Fudbal Selektor sokolazadovoljan viđenim protiv Bjelorusije

Hadžibegić: Mislim da smo na dobrom putu…

foto: fscg.me

Selektor crnogorske fudbalske reprezentacije Faruk Hadžibegić bio je zadovoljan nakon pobjede nad Bjelorusijom (2:0) i istakao da su “sokoli” na pravom putu, uprkos činjenici da su kvalifikacije za Euro okončali neslavno, osvojivši samo tri boda na osam utakmica.

“Zadovoljan sam, ali i realan – mnogo je bitno da takvi budemo i ubuduće, da ne padamo u euforiju nakon pobjeda, a da na pričamo o katastrofama nakon poraza. Mislim da smo na dobrom putu, koliko god me kritikovali zbog mog optimizma”, rekao je Hadžibegić.

Trijumf Crnoj Gori u posljednjoj utakmici u 2019. godini donijeli su Stefan Mugoša i Sead Hakšabanović.

Naš nacionalni tim će tek u septembru 2020. imati takmičarske mečeve (Liga nacija), a prije toga možemo očekivati nekoliko prijateljskih utakmica.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
oooo
Gost
oooo

Dobili jednu utakmicu i to prijateljsku i odmah komentari ka da smo stigli do finala nekog takmicenja. Mi ne mozemo bolje od tih desetak evropskih reprezentacija i to je realnost. Mozda mozemo bit bolji od Andore, Gibraltara, Farskih ostrva, Lihtenstajna, i jos par selekcija i to je to i da smo zadovoljni.

rrr
Gost
rrr

Na dobrom putu ka dnu ………………

KapetanRicudis
Gost
KapetanRicudis

Trola ih Rukfas,boli ga uvo😁

Kralj Nikola I
Gost
Kralj Nikola I

Jeste ako se budu vazda igrale prijateljske.. a cim krenu za bodove na percin se nabodete!!!

Prc CG
Gost
Prc CG

100%😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Pravi Rade007
Gost
Pravi Rade007

Na pravom smo putu da uđemo u top 10 najgorih na svijetu. U Evropi amo već najgori,ali još malo nam treba da prešišamo Američku Samou,Tongu,Tuvalu,Butan,Brunej,Kambodžu…

Send this to a friend