Fudbal Bojan Ciger pokazao kakav je borac

Imao sam želju da odmah treniram

Sutjeska je u superuzbudljivom derbiju (autogolovi, kartoni, šanse…) savladala Budućnost pod Goricom 4:1, šampion je preuzeo lidersku poziciju na tabeli, ali najveća pobjeda prvog od četiri finala u sezoni je zdravlje Bojana Cigera.

Dvadesetpetogodišnji desni bek/štoper je u smiraj prvog dijela izgubio dah, odmah je prebačen u bolnicu na detaljne preglede, ali poslije ponoći vijesti su bile pozitivne trenutni nedostatak kiseonika”

Bivši fudbaler Jagodine i Inđije je poslije pregleda pušten iz Kliničkog centra Crne Gore, a juče ujutru se pojavio na treningu Sutjeske u civilu.

“Sve je dobro, svi testovi su bili u redu, tako da idemo dalje. Izgubio sam dah, možda mi je malo pao šećer, tako da je to to”, rekao je za Dnevne novine Ciger, koji je odmarao u društvu veziste Novice Erakovića.

“Iskreno, poželio sam da odmah treniram”!

Veliki borac

I to govori koliki je borac požrtvovani defanzivac prvaka države…

“Krećem da radim normalno, vraćam se u proces treninga, nadam se da ću biti u konkurenciji za sastav za Grbalj”, razmišlja Ciger već o 9. kolu Telekom 1. CFL, u kome lider u nedjelju dočekuje Grblja kraj Bistrice.

A ne postoji fudbalski radnik, posebno iz Nikšića, koji mislima nije bio uz uzdanicu Nikole Peca Rakojevića dok je bio u Kliničkom centru.

“Značila mi je i znači mi podrška svih. Svi su bili uz mene, saigrači, ljudi iz kluba, protivnici… Želim da zahvalim svima, svim ljudima iz sporta koji su me podržali”, jasan je Ciger.

Tek je počelo

Pouzdani defanzivac je bio svjedok vođstva od 2:1 pod Goricom. Sutjeska je sada prva, a odbrana trona je prioritet, ali…

“Lijepo je što smo pobijedili velikog rivala, ali moramo da ostanemo čvrsto na zemlji. Prvenstvo je praktično tek počelo, a svaka utakmica je kao finale. Idemo iz meča u meč, vjerujemo u novu titulu, ali ne smijemo da poletimo nijednog trenutka”, jasno je poručio Bojan Ciger.

Send this to a friend