Fudbal Selektor prihavata dio krivice

Hadžibegić nakon sedmice na Vembliju: Nisam očekivao ovakav rezultat

Selektor fudbalske reprezentacije Crne Gore Faruk Hadžibegić izjavio je da nije očekivao tako ubjedljiv poraz na Vembliju i dodao da je to u ovom momentu realan odnos igračkog kvaliteta.

“Hrabri sokoli” su sinoć u Londonu izgubili 7:0, neslavno završili ionako loše kvalifikacije i povrh svega upisali najteži poraz od osnivanja nacionalnog tima.

“Teško mi je, rezultat je mnogo težak. Moramo da čestitamo Englezima na profesionalnom odnosu i kvalitetu koji imaju i nije bilo potrebno da im mi damo nekoliko poklona kod dva-tri gola, plus autogol”, rekao je Hadžibegić i dodao:

“Napravili smo kardninalne greške, individualne, i to je protivnik iskoristio. Moram da prihvatim i sopstvenu odgovornost, nema razloga da se krijem, takav je sport. Žao mi je, nisam očekivao ovako visok rezultat, mislio sam da možemo bolje proći, ali to je u ovom momentu naša stvarnost”.

Crna Gora je na Vembliju nastupila desetkovana…

“Vjerovatno bismo i tada izgubili, ali nije isto igrati sa Savićem, Jovetićem i ostalima koji nisu bili tu. Englezi imaju dobru ekipu i sjajan momenat, dok je kod nas potpuno drugačije. Da smo bili kompletniji bilo bi više iskustva i ne bi se napravile ovakve greške”, istakao je iskusni stručnjak.

Posljednji meč u 2019. godini našu selekciju čeka 19. novembra, kada će u prijateljskom susretu ugostiti Bjelorusiju.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Preko Morace
Gost
Preko Morace

Jos jedan prodavac magle za debele pare..

Andrija
Gost
Andrija

Čuš nisam očekivao… ada evo pet dana u novinama svi plakali unaprijed kako je realno da izgube samo je pitanje sa koliko golova razlike i sl.
kako reče Ćiro Blažević: ,,Dobro, 6-0 je veliki rezultat, ali to se još da izdržati. No 7-0? E to je posebna blamaža!”

Koncar
Gost
Koncar

Ovaj rece prije utakmice da cemo igrati na x ili na pobjedu.Svestan da je dolio ulje na vatru potpuno nerealno,i da je napalio engleze ja uhvatih7+,mada sam mislio da ce biti i 10+.

Milos
Gost
Milos

Ukoliko nijesi ocekivao, onda si tek zalutao. Kakav scouting radite, svaka cast. Sofranac startuje, a sprdali se amateri iz Sjeverne Irske sa njim ljetos. Ne moze Bogdana Milica da sacuva iz Iskre, a ne Rashforda… Ima drugih igraca, Kecojevic i slicni, koji igraju u nekim relativno ozbiljnim ligama. Radunovic je kiksavao protiv Ceske, covjek je izgubljen i u prostoru i… Više »

Pravi Rade007
Gost
Pravi Rade007

Haah ali kad pričitam ovakvu izjavu,ma samo naslov ovakav,tačno vidim da ovaj čovjek nije za trenera.

Nema veze
Gost
Nema veze

Dobio si sedmicu Ne zezaj bre, top si ih naučio da igraju,kada je do tebe što nemaš pojma

Lipovo
Gost
Lipovo

Nijesi Ti gospodine, ali, bar 3/4 sportske javnosti CG ((navijacha), nazzalost, jeste. Odlaskom gospodina Kranjchara,sve je posslo nizbrdo!

Oki
Gost
Oki

Idi za bosnu…niko te nije trazio

The Stig
Gost
The Stig

Ni mi ako ti je sto lakse.

