Fudbal Danilovgrad domaćin zanimljivog meča

Iskra čeka razigrani Rudar

Iako je Iskra u Golubovcima mogla da se još bolje učvrsti na trećem mjestu, crveno-bijeli u nastavku šampionata sigurno koračaju ka evropskoj sceni.

Mada, do cilja ima još 14 utakmica podjednako zahtjevnih. U taboru Danilovgrađana atmosfera se tempira za konačan uspjeh, najveći u istoriji ovog uzornog sportskog kolektiva. Prepreke se preskaču jedna za drugom, a danas je na redu protivnik koji važi za najprijatnije iznenađenje prvenstva – Rudar.

“Imamo vjetar u leđa i jednostavno moramo se držati kursa koji je usmjeren prema vrhu tabele. Gosti su u punom naletu i njihov uigrani sastav treba nadmudriti maksimalnim angažovanjem svih pojedinaca od prvog do posljednjeg minuta utakmice. To znači da ćemo sve raspoložive snage staviti u funkciju pozitivnog rezultata. Samim tim, strategiju da je napad najbolja odbrana nastojaćemo da primijenimo kako bi uvećali bodovni saldo”, rekao je trener Danilovgrađana Aleksandar Nedović.

Rudar je jedini domaći tim koji ima sve tri proljećne pobjede.

“U velikom smo naletu i ne planiramo da prekinemo seriju uspješnih rezultata. Ne smiju da nas zavaraju tri pobjede iz prva tri kola nastavka prvenstva. To je znak da smo na pravom putu, da ono što radimo – radimo uspješno, ali čeka nas još mnogo posla do cilja. Svaka utakmica je novo dokazivanje. Iskra je poslije Buducnosti možda i najbolja ekipa u ligi i moramo biti maksimalno koncentrisani da bi izvukli pozitivan epilog”, rekao je vezista Rudara, Danilo Marković.

Meč u Danilovgradu počeće u 17 sati.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Serdar
Gost
Serdar

Sretno rudare gde ti igras tu smo mi

Send this to a friend