Fudbal Naš stručnjak ostaje na klupi Krila Sovjetov

Grofu podrška: Božović je izuzetan autoritet

Crnogorski trener Miodrag Božović Grof koji sa klupe predvodi Krila Sovjetov dobio je podršku iz uprave kluba.

Ruski premijerligaš je tako demantovao domaće medije koji od avgusta po tenciraju smjenu našeg stručnjaka, ističući čak i da je u sukobu sa predsjednikom oblasti Samara – Dmitrijem Azarovim.

“Imamo visokokvalifikovanog trenera, koji u potpunosti kontroliše svlačionicu i izuzetan je autoritet svim igračima. Do ovog momenta ispunio je apsolutno sve zahtjeve i zadatke. Bord je jednoglasno za to da Božović zaslužuje apsolutnu podršku”, rekao je predsjednik borda direktora Krila, Aleksandar Fetisov, koji je saopštio agenciji TASS da je klub oduševljen načinom na koji crnogorski trener vodi ekipu.

Krila su trenutno 10. u ruskoj Premijer ligi, a na vrhu liste strijelaca nalazi se igrač kojeg je Grof doveo iz Jeniseja Aleksandr Soboljev koji je postigao 10 golova na 12 utakmica u prvenstvu, te dobio poziv za rusku reprezentaciju.

“Poziv Soboljevu u našu reprezentaciju nije samo zasluga njegovog talenta. Zasluge idu i odličnoj timskoj igri, koja mu omogućava da njegov talenat dođe do izražaja. U tome je značajna uloga trenera Božovića”, zaključio je Fetisov.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Duks
Gost
Duks

Jes on je crnogorski trener ka što je Nigor pjevač!

vjecna da je
Gost
vjecna da je

kakve veze ima autoritetet kad veze sa fudbalom nema nikakav je trener

Send this to a friend