SAMPION
Gost
SAMPION

NEBOJŠA JOVOVIĆ ZA SELEKTORA!!!

njegus
Gost
njegus

Stara boljka našeg društva je da mislimo da neko naš ne valja i da će neki “ekspert” sa strane čudo da napravi. Nisam neki ljubitelj Brnovića ali rezultati su faktografija. Iz tri meča koja je vodio sa Englezima, dva puta smo igrali neriješeno(u kvalifikacijama za EURO 2012 2:2 u Podgorici i u kvalifikacijama za Svjetsko 2014 1:1 u Podgorici) i… Više »

Objavite_koment
Gost
Objavite_koment

Rukfas niste vi krivi, igrali ste protiv jedne od najjacih ekipa na svijetu. Pravi podbacaji su nam bili protiv ekipa jednakih nama. Savez treba da zasjedne i vidi sta se to promjenilo pa ne mozemo nikoga dobiti i igra nam je uzasna .

cetinjski
Gost
cetinjski

Cico Kranjčar je uz Zorana Filipovića koji je iz ničeg stvorio selekciju najznačajniji trener u istoriji našeg fudbala. Stvorio je taktički sistem koji nam je perfektno odgovarao, defanzivno zatvorena igra 4-4-2 sa povremenim izletima vrhunskih Mirka i Stevana koji su na klasu rješavali. Nakon njega dolaze nam neki treneri koji oće da se nadigravaju, Brnović sa 4 ofanzivca u Pragu(Vučinić,Jovetić,Simon,Damjanović),… Više »

Cheese
Gost
Cheese

Savicevic i Hadzibegic sa ostatkom FSCG-a da podnesu OSTAVKE!!! SRAM VAS BILO!!!

Da, da...
Gost
Da, da...

Sram tebe bilo. Nema toga Klopa, Gvardiole, Aligrija, pa ni sve trojice zajedno, koji bi s ekipom od sinoć primio manje golova. To je, prosto, tako, a vi što bi smjenjivali bavite se nečim drugim!

Da sanjamo
Gost
Da sanjamo

Nisam ni ja, mada 4 ili 5 jesam…..

Car
Gost
Car

Savićević je obezdebio najbolje uslove za igrače, ali on ne može da igra umesto njih. Podrška za Deju i smena trenera je jedino što koristi cg fudbalu.

Darlington
Gost
Darlington

Nekad je Božović ulivao komplekse Runiju koji nije mogao da zatrese mrežu protiv nas, još se trese ona prečka Jovanovića iz drugog poluvremena. Nekoliko godina kasnije dobijamo loto 7 na Vembliju, bez pokušaja. Klubovi iz CG su na međunarodnim takmičenjima za podizanje forme protivnika. Nije tu kriv selektor, on je tu svega 2-3 mjeseca. Strategija sporta je loša, nema dobrih… Više »

Građanin Kejn
Gost
Građanin Kejn

Selektore, bolje ti znaš nego svi mi kakav je kvalitet igrača u reprezentaciji, kakva nam je liga, i da nam je fudbalska baza prekrižena nula. I nisi ti kriv za ovo. Od kada su počeli djeci da naplaćuju članarinu da bi trenirali sportove, i od kada se od najmlađih kategorija gleda isključivo ekonomska korist, nema više ni sportista.

Taran Haj
Gost
Taran Haj

Aj ti doma. Bio si dobar fudbaler, ali trener ocito nisi na tom nivou..

gruja
Gost
gruja

Naša liga je slaba da bi imali vrhunsku reprezentaciju. Mora se više raditi sa mladjim kategorijama i dovoditi trenere kao što je Peco Rakojević. Infrastruktura je katastrofalna, jer nemamo prave fudbalske stadione, već samo krpimo postojeće sa atletskim stazama. Nadu budi stadion na Cetinju koji prijestonica zaslužuje. Mali savremeni fudbalski stadioni sa komercijalnim sadrajima kao u svetu bi podigli nivo… Više »

