Fudbal

Grbalj sve jači

Ivan Vuković

Grbalj nastavlja da se pojačava nakon Marka Đukanovića i Aleksandra Macanovića, tim iz Radanovića dobio je još dva pojačanja uoči starta drugog dijela sezone. Opremu tima iz Radanovića zadužiće napadač Ivan Vuković i desni bek Miloš Radulović.

Ivan Vuković, koji je kao član Budućnosti sa 20 gola bio najbolji strijelac naše lige u sezoni 2010/2011, tako se nakon pola godine vraća u Grbalj. Vuković je u ljeto 2017. godine stigao u Radanoviće iz Rabotničkog, a u prošlom prelaznom roku otišao je na Tajland, gdje je nastupao za ekipu Krabi.

Vuković je u karijeri nastupao za Budućnost, Zetu, Hajduk iz Splita, Se ongam, OFK Beograd, Mladost, Makabi, Lovćen, a nakon epizode u Rabotničkom došao je u Grbalj.

U svom drugom angažmanu u timu iz Radanovića trebalo bi da bude glavna napadačka opcija trenera Veska Steševića kojem je bio neophodan pravi golgeter, a njegovim dolaskom sigurno daje Grbalj napravio odličan posao.

Grbalj je tražio i rješenje u defanzivi, a tim iz Radanovića odlučio se za desnog beka Miloša Radulovića. Nekadašnji član Mladosti, Sutjeske, Napretka, nasto j aće da opravda povjerenj e i da doprinese ostvarivanju što boljih rezultata. Grbalj je na kraju jesenjeg dijela osvojio 25 bodova, samo tri više od Rudara koji je u zoni baraža, dok Budućnost koja je na četvrtom mjestu ima četiri boda više. Jasno je da Grbalj čeka izazovna polusezona.

Send this to a friend