Fudbal

Igramo najljepši fudbal u ligi

foto: fscg.me

Zeta je uhvatila pobjednički ritam i ne namjerava da se zaustavi. “Vukovi” su šest kola čekali da upišu prvi trijumf, a potom vezali tri nad Sutjeskom (1:0), Mornarom (2:0) i posljednji, u subotu, nad Lovćenom (2:0). Surova realnost nije više borba za opstanak, na horizontu je gornji dio tabele.

“Od početka sezone smo igrali dobro, ali rezultati nijesu to pratili. Čekali smo da se sve poklopi i to se najzad dogodilo u minula tri kola. Mladi smo, neiskusni, ali smatram da igramo najljepši fudbal u Crnoj Gori. Pobjede podižu samopouzdanje, a ono je poslije pobjede nad Sutjeskom, a pogotovo nakon što smo vezali još dvije, na maksimumu. Nadamo se da nećemo stati na ovome i da će pozitivna serija trajati još dugo”, rekao je Nikola Krstović.

Zeta je trijumfom nad Lovćenom preskočila Cetinjane na tabeli i poslije prvog kruga ima samo tri boda manje od Budućnosti i Sutješke, koje su na diobi drugog mjesta.

“Od prvog do posljednjeg minuta smo kontrolisali meč. U prvom poluvremenu protivnik nam nije šutnuo na gol, a mi smo dali dva pogotka i imali još neke šanse. U nastavku smo se svjesno povukli, prepustili inicijativu protivniku koji opet nije imao nijednu stopostotnu priliku, dok smo mi imali zicere koje nijesmo iskoristili jer smo htjeli da se ušetamo u gol. Da smo pogodili makar dva puta iz tih kontranapada bilo bi laganih 4:0 za nas, ali najvažnije je da smo upisali pobjedu i sada se okrećemo Petrovcu”, poručio je Krstović.

Zeta je vezala tri pobjede, a najtalentovaniji napadač lige isto toliko mečeva na kojima je bio strijelac. Nije više onaj Nikola od prije mjesec dva, kada ga nikako nije išlo.

Na početku sezone sam promašivao tričetiri zicera po utakmici. Možda je u pitanju bio nedostatak sreće ili iskustva, mada nijesam toliko neiskusan jer sam dvije godine u Prvoj ligi. Do posljednjeg dana sam čekao transfer i misli su mi bile okrenute ka inostranstvu, tako da nijesam bio fokusiran. Sada sam maksimalno koncentrisan u svakom meču i došli su golovi, kao i asistencije. Super sarađujem sa Danilom Pešukićem, vezni red odlično obavlja posao, a i četiri meča zaredom nijesmo primili gol što pokazuje koliko smo trenutno moćni na terenu”, zadovoljan je osamnaestogodšinji Krstović.

“Sigurno ćemo se uključiti u borbu za vrh, samo je trebalo da krenemo. Nemamo veliki igrački kadar, ali imamo momke koji mogu da uđu i promijene ritam. Iza nas je najteži period, tri utakmice u sedam dana, iz kojih smo osvojili devet bodova. Samo da potraje”.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Piksi
Gost
Piksi

Hahahahahaha bozanstveno lijepo

Hm, hm...
Gost
Hm, hm...

E propalo se kad vi igrate najbolji fudbal.

Crnogorac.100%
Gost
Crnogorac.100%

Eeeee Krstovicu kuco casna zamjeram ti,djeces rec ovo da si mislio na inostranstvo pobogu brate,ZETA je svetinja ne postoje te pare i bogastvo koje ZETU zanemarit mogu

Send this to a friend