Fudbal Francuz je najbolji

Ibrin iznenađujući izbor najboljeg fudbalera

Zlatan Ibrahimović ima potpuno neočekivanog kandidata za najboljeg igrača svijeta.

Švedski fudbaler u intervjuu za magazin GQ odabrao je najboljeg fudbalera i tu nije stavio sebe.

“Kilijan Mbape je to po meni. On pravi razliku. Još je mlad i nadam se da će naporno raditi. Uprkos tome što ima malo godina već je zvijezda.” kazao je Ibra i dodao:

“Nadam se da će ostati gladan i da nikad neće prestati da voli fudbal. U tom će slučaju nastaviti da napreduje i ostvarivati velike stvari. Mora ostati hladne glave, što nije uvijek lako”, zaključio je Ibrahimović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Nije bitno
Gost
Nije bitno

Može da postane u perspektivi, ali još uvijek nije. Na Mundijalu je to bila timska igra, a svakako ne neke lude bravure Mbapea, uz potporu sudija i protiv Belgije i protiv Hrvatske, a Ligu Šampiona još nema nijednu (baš kao što Ibra nije uspio za cijelu karijeru da osvoji NIJEDNU Ligu Šampiona), a propisno se obrukao protiv Man U prošle… Više »

Cetinje
Gost
Cetinje

Nije bitno- Mesi je prosao 30-tu godinu starosti,kao i Ronaldo,a Mbape ima tek 21 godinu,polako karijera je pred njim,i moze da igra u svakoj ekipi u Evropi,a Mesi moze “samo”u Barsu,cak i nije dobar za reprezentaciju Argrentine.Mesi je “kikirez”a Mbape je jak,cvrst,ali vrijeme ce pokazati svoje.Ne grijesi Ibra u ovoj procjeni.

Hdz Kamenari
Gost
Hdz Kamenari

Cetinje
Neko sa prslog Cetinja da kaže nekome da je kikirez..
A kroz vjrlove ste bili kikirezi

Love me now
Gost
Love me now

@nije bitno….
Nijesi ti bitan

Daxa
Gost
Daxa

Tako je i osvojio svjecko sa Francuskom

Send this to a friend