio je najbolji strijelac Lige nacija. Sa Fulamom je obezbijedio plasman u Premijer ligu i ove sezone je jedan od vodećih golgetera engleskog prvenstva.

“Jedno od najvećih priznanja u dosadašnjoj karijeri. Sav trud, rad i disciplina koju sam uložio, na kraju se vratilo. Lijepo je kada vas cijene u zemlji gdje igrate, ali nema ništa ljepše kada vas cijene kod kuće, vaši ljudi. Prezadovoljan sam. Hvala svima u Savezu na čelu sa predsjednikom. Vidim koliko truda ulažu da vrate srpski fudbal tamo gdje mu je mjesto. Ovo je bila jedna od najboljih godina u srpskom fudbalu, što na reprezentativnom, što na klupskom nivou. Mnogo pobjeda, što se mene tiče, i nadam se da ću tako da nastavim”, rekao je Mitrović na svečanosti.

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Piksi
Gost
Piksi

A koga ovo interesuje?

Send this to a friend