MAJOR
Gost
MAJOR

VRACAK SE MAJCI U BOSNU

Svjefol
Gost
Svjefol

Ko hoce da igra za reprezentaciju, hoce ko nece, neka nece. Sto imamo od igraca, imamo. Slaba je liga, trk poneki pojedinac u inostranstvu i tako je, kako je. I Brazil je na SP, pred svojom publikom, od Njemaca dobio osam golova, i zivot ide dalje…

joko
Gost
joko

A što si, i sa kime očekivao treneru!? Igraju kao babe,razmišljaju kao đeca od 2 godine.Kombinatorika im izgleda nije dobro objašnjena pa su zbog toga stajali i gledali ona dodavanja koja su školski primjer kako se počinje akcija u fudbalu.A završnicu smo svi viđeli.Bruka!!

rrr
Gost
rrr

Poslje ovakvog rezultata bilo bi logicno da se dese neke ostavke,na nekim nivoima . Ali ne kod nas , ne u nasem mentalitetu .

Boća
Gost
Boća

Mada i ja mislim sigurno su sudije krive bar za četiri gola

Boća
Gost
Boća

Kakva ti je faca takav je i fudbal u Cg,kratko i jasno

dinosaurus
Gost
dinosaurus

Hadzibegicu vrhunski si bio i covjek i igrac i to stoji a takodje stoji da je normalno da si htio najbolje ali majstore nesto ne stima ovdje.Sto se tice Savicevica mi STVARNO NEMAMO NIKOGA KO BI TO BO;JE RADIO koliko god to da cudno zvuci u ovome momentu. Mozda jednog dana mogu da ga zamijene Savic,Jovetic.Vucnic ili neko drugi ali… Više »

Garfild
Gost
Garfild

Da li je Pele predsjednik brazilskog fudbalskog saveza?
Maradona je na čelu fudbalskog saveza Argentine?
Bađo drma italijanskim savezom?
Bekenbauer i njemački savez?
Znamo da je Zidan u Realu,a opet Francuzi prvaci svijeta,kako to,kako to,kako,kako to?

Bolje
Gost
Bolje

A okle ti znas kakav je bio covjek azazazaz

djomaa
Gost
djomaa

Treba zvat onoga Iša Patanovića da igra

Nema veze
Gost
Nema veze

Ne zezaj ,dobro igrate vjeruj,no vas sudije mrze

Dule
Gost
Dule

sudije vazda treba okrivit sto god da se desi

Betoven
Gost
Betoven

Ovo je rezultat kontinuiranog rada Dejana Savicevica od kada je otjerao trenera koji je sa Englezima na Vembliju igrao nerijeseno i zamalo ih pobijedio.

blavor
Gost
blavor

Samo ti i Dejo nijeste ocekivali, najvatreniji navijaci su ocekivali , cak i gore, nazalost…Nije tolika krivica trenera , savez je truo…

Dzordz
Gost
Dzordz

Putuj brdjanine

Okg dps
Gost
Okg dps

Da ste bili kompletni bilo bi 6:0.Svako normalan zna da ti nijesi kriv, ali za tvoje je dobro da bjezis odavde. Ne znas ti jos dje si dosao. Kakvo nam je stanje u drzavi takva je i reprezentacija. Niko nema ni zelju da igra za nju, a tek o kvalitetu bi se moglo pisati. Savicevic ce te izgoreti, jer rezultata… Više »

Bobo
Gost
Bobo

Nije tačno “okg” da je takvo stanje u drzavi ! Skoro sve nase reprezentacije su se plasirale na Svjetsko ili Evropsko prvenstvo i košarkaši i košarkašice i rukometaši i rukometašice i odbojkaši i vaterpolisti a to sto ti voliš neke tudje reprezentacije tu ti niko pomoći ne moze !

