Fudbal Vukovi ostali kratkih rukava

Iskra prva probila Zetu

foto: UEFA

Iskra je treći put zaredom slavila na “Trešnjici” i preskočila Zetu na tabeli, time i došla na diobu drugog mjesta sa Sutjeskom, s kojom treba da odigra zaostali meč trećeg kola.

“Mislim da smo zasluženo osvojili bodove, da smo bili bolji za taj jedan gol. Trebalo je da utakmicu riješimo u prvom poluvremenu kada smo igrali izvanredno. Rezultat 1:0 je veoma varljiv, pa smo u drugom poluvremenu u nekim situacijama loše stajali na terenu, ali smo ipak imali šansu i za drugi gol. Na kraju, i ova minimalna pobjeda je dovoljna, a ekipi Zete želim sreću u nastavku sezone”, rekao je Aleksandar Nedović, trener Iskre.

Tim iz Danilovgrada je inicijativu krunisao golom u 35. minutu Milan Đurišić je prihvatio loptu u šesnaestercu i sa sedam-osam metara pogodio lijevi donji ugao gola Zorana Akovića.

Bio je to prvi pogodak koji je Zeta primila u tekućem prvenstvu…

“Igrali snio protiv vrlo dobre ekipe, koja će po individualnom kvalitetu juriti vrh tabele. Pokazala je u ovom meču da pretenduje na to. S druge strane, mi smo dali određeni maksimum. U prvom dijelu smo imali dvije situacije iz kojih smo mogli do gola prije nego Iskra. Mučili smo se u nastavku, probali izmjenama, nije uspjelo… Idemo dalje, ima još dosta da se igra i svaka utakmica će biti priča za sebe”, izjavio je Dejan Roganović, šef struke Zete.

Send this to a friend