Fudbal Podgorica gostuje u Radanovićima

Grbalj bez prava na kiks

foto: radiotivat

Hoće li Grbalj uhvatiti možda i posljednji voz koji sa začelja vodi ka zoni baraža?

“Trikolori” uoči meča sa Podgoricom gotovo da nemaju pravo na kiks, budući da za pretposljednjim Komom zaostaju šest bodova.

“U teškoj smo situaciji, ali ne predajemo se. Vjerujemo da ćemo se izvući sa dna tabele, dok god postoji teoretska šansa. Borićemo se do kraja” rekao je Miloš Zečević, koji nastavlja:

“Za nas je, maltene, svaka utakmica kvalifikaciona. Biće teško protiv Podgorice koja je pokazala želju da igra Evropu. Ne samo želju, već i ima realne šanse da to ostvari. Ipak, gledamo sebe. Ko god da je protivnik, moramo da idemo na pobjedu, pogotovo što igramo kod kuće. Sa tri boda iz ovog meča napravili bismo ogroman korak ka zoni baraža dodao je mladi ofanzivac.”

Podgorica je remijem protiv Budućnosti napravila iskorak na tabeli, potvrdila da je spremna da se umiješa u borbu za gornji dio i da će definitivno imati što da pokaže u proljećnoj polusezoni. Lješkopoljci danas gostuju Grblju u Radanovićima, ali iako idu na megdan ,enjerašu, nema opuštanja.

“Očekuje nas teška i neizvjesna utakmica. Radi se o ekipi koja je neugodna, koja definitivno ne zaslužuje mjesto koje sada zauzima, posebno ne nakon odrađenog prelaznog roka, jer su sada jači nego jesenas. Baš zbog toga, ne osjećamo da imamo ulogu favorita, niti se opterećujemo time, a sigurno je da se nećemo opustiti, jer bi nam se to moglo osvetiti”, kazao je Vojislav Pejović, trener Podgorice.

Grbalj i Podgorica igraće od 14 sati.

Send this to a friend