Titograd
Gost
Titograd

NENO JOVOVIC SELEKTOR

tim
Gost
tim

Iznenadjen i uvredjen. Ni ja. Mislio sam bi ce 11:0

Mirko
Gost
Mirko

samo da su htjeli mogli su koliko hoces

primorje
Gost
primorje

sokolovi 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Walter
Gost
Walter

Nema tu nikakve sramote. Englezi su dali mnogima po 5 komada i to reprezentacijama od kojih smo mi gubili kući 3:0. Eto i tu se vidi realno stanje naših sokolu u odnosu na Engleze. Momci su dali koliko su znali i tačka. Velika je razlika u kvalitetu. Ptilikom dodavanja lopti naših igrača to je bilo više neko sporo,, kotrljanje” lopte… Više »

Ceraj to
Gost
Ceraj to

Ima li trenera koji ne bi podnio ostavku nakon ovakvog poraza.
Ovaj je trebao odma nakon utakmice preuzeti odgovornost za katastrofu i dati ostavku.
Ako stvarno misli da su za sve krivi individualci na terenu ponovo je on kriv jer ih je on izabrao.

VEZIR SULEJMAN
Gost
VEZIR SULEJMAN

Klop,Murinjo i Pep Gvardiola,zajedno,ništa bolji rezultat,ne bi bio!

Pekar
Gost
Pekar

Kad bude pritiska od javnosti a narocito novinara , koji cute kao zaliveni , onda ce biti boljitka. Za pocetak zna li neko kolike su plate i jednom nasem selektoru. Za sve ih mozes pitat samo nemoj za platu

Nije bitno
Gost
Nije bitno

Ja jesam očekivao i to kao navijač reprezentacije. Jer ste primili tri gola manje nego što sam se pribojavao da ćete primiti. Tako da…eto znate gdje ste trenutno. Valjda se trgnete za sledeći ciklus. Od 0:0 na Vembilju i prečke za pobjedu Crne Gore u Londonu u tom Oktobru 2010. i OGROMNE FENOMENALNE borbenosti ste došli do ovoga. Zapitajte se… Više »

kolo kolo
Gost
kolo kolo

A što si očekivao prijatelju? Odbrana je neuigrana, sredina nema protok lopte. Igrali smo bojažljivo i bez karaktera!

citalac
Gost
citalac

Odlazi ti prijatelju da se ne brukamo….

Kutinjo
Gost
Kutinjo

FARUK LUZER HADŽIBEGIĆ😂😂😂😂😂😂. U Budućnost trener koji ispao iz Švedske druge lige,a u reprezentaciju čovjek koji ispao iz druge Francuske lige,znači da su Milinković i Hadžibegić TREĆELIGAŠKI TRENERI!!!

Marko
Gost
Marko

Fudbal nam se raspada na svim nivoima pocev od najmladjih reprezentacija pa do ove a onda klubski fudbal je tek zastida. Bolje su ordanizovani andora, gibraltar, san marino… mi smo najgori u evropi po svemu

Garfild
Gost
Garfild

Hadžibegiću,loš si trener koliko si dobar čovjek.
Savićeviću,loš si funkcioner koliko si bio dobar igrač.
Znate što vam je činiti.
Putevima Pavla,ne znam prezime,ministra održivog razvoja itd…
Da se ne ljubimo.

Kiko
Gost
Kiko

Radulović 😉

Neko Tamo
Gost
Neko Tamo

Ostavka, završavj to.

Cantona777
Gost
Cantona777

Bolje se ne sramotit kao za evroviziju

Nije bitno
Gost
Nije bitno

S tim što je Evrovizija sramota sama po sebi, i ne treba učestvovati zbog kiča, a ovdje u fudbalu se baš sramote u ovom zadnjem ciklusu. Mnogo je sve to bilo bolje u svim onim prošlim ciklusima.

djomaa
Gost
djomaa

Pojma nemaš,podnesi ostavku.

Kako je
Gost
Kako je

Niko nije iscekivao ovakav rezultat

Boys
Gost
Boys

Aj polako ti strucnjak

Anonimni777
Gost
Anonimni777

Daleko je ovaj od strucnjaka.

Send this to a friend